میشه دسترسی یه سری از برنامه ها رو به اینترنت مسدود کرد؟؟؟
من هر وقت بعد از چند دقیقه که با گوشی کار نکردم گوشیرو بر میدارم تو تسک منیجر یه سری از برنامه ها خود به خود باز شدن...نمیشه کاری کرد اینجوری نشه؟؟؟
میشه دسترسی یه سری از برنامه ها رو به اینترنت مسدود کرد؟؟؟
من هر وقت بعد از چند دقیقه که با گوشی کار نکردم گوشیرو بر میدارم تو تسک منیجر یه سری از برنامه ها خود به خود باز شدن...نمیشه کاری کرد اینجوری نشه؟؟؟
نه بابا مال من بیشتر موقع ها روی چهل یا 38 هست دماش البته موقعی که به شارژر وصلش میکنم ولی حالت عادی 36 هست ولی نه خیالت راحت دمای 42 اگر بخواد مشکلی برای گوشی به وجود بیاره که پس اونایی که دمای منطقشون 45 هست چی میشه
دوستان راههی هست که بشه فیلمهای 720p روی گوشی اجرا کرد؟
از JRDNEM_U3_2.59.0 به JRDNEM_U3_2.54.0
تغير كرده ولي اندرويد همون 2.1 است
سلام رزی جان
مگه دیفای دست دوم هم گیر میاد. اگر گیر بیاری که خیلی خوبه .
xt5 هم گوشی خوبیه . اما زیاد دست خودم نموند و فروختمش که بتونم دیفای بخرم . گوشی خوبی بود . بازی زیاد سنگین روش تست نکردم ببینم چطوریاست .
دوستان لطف کنن تاپیک رو به حراجی تبدیل نکنند
راستی دیفای دار هایی که زیاد از هدفون استفاده میکنند تا حالا خرابی نداشتند؟
هدفونش كه اينقدر بيخود بود كه من حتي از جعبه بيرون نياوردم....راستش از موتورولا و اين هدفون بعيده.5 سال پيش يه سوني اريكسون خريدم كه هدفونش تيوپي بود و واقعا معركه است و هنوز كه هنوزه كار ميكنه ولي الان با اينكه هدفونهاي بشقابي از رده خارج شدن موتورلا اين هدفون زاقارت رو ضميمه گوشي كرده...
[/COLOR]فكر كنم بيراه نگفتن...
Last edited by vafa1353; 15-05-2011 at 22:20.
خوب من هم چیزی نگفتم قبول دارم که اشتباه کردم و از بچه ها معذرت خوهی کردم![]()
باید عرض کنم که این هدفون تیوپیا معلومه کیفیت رو بهتر احساس باید کنن همه ! چون یه راست میره تا اعماق چند سانتی گوش و صدای بیرونم نمیزاره بیاد تو!!!
اما واقعا به دور از تعصب و تعریف اگه بخوام بگم ! باید بگم که هدفون خودش خیلی خوبه! من با چند تا از هدفونای mp3 player ها کل انداختم که سربلند بیرون اومد موتورولا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)