اقا بلاخره تو تهران جایی اکسپرس کارت usb3 دارند یا نه؟
اقا بلاخره تو تهران جایی اکسپرس کارت usb3 دارند یا نه؟
شما به پاساژ های ایران و پاساژ رضا مراجعه کن...
سلام
یه جای دیگه هم هست که میتونم بگم لپتاپ و لوازم مربوطه میفروشن
خیابون ولیعصر مابین میدون ولیعصر تا خیابان انقلاب چندین تا پاساژ هست که معروفترینشون مرکز کامپیوتر ایران و پاساژ رضا هست .
یعنی مرکز کامپیوتر ایران که نزدیک میدون ولیعصره پاساژ رضا نزدیک خیابون انقلابه .
وسط این دوتا یه پاساژی هست که لپتاپ و لوازم مربوطه میفروشن که متاسفانه اسم پاساژ رو نمیدوم حالا نمیدوم دارن یا نه !!!
منم با یه فلش معمولی امتحان کردم هر دو فرمت رو میشناسه ولی نمیدونم چرا هارد سیگیت رو نمیشناسه کسی از دوستان هارد یکترابایت سیگیت رو به تی وی تونسته وصل کنه؟داداش برای تغییر فرمت میتونی از نرم افزار Paragon Partition استفاده کنی که عالیه...
منم TV سامسونگ سری 4 دارم و هر دو فرمت رو میشناسه!!!(NTFS , FAT32)
تورو خدا کمک کنیدمن این هارد رو برای فیلم دیدن خریدم ولی الآن این تلویزیون نمیشناسدش
یه پیشنهاد : چند پارتیشن کوچکتر بسازید ، شاید با پارتیشنهای حجم بالا مشکل داشته باشه .
هارد قبلیم هم یک ترا بود و میشناختش
سلام
من یه هارد اکسترنال ترنسد (دسکتاپی ) دارم مو قعی که روشنش می کنم یه صدای تق تق خفه ای میده (صدای بد سکتور نیست) مشکلی داره این صدا رو میده؟تازه هم خریدمش
سلام
پيشنهادم اينه كه نرم افزار hd tune اجرا و در قسمت health يك نگاهي بندازين تا متوجه بشين آيا مشكلي داره يا خير ؟؟
اگر مشكلي نشان نداد . پس اين صدا طبيعي هست و ناشي از حركت هد هارده!!!
بعضي از هاردها بي صدا كار ميكنن مثل وسترن و بعضي از هاردها هم مثل تراكتور صدا ميكنن (اينترنال سيگيت) كه اين به نوع طراحي هارد بر ميگرده !!!
دوستان خواهش میکنم
متاسفانه تو اینترنت منبعی برای مطالعه و تصمیم گیری راجبه هارد اکسترنال نیست بغیر از اینجا
یعنی هیچ کدوم راجبه این مدل چیزی نمیدونید؟؟؟؟(transcend 25c)
بیشتر راجبه معایب و نقاط ضعف میخوام بدونم
با تشکر
هارد ترنسند مورد نظر شما فقط usb2 داره ولی
وسترن مدل پرتابل Essential هم usb2 و usb3 داره بعضی مدلهاش البته!!!!
=======================
هارد ترنسند مورد نظر شما نرم افزاری برای بکاپ گیری نداره و حتی نمیتوان زمان استندبای شدن رو تعیین کرد (Power Saving Mode)
ولی وسترن مدل پرتابل Essential نرم افزاری داره که میتوان کارهای مختلفی باهاش انجام داد مثل بکاپ گیری اتوماتیک و تعیین زمان استندبای شدن و حتی رمزنگاری و خیلی چیزهای دیگه ...
=======================
هارد ترنسند مورد نظر شما یه کیف هم داره که وسترن کیف نداره تنها نکته ضعف وسترن این هست . البته میتونین جداگانه کیف بخرین
=======================
دمای کاری هارد وسترن بین 5 تا 35 درجه هست . و در شرایط غیر کاری از منفی 20 تا 65 درجه هست .
دمای کاری هارد ترنسند مدل مورد نظر شما بین 5 تا 55 درجه هست .
البته در مورد دمای کاری وسترن فکر کنم 35 درجه رو کم نوشته چون خیلی کمه که !!!!
======================
اینها نظرات شخصی خودم بود !!!!!
Last edited by ata.royalfalcon; 16-04-2011 at 19:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)