بچه ها چیکار کردین آزمون گزینه 2 رو؟
من خیلی خوب ندادم.حالا کارنامه ها بیاد میذارم کارنامم رو...
کارنامه هاش کی میاد؟
بچه ها چیکار کردین آزمون گزینه 2 رو؟
من خیلی خوب ندادم.حالا کارنامه ها بیاد میذارم کارنامم رو...
کارنامه هاش کی میاد؟
بچه ها آزمون دادین ؟
چه جوری بود ؟
من فکر کی کنم از آزمونای تابستون آسونتر بود مخصوصا ریاضیش!
برگزاری آزمون 2 حوزه ما هم خیلی بی برنامه و افتضاح بود.
---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:05 PM ----------
سرعتت 2 مین ازمن بیبشتر بود
کارنامه ها آخر شب میاد و فردا هم کاملش میاد.
گزینه ۲ تاپیک خودش رو داره:
کارنامه هم تا امشب درصد ها و فردا تراز و ... رو میتونید ببینید. البته تو چند روز آینده کمی تغییر می کنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوالات خيلي سخت و تغذيه اي كه در گزينه دو دادن خيلي نامناسب بود به همين خاطر نتونستم خوب عمل كتنم .
كاش سوالات مثل كنكور نبود و مثل قلمچي جدا جدا حساب ميكردن . من الان حساب كردم ديدم رياضي 3 رو 100% زدم ولي چون قاطي رياضي پيش و رياضي 2 و آمار حساب ميشه بايد درصد پاييني بهم بدن براي رياضي .
همه سوالات فيزيك 3 رو درست جواب دادم و همه سوالات فيزيك مكانيك رو هم همينطور ولي كلي سوال رو بدون حل كردن جواب دادم كه الان ميبينم خيلياشون غلطه
زيست 2 رو هم 100% زدم ولي حيف كه تو كارنامه قراره قاطي درصد زيست پيش بشه![]()
کسایی که تجربی هستن اینو ببینن:
یه سری از ترازها و رتبه های قبول شده 2 رشته های پرطرفدار امسال:
دقت کنین کسی که 100 % زده باشه کم داریم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یکی تقسیم بندی مناطق رو بزاره مثلا همدان 2 هست یا 3 از کجا میشه همشو دید و اینکه ما که 3 هستیم چقدر تاثیر داره؟
اینم کارنامه آزمون اولم:
فکر میکردم همه درسا رو بالای 80 بتونم بزنم ، افسوس...
اگه سعی نمیکردم همه سوالا رو جواب بدم خیلی بهتر میشدم.همیشه تعداد نزده هام خیلی کمه.
![]()
Last edited by nelly joon; 23-10-2010 at 00:03.
سلام
تبریک میگم خیلی عالی هستن درصدات
مخصوصا ریاضی
توی درس ریاضی خیلی از بچه ها تجربی باهاش مشکل دارن ( خودمم یکیشون بودم) اما اگه بتونی همینجوری پیش ببری عالیه
از زیست هم هیچ وقت غافل نشو که یک تستش هم کلی باارزشه
با آرزوی موفقیت 3>
پاسخنامه رو كه نگاه كردم توي فيزيك فقط يه دونه غلط داشتم ولي الان ميسبينم كه نصف سوال ها رو كه بعدا حل كردم يادم رفته وارد پاسخنامه كنمسوالات آمار رو هم فكر كنم همينطور يادم رفته باشه
![]()
چرا اینقدر بد زدی؟
اصلا به دفترچه سوالا نگاه کردی؟
عربی و زمینو که کلا نگاه نکردی
بقیشم برای اینکه ناراحت نشن یکی دوتا زدی
یه کم انگار اینگلیسی و فیزیکو نگاه کردی
ببینم یعنی اگه با این درصدا تو کنکور سراسری یکی بزنه رتبش میشه 7630؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)