تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 252 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157197247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من از اواسط نیمع دوم دیدم
    چند مورد افساید مشکوک بود که باید گرفته میشد که نشد و آخریش گل دوم سپاهان بود.البته رو تصاویر تلویزیونی نمیشد قضاوت درست کرد
    بازی زیاد وقت تلف شده نداشت داور 5 دقیقه وقت تلف شده گرفت و دیگه اواخر 5 دقیقه همه منتظر سوت داور بودن که در کمال تعجب 30 -40 ثانیه بازی بیشتر ادامه پیدا کرد و گل سپاهان...
    به نظرم قبل از گل سوم خطای بازیکن سپاهان هم بود که چند لحظه بعد گل به ثمر رسید
    من توي اخبار ورزشي گل دوم سپاهان رو ديدم
    هر چند يك بار نشونش داد ولي اين كه يه كم بيشتر از كمي مشكوك بود
    بنگر داشت از توي آفسايد ميومد بيرون كه توپ رسيد بهش
    البته از زاويه هاي ديگه هم بايد ديد
    در كل با جلالي موافقم يه سناريو داريم
    كه فقط بايد ببينيم از قبل نوشته شده يا الان در حال نوشته شدنه

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استقلال شانس آورد اگه تعطیلات نبود رکورد پرسپولیسو میزد !

از اول فصل میدونستم این روزای استقلال هم فرا میرسه ! چون همیشه نمیشه با شانس بازیهارو 1-0 برد !

سپاهان هم به لطف داوری بازیشو برد چون 5 دقیقه وقت تلف شده گذشته بود ولی داور سوتو نزد همون توپ رفت و گل شد !

این بابا که 2 ساله با سپاهان داره سوراخ میشه جلوی ذوب !
    ببخشید چه روزایی؟
    استقلال زیاد بد بازی نکرد ولی بازم با وجود این همه مصدوم بازیش قابل قبول بود چون اگه اون توپا که به تیر خورد
    یا ضربه سر اخره کاپیتان فرهاد گل میشد الان وضع فرق میکرد.
    پرسپولیس امروز با اینکه برد حرفی برایه گفتن نداشت به جز اون شوته رضایی.گرچه سایپا هم صدبرابر بدتر بود.
    من یه سوال از شما دارم
    اگه پرسپولیس بدونه نوری.زارع.حقیقی.نوروزی.حیدر ی.رضایی.ارفی.جلو فولاد تو اهواز بازی میکرد و یه پنالتی الکی بره فولاد میگرفتن پرسپولیس واقعا چیکار میکرد؟
    یا بدونه اونا جلو ذوب اهن بازی میکرد؟با این تفاوت که ارفی مصدوم بود نیمه دوم با مصدومیت بازی میکرد؟
    امیر خانم مثله هرسال امسال قهرمانه

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض مرفاوي: فدراسيون كاري نكند كه بگويند اصفهاني‌ها در آن نفوذ دارند

سرمربي مس کرمان گفت: فدراسيون فوتبال کاري نکند که بگويند اصفهاني هستند و در آن نفوذ دارند.

صمد مرفاوي پس از پيروزي يک بر صفر مقابل ملوان انزلي اظهار داشت‌: ملوان يکي از تيم‌هايي است که با اتکا به قدرت و نيروي جواني و دوندگي بازيکنانش در هفته‌هاي گذشته نتايج خوبي کسب کرده ضمن اينکه از خط دفاعي خوبي نيز برخوردار است. اگر مهاجمان ما قدر فرصت‌هاي به دست آمده را مي‌دانستند مس در همان نيمه نخست کار را تمام مي‌کرد.
    مرفاوي تأکيد کرد: مسابقه گذشته تيم در برابر ذوب آهن بر روي روحيه بازيکنان مس تاثير گذاشته بود، اما از اينکه توانستيم 3 امتياز را به دست آوريم، خوشحالم.
    وي با اشاره به تعطيل شدن مسابقات گفت: اميدوارم در اين تعطيلات بتوانيم نقاط ضعف تيم را برطرف کنيم و تا حد امکان نيز به تقويت نقاط قوت بپردازيم تا در ادامه مسابقات به روند رو به رشد خود ادامه دهيم.

مرفاوي در پاسخ سوالي مبني بر اظهار نظر منصور ابراهيم زاده در خصوص اتمام ديدار مس و ذوب آهن و تکرار نشدن اين مسابقه گفت: وقتي يک مربي تابلو را ملاک نتيجه بازي مس و ذوب آهن مي داند، گفتن اين حرف از وي بعيد نيست، همه ديدند که در اصفهان چگونه حق مس کرمان را خوردند. اين آدم‌ها مي‌خواهند به هر قيمتي شده پيروز يک مسابقه شوند، حال با قانون و مردانه و يا بدون قانون و با ناجوانمردي.
    وي با بيان اينکه تا زماني که سازمان ليگ و فدراسيون وجود دارد نيازي به استعلام براي برگزاري مجدد اين بازي نيست و فدراسيون مي‌تواند در اين خصوص نظر خود را اعلام کنند، گفت: داور در ديدار مس و ذوب آهن نقض قانون کرده و اين يعني تخلف محرز و آشکار. اگر اشتباهات عادي داوري بود، مشکلي نبود، اما نقض قانون و پايمال کردن حق يک تيم رخ داده است.
    مرفاوي در پاسخ سوالي مبني بر اينکه اگر راي فدراسيون، عدم تکرار بازي اين دو تيم اعلام شود چه عکس العملي داريد اظهار داشت: آن وقت است که همه مي‌فهمند و مي گويند که اصفهاني ها در فدراسيون فوتبال نفوذ دارند.
    وي با اشاره به اينکه هواداران، مردم و مسئولان استان کرمان به شدت خواهان برگزاري مجدد اين بازي هستند، گفت: از مسئولان استان کرمان، استاندار و مسئولان ورزش تقاضا دارم به کمک ما بشتابند.

سرمربي مس کرمان با انتقاد از داور مسابقه مس و ذوب آهن گفت: داور اين مسابقه مديريت نداشت، اما آنقدر شهامت داشت که بگويد کمک وي و ناظر فدراسيون مانع اعلام راي مجدد براي تکرار ضربه پنالتي شده اند، ولي کمک وي و ناظر فدراسيون با دروغگويي در برنامه زنده تلويزيوني داور مسابقه را تخريب مي‌کنند و مي‌گويند ما به وي اين نکته را گوشزد کرده‌ايم که پنالتي بايد تکرار شود.
    وي با بيان اينکه هميشه در اصفهان و در فوتبال اين شهر اين چنين جوي وجود دارد، گفت: اميدوارم حق مس کرمان به اين تيم باز گردانده شود.
    مرفاوي با اعلام اينکه اگر ذوب آهن را شکست داده بوديم، هم اکنون در بالاي جدول با قدرت و ثبت جايگاه بهتري حضور داشتيم، اظهار داشت: برخي آقايان نمي‌توانند حضور تيمي شهرستاني را در بالاي جدول ببينند.
    وي افزود: اميدوارم مس با گرفتن حقش بار ديگر ثابت کند که از هر نظر از ذوب‌آهن شايسته تر براي پيروزي در ديدار هفته قبل بود.
    مرفاوي در پاسخ سوالي مبني بر علت جريمه‌اش گفت: به من گفتند چون در هنگام مصاحبه پس از بازي دستت را بر روي ميز زده‌اي جريمه شده‌اي. من نيز از اين پس هر جا که حق تيمم را خوردند، با دست به سرم مي‌زنم تا شايد به من پول بدهند.

---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------

سرمربي مس کرمان گفت: فدراسيون فوتبال کاري نکند که بگويند اصفهاني هستند و در آن نفوذ دارند.

صمد مرفاوي پس از پيروزي يک بر صفر مقابل ملوان انزلي اظهار داشت‌: ملوان يکي از تيم‌هايي است که با اتکا به قدرت و نيروي جواني و دوندگي بازيکنانش در هفته‌هاي گذشته نتايج خوبي کسب کرده ضمن اينکه از خط دفاعي خوبي نيز برخوردار است. اگر مهاجمان ما قدر فرصت‌هاي به دست آمده را مي‌دانستند مس در همان نيمه نخست کار را تمام مي‌کرد.
    مرفاوي تأکيد کرد: مسابقه گذشته تيم در برابر ذوب آهن بر روي روحيه بازيکنان مس تاثير گذاشته بود، اما از اينکه توانستيم 3 امتياز را به دست آوريم، خوشحالم.
    وي با اشاره به تعطيل شدن مسابقات گفت: اميدوارم در اين تعطيلات بتوانيم نقاط ضعف تيم را برطرف کنيم و تا حد امکان نيز به تقويت نقاط قوت بپردازيم تا در ادامه مسابقات به روند رو به رشد خود ادامه دهيم.

مرفاوي در پاسخ سوالي مبني بر اظهار نظر منصور ابراهيم زاده در خصوص اتمام ديدار مس و ذوب آهن و تکرار نشدن اين مسابقه گفت: وقتي يک مربي تابلو را ملاک نتيجه بازي مس و ذوب آهن مي داند، گفتن اين حرف از وي بعيد نيست، همه ديدند که در اصفهان چگونه حق مس کرمان را خوردند. اين آدم‌ها مي‌خواهند به هر قيمتي شده پيروز يک مسابقه شوند، حال با قانون و مردانه و يا بدون قانون و با ناجوانمردي.
    وي با بيان اينکه تا زماني که سازمان ليگ و فدراسيون وجود دارد نيازي به استعلام براي برگزاري مجدد اين بازي نيست و فدراسيون مي‌تواند در اين خصوص نظر خود را اعلام کنند، گفت: داور در ديدار مس و ذوب آهن نقض قانون کرده و اين يعني تخلف محرز و آشکار. اگر اشتباهات عادي داوري بود، مشکلي نبود، اما نقض قانون و پايمال کردن حق يک تيم رخ داده است.
    مرفاوي در پاسخ سوالي مبني بر اينکه اگر راي فدراسيون، عدم تکرار بازي اين دو تيم اعلام شود چه عکس العملي داريد اظهار داشت: آن وقت است که همه مي‌فهمند و مي گويند که اصفهاني ها در فدراسيون فوتبال نفوذ دارند.
    وي با اشاره به اينکه هواداران، مردم و مسئولان استان کرمان به شدت خواهان برگزاري مجدد اين بازي هستند، گفت: از مسئولان استان کرمان، استاندار و مسئولان ورزش تقاضا دارم به کمک ما بشتابند.

سرمربي مس کرمان با انتقاد از داور مسابقه مس و ذوب آهن گفت: داور اين مسابقه مديريت نداشت، اما آنقدر شهامت داشت که بگويد کمک وي و ناظر فدراسيون مانع اعلام راي مجدد براي تکرار ضربه پنالتي شده اند، ولي کمک وي و ناظر فدراسيون با دروغگويي در برنامه زنده تلويزيوني داور مسابقه را تخريب مي‌کنند و مي‌گويند ما به وي اين نکته را گوشزد کرده‌ايم که پنالتي بايد تکرار شود.
    وي با بيان اينکه هميشه در اصفهان و در فوتبال اين شهر اين چنين جوي وجود دارد، گفت: اميدوارم حق مس کرمان به اين تيم باز گردانده شود.
    مرفاوي با اعلام اينکه اگر ذوب آهن را شکست داده بوديم، هم اکنون در بالاي جدول با قدرت و ثبت جايگاه بهتري حضور داشتيم، اظهار داشت: برخي آقايان نمي‌توانند حضور تيمي شهرستاني را در بالاي جدول ببينند.
    وي افزود: اميدوارم مس با گرفتن حقش بار ديگر ثابت کند که از هر نظر از ذوب‌آهن شايسته تر براي پيروزي در ديدار هفته قبل بود.
    مرفاوي در پاسخ سوالي مبني بر علت جريمه‌اش گفت: به من گفتند چون در هنگام مصاحبه پس از بازي دستت را بر روي ميز زده‌اي جريمه شده‌اي. من نيز از اين پس هر جا که حق تيمم را خوردند، با دست به سرم مي‌زنم تا شايد به من پول بدهند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

مشکل داور ایرانیاینکهیه اشتباه با اشتباهای بعدی می خوانند جبران کنند
    توی بازی قبلی استقلال داور یه پنالتی اشتباه برای فولاد گرفت بعد اون طرف یکی برای استقلال
    امروز همین فولاد باید می باخت تا جبران اشتباه بازی قبل بشه

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

حكايت ديگر فوتبال اينن ملكت بي در و پيكر : " روزي به سگان دادي نعمت به خران . پس ما به تماشاي جهان آمده ايم "

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

خوب بازم اصفهانی ها توی لیگ تازوندن و حرف حدیث ها آغاز شد

گل سوم سپاهان در زمانی زده شد که تنها 30 ثانیه از وقت های تلف شده بیشتر شد که این در هر بازی بوده و هست تازه 30 ثانیه در کنار 5 دقیقه که بیشتر بازی ها که 2 دقیقه وقت اضافه داره بیشتر از این هم میشه و بازهم تازه در این بازی با این همه برخورد
    هنوز مونده تا به اون وقت های تلف شده که برای پیروزی میگرفتن برسه

مرفاوی هم که خدارو شکر همه میشناسن کاری به جز این حرف ها بلد نیست
    البته داور اون بازی مشکل داشت ولی هیچ ربطی به ذوب آهن نداره

مشکلی نیست بازم لیدرها جو سازی کنن برای تیم های اصفهانی هیچ کسی هم خیالش نیست

من نمیدونم چطور در این مورد بحث نمیشه که پیروزی 2 بازی باخت و بعد از باختش به استقلال 3 بازی یدفعه برد و دوباره یدفعه 5 بازی باخت!
    حالا نباید به اون 3 برد شک کرد؟

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

گل سوم سپاهان در زمانی زده شد که تنها 30 ثانیه از وقت های تلف شده بیشتر شد که این در هر بازی بوده و هست تازه 30 ثانیه در کنار 5 دقیقه که بیشتر بازی ها که 2 دقیقه وقت اضافه داره بیشتر از این هم میشه و بازهم تازه در این بازی با این همه برخورد
    معمولا زمانی در وقت اضافه ، وقت اضافه می گیرن که تعویضی خطای منجر به آمدن برانکارد و... از این اتفاقات بیوفته وگرنه در حالت عادی اصلا اضافه نمی گیرن ، اونم داور ایرانی که دوست داره زودتر بازی تموم بشه ! مثلا امروز تو بازیه استقلال علاوه بر وقت اضافه یک دقیقه وقت اضافه تر هم گرفت بخاطر مصدوم شدن بازیکن ذوب آهن .

تیم های اصفهانی در همه زمینه ها خوب عمل می کنن ، مدیریت ، یارگیری ، بازی ، امکانات و ... ، به هر حال از منابع مالی خوبی بهره می برن ! سپاهان هم تقریبا در هر بازی 5-6 تا موقعیت گل بالای 90% داره ! این همه بازیکن ! طبیعیه ! اما قبول دارم بعضا داوری ها به سودشون می چربه ولی مسلما این تمام ماجرا نیست و این تیم ها فوتبال رو خوب بلدن .

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مرفاوی هم که خدارو شکر همه میشناسن کاری به جز این حرف ها بلد نیست
    البته داور اون بازی مشکل داشت ولی هیچ ربطی به ذوب آهن نداره
    در اينكه مرفاوي وقتي عصباني ميشه همه چي ميگه حرفي نيست
    ولي من به عنوان يه مربي خوب قبولش دارم تفكرش رو ميشه توي ساختار مس ديد اونم توي فصل اولش
    به نظر من در حال حاظر بهترين فوتبال و تاكتيكيترين فوتبال رو مس بازي ميكنه چون ذوب آهن تيم گذشته نيست به پرسپوليس باخت امروز بايد به 60درصد استقلال هم ميباخت
    توي بازي با ذوب آهن هم انصافا بازي مال مس بود
    ولي وقتي كار از اشتباه داوري گذشته كاريش نميشه كرد
    تكرار نكردن پنالتي يا متوقف نكردن بازي وقتي دو توپ توي ميدونه ديگه اشتباه نيست فاجعه اس
    اشتباهات داوري ميتونه به ضرر و سود همه تيما باشه
    ولي توي ايران معمولا به سود چنتا تيمه
    Last edited by گرافيكار; 24-12-2010 at 00:39.

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

معمولا زمانی در وقت اضافه ، وقت اضافه می گیرن که تعویضی خطای منجر به آمدن برانکارد و... از این اتفاقات بیوفته وگرنه در حالت عادی اصلا اضافه نمی گیرن ، اونم داور ایرانی که دوست داره زودتر بازی تموم بشه ! مثلا امروز تو بازیه استقلال علاوه بر وقت اضافه یک دقیقه وقت اضافه تر هم گرفت بخاطر مصدوم شدن بازیکن ذوب آهن .

تیم های اصفهانی در همه زمینه ها خوب عمل می کنن ، مدیریت ، یارگیری ، بازی ، امکانات و ... ، به هر حال از منابع مالی خوبی بهره می برن ! سپاهان هم تقریبا در هر بازی 5-6 تا موقعیت گل بالای 90% داره ! این همه بازیکن ! طبیعیه ! اما قبول دارم بعضا داوری ها به سودشون می چربه ولی مسلما این تمام ماجرا نیست و این تیم ها فوتبال رو خوب بلدن .
    محمد جان ممنونم از پست معقولانت

مثل پارسال که سپاهان و ذوب آهن اول و دوم بودم و اون تبلیغات ضد وجود داشت امسال هم به همین صورت

به جای اینکه بررسی کنن ببینن مشکل فوتبالشون و فوتبال مملکت کجاست که از تیم های پایتختی بگیر تا تیم ملی در این وضع مفتضح هستند به این رفتار رو میارن

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

محمد جان ممنونم از پست معقولانت

مثل پارسال که سپاهان و ذوب آهن اول و دوم بودم و اون تبلیغات ضد وجود داشت امسال هم به همین صورت

به جای اینکه بررسی کنن ببینن مشکل فوتبالشون و فوتبال مملکت کجاست که از تیم های پایتختی بگیر تا تیم ملی در این وضع مفتضح هستند به این رفتار رو میارن
    درسته .
    اینجا بجای اینکه از الگو ها درس بگیرن و سعی کنن خودشون رو به مانند اونا بالا بکشن و این رو هم در نظر بگیرن که قوی بودن تیم ها می تونه باعث پیشرفت کلی بشه ، میان هر طوری شده و به هر طریقی که شده نابودش می کنن ! نه تنها در مورد تیم های اصفهانی ، در حالت کلی !
    ما واقعا دنبال پیشرفت نیستیم ، از پیشرفت فقط اسمش رو به زبون میاریم اما در باطن همه دنبال حفظ پست و مقام خودشونن . این رو دیگه فکر کنم اکثر کسانی که فوتبال رو دنبال می کنن می دونن ، مثل روز بعضی مسایل روشنه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •