تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 1185 اولاول ... 47971371431441451461471481491501511571972476471147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ریو رو تا حالا تست نکردم و مجانی هم بهم بدن ازشون استفاده نمی کنم. اینکه اسانس های ریو رو شرکتهای اصلی تامین می کنند از اون حرفهاست. غیر ممکنه یک شرکت عطرسازی بیاد فرمول سری عطرشو در اختیار یک شرکت درپیت اماراتی بگذاره.لیبل وزارت بهداشت هم جعلش کار ساده ای است.عطر اصل تو بازار پره. هایلند تنها جایی نیست که عطر اصل میفروشه. شما دوست داری ریو بزن. ولی برداشتهای خودتو جای حقیقت جا نزن.
    مثل کفش ادیداس یا نایک قلابی که از 2 کیلومتری داد میزنه اصل نیست ریو هم همینه. خودتو با استفاده از عطر غیر اصل بی اعتبار نکن.
    دیروز عطر sapil nice feeling رو تست کردم. عجب چیز بنجلی بود.
    از هر فروشنده ی مطلع بپرسید بهتون میگه که اسانسهای محصولات ریو مستقیما از شرکت اصلی تامین میشه

آخر فروم باز Rude Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام !
    من مدت ها هست که دنبال ادکلن خاصی نبودم و عموما هر چی دم دستم باشه استفاده می کنم . البته 6-7 سال پیش یه ادکلن خاصی داشتم و همیشه استفاده می کردم (حدودا 10-15 تا ازش استفاده کرده بودم) . الان دوباره می خوام برم سراغ یه ادکلن و همیشه از اون استفاده کنم . طبعا چیز خیلی گرون قیمت نمی خوام ، چون به نظرم یه ادکلن اونقدر ها ارزش نداره که آدم پول زیاد خرجش کنه .
    من اون موقع ها از reyan tradition استفاده می کردم . دقیقا همینی بود که تو عکس زیر هست . یادمه اون موقع ها هم ادکلن خیلی گرونی نبود . خواستم ببینم هنوز هست ؟ اگه هست قیمتش چقدره و تو کدوم دسته طبقه بندی می شه ؟(کلاسیک؟)

---------------------------------------------------
    اگر اون ادکلن دیگه نیست یه چیزی در همون سبک به من معرفی کنید .
    + یکی از دوستام از Bijan Black استفاده می کنه که بوی نسبتا خوبی داره ، خواستم نظرتون در مورد این ادکلن را هم بدونم + قیمتش .
    این شکلیه :

3. این کاربر از Rude Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ریو رو تا الا تست نکردم و مجانی هم بهم بدن ازشون استفاده نمی کنم. اینکه اسانس های ریو رو شرکتهای اصلی تامین می کنند از اون حرفهاست.

دیروز عطر sapil nice feeling رو تست کردم. عجب چیز بنجلی بود.
    اگر از کسی که اطلاع داشته باشه سوال کنید مطمئنا بهتون خواهد گفت که اسانسهای ریو از شرکتهای اصلی تامین میشه البته نه با کیفیتی شبیه اسانس ادکلنهای اصل .

غیر ممکنه یک شرکت عطرسازی بیاد فرمول سری عطرشو در اختیار یک شرکت درپیت اماراتی بگذاره.
    خیر ... غیر ممکن اینه که یه شرکت ( مثل ریو کالکشن ) بعد از گذشت چند ماه بتونه دقیقا کپی یه ادکلن رو بیرون بده حتی اگه اسانسها رو مهندسی معکوس کرده باشه !

لیبل وزارت بهداشت هم جعلش کار ساده ای است.عطر اصل تو بازار پره. هایلند تنها جایی نیست که عطر اصل میفروشه.
    جعلش کاره ساده ای هست یا نه من اطلاع ندارم اما مهم اینه که لوازم ارایشی بهداشتی که لیبل وزارت بهداشت بخوره مصرف کننده حداقل توی 90% موارد با اطمینان جنس رو میخره و جنس هم اصل خواهد بود .
    بله ، منم هایلند رو فقط مثال زدم ... مطمئنا کم نیستند .

شما دوست داری ریو بزن. ولی برداشتهای خودتو جای حقیقت جا نزن.
    شاید برعکسش رو بگیم بهتره ! اگه شما میخوایید ادکلن مارک دار بزنید ، میتونید استفاده کنید ولی نباید از ادکلنی که تا حالا نه دیدی نه بوش به شامت خورده ایراد بگیری !

مثل کفش ادیداس یا نایک قلابی که از 2 کیلومتری داد میزنه اصل نیست ریو هم همینه. خودتو با استفاده از عطر غیر اصل بی اعتبار نکن.
    اون کفشی که شما مثال میزنید مصداقش این ادکلنهای مارک داری هست که بعضا داخل خود ایران پر میشه ( و همینطور سوریه ، عراق ، پاکستان و امارات ) و همش اب و الکل هست + 1% اسانس .

در هر صورت امیدوارم از جوابهام دلخور نشی . قصد من فقط این بود که بگم محصولات ریو کیفیت واقعا قابل قبولی دارند ( البته نه 100% محصولاتش ) واسه اونهایی که نمیخوان چند ماه یکبار 100-150 هزینه ی ادکلن بدند . و هیچوقت هم منکر کیفیت بالا و لذت استفاده از محصولات اصل و مارک دار نمیشم .

موفق باشید .

5. 2 کاربر از jujushow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام !
    من مدت ها هست که دنبال ادکلن خاصی نبودم و عموما هر چی دم دستم باشه استفاده می کنم . البته 6-7 سال پیش یه ادکلن خاصی داشتم و همیشه استفاده می کردم (حدودا 10-15 تا ازش استفاده کرده بودم) . الان دوباره می خوام برم سراغ یه ادکلن و همیشه از اون استفاده کنم . طبعا چیز خیلی گرون قیمت نمی خوام ، چون به نظرم یه ادکلن اونقدر ها ارزش نداره که آدم پول زیاد خرجش کنه .
    من اون موقع ها از reyan tradition استفاده می کردم . دقیقا همینی بود که تو عکس زیر هست . یادمه اون موقع ها هم ادکلن خیلی گرونی نبود . خواستم ببینم هنوز هست ؟ اگه هست قیمتش چقدره و تو کدوم دسته طبقه بندی می شه ؟(کلاسیک؟)

---------------------------------------------------
    اگر اون ادکلن دیگه نیست یه چیزی در همون سبک به من معرفی کنید .
    + یکی از دوستام از Bijan Black استفاده می کنه که بوی نسبتا خوبی داره ، خواستم نظرتون در مورد این ادکلن را هم بدونم + قیمتش .
    این شکلیه :
    اولی رو بو کردم ولی نه بوش یادمه و نه قیمتش.ولی بیژن بلک جز کارهایه خوبه.یه زمانی حدود 30 تومن بود ولی

الان حدود 40 تومنه.

7. 2 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من بالاخره تونستم vancleef arpels pour homme رو تست کنم. خیلی کار خوبیه. به قول یکی که تو basenotes رویو کرده بود می گفت تنها جایی که میتونم فکرشو بکنم که اینو استفاده کنم مراسم اهدای جایزه نوبل در کاخ سلطنتی سوئد در کنار دیپلمات هاست. من خیلی خوشم اومد. البته من با استفاده روزمره ون کلیف مشکلی ندارم. خواستید تست کنید تشریف ببرید هایپراستار تهران. مغازه تیبا اگر اشتباه نکنم. 50 میل 44 تومن. فعلا بودجه برای عطر موجود نیست. وگرنه می گرفتم. یکی هم می گفت derrick نسخه بدترکیب تر همین van cleef است .منتها شیرینی اصلا نداره. تو یک مغازه پیداش کردم که 10 تومن میداد.تست نکردم البته. vancleef کمی نت شیرین هم داره به اضافه ادویه جات که زننده نیست.
    برای جاهای رسمی و جدی پیشنهاد میشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

من بالاخره تونستم vancleef arpels pour homme رو تست کنم. خیلی کار خوبیه. به قول یکی که تو basenotes رویو کرده بود می گفت تنها جایی که میتونم فکرشو بکنم که اینو استفاده کنم مراسم اهدای جایزه نوبل در کاخ سلطنتی سوئد در کنار دیپلمات هاست. من خیلی خوشم اومد. البته من با استفاده روزمره ون کلیف مشکلی ندارم. خواستید تست کنید تشریف ببرید هایپراستار تهران. مغازه تیبا اگر اشتباه نکنم. 50 میل 44 تومن. فعلا بودجه برای عطر موجود نیست. وگرنه می گرفتم. یکی هم می گفت derrick نسخه بدترکیب تر همین van cleef است .منتها شیرینی اصلا نداره. تو یک مغازه پیداش کردم که 10 تومن میداد.تست نکردم البته. vancleef کمی نت شیرین هم داره به اضافه ادویه جات که زننده نیست.
    برای جاهای رسمی و جدی پیشنهاد میشه.
    دریک های اصلی یا قدیمی بویه شیرین هم داره.این جدیدا بوشون فرق کرده.احتمالا تقلبی هستن.من دریک رو خیلی دوست داشتم.جز کارهایه ارزون خوشبوست که کلاسه کاره خودش رو داره.

10. 2 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

دریک های اصلی یا قدیمی بویه شیرین هم داره.این جدیدا بوشون فرق کرده.احتمالا تقلبی هستن.من دریک رو خیلی دوست داشتم.جز کارهایه ارزون خوشبوست که کلاسه کاره خودش رو داره.
    فکر نمیکنم اینا اصل باشن ، بوی دریک خیلی تند تر از ایناست که من تست کردم!! یادمه بچه بودم بابام که میزد من گلوم میسوخت، اینا دریک نما هستن

راستی اگه کسی ادکلون نصفه یا کمتر چیزی داشت که فروشنده بود پی ام بده شاید به کاره ما اومد.
    سلام !! یه جیو دارم و بوشو خدایی خیلی دوست دارم!!ولی خسته شدم ازش و یه مدته نمیزنم. حدود 20 میل توش مونده، البته باید برم خونه دوباره ببینم!!
    نمیدونم اصل هست یا نه، از دبی کادو آوردن!! با هر ادکلنی غیر از سری ck که از برند معروفی باشه عوض میکنم

12. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اگر اون 10 تومن دریک اصل باشه بدم نمیاد بگیرم. چون این ون کلیف بعد از 2-3 ساعت بوش شبیه بیژن مردانه یا quorum شده، وتیور بو داده شده منتها با نت شیرین . که خب کمی برام تکراریه. هرچند که کار خوبیه. ماندگاریش هم بنظر میرسه خیلی خوب باشه. فکر کنم دریک و ون کلیف خیلی شبیه هم باشن.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

فکر نمیکنم اینا اصل باشن ، بوی دریک خیلی تند تر از ایناست که من تست کردم!! یادمه بچه بودم بابام که میزد من گلوم میسوخت، اینا دریک نما هستن

سلام !! یه جیو دارم و بوشو خدایی خیلی دوست دارم!!ولی خسته شدم ازش و یه مدته نمیزنم. حدود 20 میل توش مونده، البته باید برم خونه دوباره ببینم!!
    نمیدونم اصل هست یا نه، از دبی کادو آوردن!! با هر ادکلنی غیر از سری ck که از برند معروفی باشه عوض میکنم
    جالبی دریک اینه که اولش بویه وحشتناک تندی داره ولی بعدش فوق العاده ملایم و خوشبو میشه.

پ.خ دادم.

اگر اون 10 تومن دریک اصل باشه بدم نمیاد بگیرم. چون این ون کلیف بعد از 2-3 ساعت بوش شبیه بیژن مردانه یا quorum شده، وتیور بو داده شده منتها با نت شیرین . که خب کمی برام تکراریه. هرچند که کار خوبیه. ماندگاریش هم بنظر میرسه خیلی خوب باشه. فکر کنم دریک و ون کلیف خیلی شبیه هم باشن.
    اراک که 9 تومنه.اصل نیست ولی بوش خیلی شبیهه اصلیه.

15. 2 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوستان یه ادکلن میخام که 1- مردونه 2 - فعلا 50 تومن دارم ولی اگه ارزش داشته باشه تا 80 تومن هم میتونم هزینه کنم 3 - برا فصل پاییز باشه 4 - چون بیش تر از یه بار تجربه ندارم نمیدونم از تلخی خوشم میاد یا شیرینی 5 - خودم با سرچی که کردم Dunhill Desire و D&G the one gentleman روانتخاب کردم به نظرتون چطورن کدوم بهتره؟

تجربه اون 2 تا رو ندارم.
    پیشنهاد من vancleef and arpels pour homme تلخ و شیرین . بوی مردانه ، ماندگاری و پخش بوی خوب.

17. 4 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •