دوستان قیمت جهانی این گوشی چنده ؟ قیمت داخل با گارانتی اصلی نوکیا توی گوشی شاپ زده 660.000 تومن ، یعنی 50 تومن یهو
گرون شده !سوال دیگه اینکه مشکل هنگ و ری استارت مثلا از 100 تا گوشی چند تا این مشکلو دارن ؟
ممنون !![]()
دوستان قیمت جهانی این گوشی چنده ؟ قیمت داخل با گارانتی اصلی نوکیا توی گوشی شاپ زده 660.000 تومن ، یعنی 50 تومن یهو
گرون شده !سوال دیگه اینکه مشکل هنگ و ری استارت مثلا از 100 تا گوشی چند تا این مشکلو دارن ؟
ممنون !![]()
آفا لطفا زودتر جواب بدید،از ترافیک دانلود adsl ام زیاد نمونده،می خوام ببینم آپدیتش کنم یا نه.
این گوشی مثله اینکه خیلی مشکل پیدا کرده ولی من بهتون پیشنهاد می کنم اگه خواستید بگیرید از اتصالات اینترنشنال بگیرید.من خودم 3 تا گوشی اخر نوکیامو از اونجا گرفتم قبلیه مشکل پیدا کرده بود بردم گفت درست نمی شه گفت یه گوشی دیگه انتخاب کن منم یه لمسی برداشتم فقط حدود 70 80 ازم پول گرفت یعنی پول نو قبلیرو برام حساب کرد!
دمشون گرم تازه من گوشیمو 100 بار پرتم کرده بودم صفحش یه جاش تو رفته بود ولی بازم قبول کردن
انقدر بالای این گارانتی پول میره تون جیبشون که اون یدونه که به شما دادن پول خورد ته جیبشونه![]()
نه بابا با گارانتی اصلی615
اره. ولی نسبت به اونای دیگه با انصاف تر هستن و خیلی خوب خدمات می دن.
سلام
دیروز عصر زنگ زدم به نعمیر کاره و گفتم چی شد گوشی؟
گفت که گوشیت آمادست بیا ببر
خلاصه منم پاشدم رفتم دیدم آره راست میگه گوشی رو روشن کرده و گفت دهنی اش هم خراب بوده و صدا خوب منتقل نمیشده که اون رو هم برات عوض کردم.
ظاهرا گوشی درست شده بود و گفت 3-4 ساعت هم تستش کرده و مشکل نداشته تا الان.
چند تا sms زدم باهاش دیدم درسته و یک کم فشار آوردم تو منو باز کردن و برنامه و کارهای دیگه ببینم هنگ میکنه یا نه اما دیدم بسیار سریع و با صلابت پاسخ میده و مثل قبل که یک کندی قابل توجهی توش بود دیگه کاملا رفع شده..
هزینه اش هم کلا شد 90 تومن.
منم ازش یک فاکتور تعمیراتی گرفتم که ببرم تعزیرات و ادعای خسارت از نوکیا کنم. اما نمیدونم حالا که خودم تعمیرش کردم میشه بازهم ادعا کرد؟؟
در هر صورت الان ان8 کنارمه و باهاش پیامک بازی میکنم اما خب خیلی دیگه با این جریاناتی که سرم آمده جذابیتی برام نداره...
شما ببینید این همون گوشی بود که با ایراد "دستکاری بسیار شدید در CPU و غیر قابل تعمیر" از گارانتی اصلی خارج و باطل شده بود و جسدش رو به من برگردوندند. این نشون میده که نماینده نوکیا در ایران با اون دبدبه و کبکبش یک مهندس درست حسابی نداره تو مجموعه اش شایدم سیاست شرکت حالا که سودش کم شده اینه که از گرده کاربرا بزنه...
در هر صورت دیروز از یکی از دوستانم شنیدم که پسر این آقای نماینده رسمی نوکیا در ایران لامبورگینی خریده و سوار میشه که خب جای تعجبی نداره که از کجا آمده است...
من دیگه گارانتی اصلی نوکیا برام ارزشی نداره و اگه ادعایی هم بکنم برای جبران خسارتی هست که به ناحق به من زده اند. وگرنه اونجا یک مشت مهندس نما نشسته اند و اظهار نظر غیر کارشناسی میکنند.سوال من اینه اگر سی پی یو گوشی من اشکال شدید داره و غیر قابل تعمیره چطور الان درست شده و کار میکنه و سی پی یو هم تعمیر نشده؟؟ که اگر تعویض میشد باید سریال گوشی طبیعتا عوض میشد. یا اگر دستکاری شده بود باید روی برد اثری دیده میشد. چیپستی که الان تعویض شده به گفته یکی از دوستانم، به چیپست خازن معروفه و در تولیدات نوکیا به مشکل خورده است.(البته شخصا نمیدونم تا چه اندازه این حرف صحیح است ولی مطمئنم که هرچه بوده ایراد CPU نبوده است.)
آخرش هم رفتم نمایندگی اصلی و و به تحویلدار اونجا گفتم مستندات پرونده گوشیمو که از گارانتی خارج کردین بدید به من و حقمه بدونم که گفت ما وظیفه ای نداریم در این مسئله و گفتم پس این که غیر قابل تعمیر بود چطور الان زنده شده؟؟؟ و شما گفتین برد دستکاری شده اما من خودم برد رو دیدم سالم بوده که طرف گفت آقا باور میکنی من یک برد رو تا به حال تو زندگیم ندیدم؟؟!!
واقعا متاسفم فقط همین رو میشه گفت.
دوستان اگر تجربه ای دارند یا میدونن که میشه ادعای خسارت کرد از این شرکت ممنون میشم منو به نحوی در جریان بزارن.
یادم رفت اینو بگم که تعمیرکار گفت تا ده روز دیگه گوشیت رو تست کن و هر مشکلی براش پیش آمد بیا هزینه تعمیراتیت رو از من پس بگیر. آدم خیلی خوبی بود خدا عمرش بده.
با تشکر
Last edited by iman206; 04-03-2011 at 08:24.
دوستان اگه کسی ایمیل نظارتی چیزی واسه این نوکیا میدونه بگه،من گفته های این دوستمون رو ترجمه میکنم
آره به نظرم اگه برای سایت اصلی نوکیا بفرستی بهتر باشه تا این بی شرفها !
بی زحمت اینو هم جواب بدین آخه قراره N8 بگیرم میترسم !دوستان قیمت جهانی این گوشی چنده ؟ قیمت داخل با گارانتی اصلی نوکیا توی گوشی شاپ زده 660.000 تومن ، یعنی 50 تومن یهو
ممنون !![]()
امروز رفتم تعزیرات و از گارانتی اصلی نوکیا ایرانیان همراه سرویس شکایت کردم. گفتن تا دو هفته دیگه باهاتون تماس میگیریم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)