از هر فروشنده ی مطلع بپرسید بهتون میگه که اسانسهای محصولات ریو مستقیما از شرکت اصلی تامین میشه![]()
از هر فروشنده ی مطلع بپرسید بهتون میگه که اسانسهای محصولات ریو مستقیما از شرکت اصلی تامین میشه![]()
سلام !
من مدت ها هست که دنبال ادکلن خاصی نبودم و عموما هر چی دم دستم باشه استفاده می کنم . البته 6-7 سال پیش یه ادکلن خاصی داشتم و همیشه استفاده می کردم (حدودا 10-15 تا ازش استفاده کرده بودم) . الان دوباره می خوام برم سراغ یه ادکلن و همیشه از اون استفاده کنم . طبعا چیز خیلی گرون قیمت نمی خوام ، چون به نظرم یه ادکلن اونقدر ها ارزش نداره که آدم پول زیاد خرجش کنه .
من اون موقع ها از reyan tradition استفاده می کردم . دقیقا همینی بود که تو عکس زیر هست . یادمه اون موقع ها هم ادکلن خیلی گرونی نبود . خواستم ببینم هنوز هست ؟ اگه هست قیمتش چقدره و تو کدوم دسته طبقه بندی می شه ؟(کلاسیک؟)
---------------------------------------------------
اگر اون ادکلن دیگه نیست یه چیزی در همون سبک به من معرفی کنید .
+ یکی از دوستام از Bijan Black استفاده می کنه که بوی نسبتا خوبی داره ، خواستم نظرتون در مورد این ادکلن را هم بدونم + قیمتش .
این شکلیه :
![]()
اگر از کسی که اطلاع داشته باشه سوال کنید مطمئنا بهتون خواهد گفت که اسانسهای ریو از شرکتهای اصلی تامین میشه البته نه با کیفیتی شبیه اسانس ادکلنهای اصل .
خیر ... غیر ممکن اینه که یه شرکت ( مثل ریو کالکشن ) بعد از گذشت چند ماه بتونه دقیقا کپی یه ادکلن رو بیرون بده حتی اگه اسانسها رو مهندسی معکوس کرده باشه !غیر ممکنه یک شرکت عطرسازی بیاد فرمول سری عطرشو در اختیار یک شرکت درپیت اماراتی بگذاره.
جعلش کاره ساده ای هست یا نه من اطلاع ندارم اما مهم اینه که لوازم ارایشی بهداشتی که لیبل وزارت بهداشت بخوره مصرف کننده حداقل توی 90% موارد با اطمینان جنس رو میخره و جنس هم اصل خواهد بود .لیبل وزارت بهداشت هم جعلش کار ساده ای است.عطر اصل تو بازار پره. هایلند تنها جایی نیست که عطر اصل میفروشه.
بله ، منم هایلند رو فقط مثال زدم ... مطمئنا کم نیستند .
شاید برعکسش رو بگیم بهتره ! اگه شما میخوایید ادکلن مارک دار بزنید ، میتونید استفاده کنید ولی نباید از ادکلنی که تا حالا نه دیدی نه بوش به شامت خورده ایراد بگیری !شما دوست داری ریو بزن. ولی برداشتهای خودتو جای حقیقت جا نزن.
اون کفشی که شما مثال میزنید مصداقش این ادکلنهای مارک داری هست که بعضا داخل خود ایران پر میشه ( و همینطور سوریه ، عراق ، پاکستان و امارات ) و همش اب و الکل هست + 1% اسانس .مثل کفش ادیداس یا نایک قلابی که از 2 کیلومتری داد میزنه اصل نیست ریو هم همینه. خودتو با استفاده از عطر غیر اصل بی اعتبار نکن.
در هر صورت امیدوارم از جوابهام دلخور نشی . قصد من فقط این بود که بگم محصولات ریو کیفیت واقعا قابل قبولی دارند ( البته نه 100% محصولاتش ) واسه اونهایی که نمیخوان چند ماه یکبار 100-150 هزینه ی ادکلن بدند . و هیچوقت هم منکر کیفیت بالا و لذت استفاده از محصولات اصل و مارک دار نمیشم .
موفق باشید .![]()
اولی رو بو کردم ولی نه بوش یادمه و نه قیمتش.ولی بیژن بلک جز کارهایه خوبه.یه زمانی حدود 30 تومن بود ولی
الان حدود 40 تومنه.
من بالاخره تونستم vancleef arpels pour homme رو تست کنم. خیلی کار خوبیه. به قول یکی که تو basenotes رویو کرده بود می گفت تنها جایی که میتونم فکرشو بکنم که اینو استفاده کنم مراسم اهدای جایزه نوبل در کاخ سلطنتی سوئد در کنار دیپلمات هاست. من خیلی خوشم اومد. البته من با استفاده روزمره ون کلیف مشکلی ندارم. خواستید تست کنید تشریف ببرید هایپراستار تهران. مغازه تیبا اگر اشتباه نکنم. 50 میل 44 تومن. فعلا بودجه برای عطر موجود نیست. وگرنه می گرفتم. یکی هم می گفت derrick نسخه بدترکیب تر همین van cleef است .منتها شیرینی اصلا نداره. تو یک مغازه پیداش کردم که 10 تومن میداد.تست نکردم البته. vancleef کمی نت شیرین هم داره به اضافه ادویه جات که زننده نیست.
برای جاهای رسمی و جدی پیشنهاد میشه.
دریک های اصلی یا قدیمی بویه شیرین هم داره.این جدیدا بوشون فرق کرده.احتمالا تقلبی هستن.من دریک رو خیلی دوست داشتم.جز کارهایه ارزون خوشبوست که کلاسه کاره خودش رو داره.
فکر نمیکنم اینا اصل باشن ، بوی دریک خیلی تند تر از ایناست که من تست کردم!! یادمه بچه بودم بابام که میزد من گلوم میسوخت، اینا دریک نما هستن
سلام !! یه جیو دارم و بوشو خدایی خیلی دوست دارم!!ولی خسته شدم ازش و یه مدته نمیزنم. حدود 20 میل توش مونده، البته باید برم خونه دوباره ببینم!!
نمیدونم اصل هست یا نه، از دبی کادو آوردن!! با هر ادکلنی غیر از سری ck که از برند معروفی باشه عوض میکنم![]()
اگر اون 10 تومن دریک اصل باشه بدم نمیاد بگیرم. چون این ون کلیف بعد از 2-3 ساعت بوش شبیه بیژن مردانه یا quorum شده، وتیور بو داده شده منتها با نت شیرین . که خب کمی برام تکراریه. هرچند که کار خوبیه. ماندگاریش هم بنظر میرسه خیلی خوب باشه. فکر کنم دریک و ون کلیف خیلی شبیه هم باشن.
جالبی دریک اینه که اولش بویه وحشتناک تندی داره ولی بعدش فوق العاده ملایم و خوشبو میشه.
پ.خ دادم.
اراک که 9 تومنه.اصل نیست ولی بوش خیلی شبیهه اصلیه.
تجربه اون 2 تا رو ندارم.
پیشنهاد من vancleef and arpels pour homme تلخ و شیرین . بوی مردانه ، ماندگاری و پخش بوی خوب.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)