تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 449 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157197247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

طی گفته های یکی از دوستام،که می گفت چون کرم اس.ت.ا.ک.س.نت از امضای دیجیتالی شرکت realtek استفاده می کنه،کومودو اسم اون شرکت رو از trusted apps در آورده و به همین خاطر نمی تونه مجوز لایه defense+ رو بگیره و در سندباکس اجرا میشه،
    خوب می رم سر اصل مطلب....

1.کارت صوتی من از چیپ شت شرکت realtek استفاده می کنه...

2.شرکت realtek در لیست trusted app کومودو قرار داره،

3.پروسس درایور کارت صوتی شرکت realtek در حال اجراست،و می بینید که سندباکس هم disabled هست...

4.و در آخر هم ببینید که ا.س.ت.ا.ک.س.ن.ت. از امضای دیجیتالی این شرکت استفاده می کرده....

نتیجه گیری: درایورهای شرکت realtek هیچ گونه مغایرتی از لحاظ صحت اطمینان با کومودو ندارن و کومودو براشو مجوز صادر می کنه.....

2. 6 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیروز cis دانلود و نصب کردم و با روشی که اینجا و توی سایت خودش گفته شده بود آپدیت آفلاین کردم حجم فایل bases.cav حدود 123MB میشد ولی با این وجود موقع آپدیت آنلاین هم حدود 210MB دانلود کرد مشکل چیه؟؟
    از داخل سیف مود رفتین(f8)؟
    من دیروز اپدیت افلاین کردم و مشکلی نبود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

×××البته از ورژن4 کومودو استفاده کردن،طبیعتا" قدرت ورژن5 بیشتر از ورژن4 هست....

این رو ببینید....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد اینو ببینید:
    بررسی و تست سوئیت های امنیتی از طرف یک لابراتوار روسی:

منبع:
    anti-malware.ru
    Last edited by santamove; 07-01-2011 at 12:07.

5. 7 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Gharibane's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    در به در تر از باد زيستم در سرزميني كه گياهي در آن نميرو

پيش فرض

سلام

با خوندن چند صفحه اول اين تايپيك و بعضي از پستها چند تا سوال برام پيش اومد كه ممنون ميشم جواب بدين:

1- اينترنت سكيوريتي كمودو (يعني آنتي ويروس + فايروال) براي امنيت يك سيستم كافي هست يا بايد يك آنتي ويروس ديگري نصب باشه و از فايروال كمودو استفاده بشه (روي هيچ انتي ويروسي تعصب ندارم و فقط برام مهم اين هست كه امنيت سيستم تامين بشه)

2- در يكي از پستها خوندم كه اگر چند كاربر از سيستم استفاده ميكنند كمودو پيشنهاد نميشه چون ممكنه پاسخ اشتباه به يكي از پيامهاي كمودو سيستم رو آلوده كنه، درسته؟

3- در صورتي كه كاربران سيستم كاربران عادي بوده و اطلاعات زيادي در اين زمينه‌‌ها نداشته باشند آيا باز ميشه از كمودو استفاده كرد يا بايد سراغ شركت‌هاي ديگري رفت؟

4- در صورتي كه باوجود كاربران عادي بتوان باز از كمودو استفاده كرد، تنظيمات چطور بايد باشه؟

5- من متوجه نسخه جديد نشدم من يك نسخه را حدود 10 روز پيش بود فكر ميكنم دانلود كردم، آيا بايد نسخه ديگري دانلود كنم؟

با سپاس

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

با خوندن چند صفحه اول اين تايپيك و بعضي از پستها چند تا سوال برام پيش اومد كه ممنون ميشم جواب بدين:

1- اينترنت سكيوريتي كمودو (يعني آنتي ويروس + فايروال) براي امنيت يك سيستم كافي هست يا بايد يك آنتي ويروس ديگري نصب باشه و از فايروال كمودو استفاده بشه (روي هيچ انتي ويروسي تعصب ندارم و فقط برام مهم اين هست كه امنيت سيستم تامين بشه)

2- در يكي از پستها خوندم كه اگر چند كاربر از سيستم استفاده ميكنند كمودو پيشنهاد نميشه چون ممكنه پاسخ اشتباه به يكي از پيامهاي كمودو سيستم رو آلوده كنه، درسته؟

3- در صورتي كه كاربران سيستم كاربران عادي بوده و اطلاعات زيادي در اين زمينه‌‌ها نداشته باشند آيا باز ميشه از كمودو استفاده كرد يا بايد سراغ شركت‌هاي ديگري رفت؟

4- در صورتي كه باوجود كاربران عادي بتوان باز از كمودو استفاده كرد، تنظيمات چطور بايد باشه؟

5- من متوجه نسخه جديد نشدم من يك نسخه را حدود 10 روز پيش بود فكر ميكنم دانلود كردم، آيا بايد نسخه ديگري دانلود كنم؟

با سپاس
    جواب سوال 1:
    اگر زیاد به بدافزارها علاقه دارید(یعنی خودتان برای سرگرمی انواع بدافزارها را دانلود و تست می کنید)
    علاوه بر کومودو باید یک آنتی ویروس مالتی انجین نظیر g-data را با گارد deactive در کنار کومودو داشته باشید،
    اگر زیاد دانلود و کنجکاوی نمی کنید و به سایت های تورنت نمی روید و در کل آدم عادی در سطح وب هستید ،کومودوی خالی کافیست،
    جواب سوال2:
    اگه یه پیش زمینه از مباحث امنیتی + مطالعه پست های این تاپیک بکنید مشکلی پیش نمیاد،ولی اگر کاملا" ناآشنا باشین کومودو رو پیشنهاد نمی کنم،چون کاملا" اینتراکتی(تعاملی) هست!!!
    جواب سوال3:
    کومودو رو می توان طوری کانفیگ کرد که حتی یک سوال هم نپرسه،
    جواب سوال4:
    پست دوم این تاپیک یک مرجع مناسب هست....
    جواب سوال5:
    شما اگر نسخه 5.0 را دارید بذارین باشه،ولی اگه ندارین می تونین با مراجعه به سایت کومودو ، نسخه5.3 نهایی رو دانلود کنین...

8. 5 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درود.
    دوست عزیز.
    شما خود هم نمیدونید چی میخواهید نصب کنید.
    دوستان که شما را راهنمایی کردن.

فایروال کومودو +یا انتی ویروس رایگان اوست یا ای وی جی یا اویرا.
    حتی شما میتوانید انتی ویروس غیر رایگان این سه شرکت را با کومودو نصب کنید.

دوما اینترنت سکیوریتی یعنی انتی ویروس همرا با فایروال.

شما میخواهید امنیت برایتان فراهم شود ولی نمیدانید
    چه برنامه ای با چه برنامه دیگری هماهنگ هست.

من هرچی بود را در سه صفحه و با کمک دیگر کاربران به شما گفتیم ولی نمیدنم چرا شما
    این روش ها را انجام نمیدهید.

موفق باشید.
    کرکس جان ممنونم. شرمنده این 2 روز سایت بالا نمیومد نتونستم بیام.
    میخواستم بدونم الان موقع نصب Comodo این پیغام میاد دقیق منظورش چیه ؟؟؟ این زبان بلد نبودن دردسری شده
    اینم عکس از محیط نصب:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کدوم رو انتخاب کنم. منونم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

کرکس جان ممنونم. شرمنده این 2 روز سایت بالا نمیومد نتونستم بیام.
    میخواستم بدونم الان موقع نصب Comodo این پیغام میاد دقیق منظورش چیه ؟؟؟ این زبان بلد نبودن دردسری شده
    اینم عکس از محیط نصب:
    کدوم رو انتخاب کنم. منونم
    به نظر من گزینه دوم رو انتخاب کنید،و بعد از نصب اگه تمایل داشتید، از دی ان اس سرور شرکت clearcloud استفاده کنید،
    دی ان اس سکور سرور =یک فیلترکننده سایت های مخرب و حاوی اکسپلویت و آلوده هست....

11. 2 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

به نظر من گزینه دوم رو انتخاب کنید،و بعد از نصب اگه تمایل داشتید، از دی ان اس سرور شرکت clearcloud استفاده کنید،
    دی ان اس سکور سرور =یک فیلترکننده سایت های مخرب و حاوی اکسپلویت و آلوده هست....
    ممنونم دوست عزیز. حالا اگر واجب هست و نیاز بگو که چیکار کنم برای استفاده از dns شرکت clearcloud
    ممنونم

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز. حالا اگر واجب هست و نیاز بگو که چیکار کنم برای استفاده از dns شرکت clearcloud
    ممنونم

.

14. 6 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

من از نسخه 5.0.163....... اینترنت سکوریتی کمودو استفاده می کنم. امروز که روی قسمت check for update کلیک می کنم تا برنامه آپدیت بشه هیچ اتفاقی نمی افته و هرچی روش کلیک می کنم اصلا جوابی نمی ده یعنی به نظر می یاد که این گزینه از کار افتاده. کسی می دونه مشکل چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •