اون بالاها توضیح دادم
4 تا تیم میرن نیمه نهایی
2 تا که نصفه تموم شد کسی نرفت
ویرایش:
دعا کنین CLG ببره![]()
اون بالاها توضیح دادم
4 تا تیم میرن نیمه نهایی
2 تا که نصفه تموم شد کسی نرفت
ویرایش:
دعا کنین CLG ببره![]()
Last edited by Aria1997; 10-10-2012 at 23:10.
سلام دوستان من به طوره افتضاحی لگ دارم اصلا نمیشه بازی کرد ایا تحریم شده یا اینکه سرور ها فیلتر شدن !×
دقیقا منم همین مشکلو دارم,پینگم خوبه ولی همینجوری که شما گفتی همه چیز وای میسته و یوهو میبینم که مردم!
از کجا باید بفهمیم که مشکل از کجاست؟
توضیح کامل
دقیقاً همینطوره . من مطمئنم مشکل از سمت سرورهای بازی نیستش چون توی چندتا بازی دیگه هم اینجور مشکلات بوجود اومده که یقین دارم مشکل داخلی هستش
یبار دیگه ام من این مشکلو پیدا کرده بودم,تو Ps3 که میخواستیم Gta iv رو آنلاین بازی کنیم تو بازی میرفت ولی یهو ایرانیارو مینداخت بیرون,یکی از بچه ها که پیگیری کرد و از پشتیبانی راکستار پرسید بهش گفتن از سمت شما یجورایی سرورای مارو فیلتر کردن(مطمئن نیستم ولی یه چیزی تو همین مایه ها بود) به نظرتون Lol ام اینجوری شده؟
فک کنم سرور های LoL هم فیلتر شده چون اگه مشکل از خود شرکت ها بود تا الان درست میشد چون اینطوری سابقه نداشته![]()
میشه با یه نفر که اکانت داشته باهم رو یک اکانت بازی کرد؟
آره ... ولی همزمان نمیشه .میشه با یه نفر که اکانت داشته باهم رو یک اکانت بازی کرد؟
×××
یه نفر بهشون ایمیل بده مشکل رو در میون بذاره ..
Last edited by TR4NC3; 11-10-2012 at 10:38.
سلام ترانس شما هم مشکل لگ دارید ؟![]()
فایده نداره من پارسال و چند وقت پیش هم ایمیل زدم و همونطور که اشاره کردن بچه ها اونا هم گفتن که مشکل از سمت کشور ماست . یه چند تا پورت و ای پی شون رو داد و یه سایت هم معرفی کرده بود که توی این سایت پورتهای ما رو چک کنین که بازه یا بسته است . دیدم اره یه چندتاییش بسته بود . و بعد به یارو گفتم گفت از دستشون کاری ساخته نیست و مشکل از طرف خود ماست .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)