رست فکتوری رو امروز ظهر انجام دادم تاثیری نداشت فیرمور هم الان اماده هست ولی فقط یه فولدری بنام T-VALDAAC داده که داخلش
فایلی بنام image هست حقیقتش کمی میترسم آپگرید کنم مرددم
رست فکتوری رو امروز ظهر انجام دادم تاثیری نداشت فیرمور هم الان اماده هست ولی فقط یه فولدری بنام T-VALDAAC داده که داخلش
فایلی بنام image هست حقیقتش کمی میترسم آپگرید کنم مرددم
-مورد خاصي اتفاق نميوفته نگران نباشين
-با اين حال اگر گارانتي داره كه كاريش نداشته باشين بايد گارانتي جوابگو باشه با اونها در ميون بگزارين
با درود به دوستان عزیز
میخواستم بدونم سری 9 سامسونگ 46 اینچ داره یا نه؟
داخل کشور نداره ولی کشورهای دیگه دارن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-همينطوره منتها توي ايران وجود نداره ميتونيد line up 2010 رو ببينيد:
-البته از نظر كيفيت تصوير c8000 برتر هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
6960 میتونه بلوری خالص رو از طریق هارد و از پورت usb اش بخونه؟
سلام..دوستان من samsung LED c7770 دارم..این منو مخفی رو چطور باید پیدا کرد؟
سلام
کسی میدونه چطور میشه از این all share استفاده کرد ؟ من گوشیه سامسونگ گلکسی اس دارم all share رو میزنم تو all share تلوزیون هم میرم ولی چیزی پیدا نمیکنه ! (c8000) تو تی وی فقط باید all share رو بزنی خودش شروع میکنه به سرچ کردن؟
-توي تاپيك منوي مخفي كامل صحبت شد عزيز :
مشكلتون كجاست ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:22 PM ----------
-مجتبي جان اگر منظورت ايميج بلوري هست فكر نميكنم بتونه اجرا كنه
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:22 PM ----------
فكر ميكنم اگر وايرلس منظورتون باشه بايد دانگل داشته باشين تا جفت بشن
-اگر هم غير وايرلس كه بايد دستگاهها همنام باشند و از طريق hdmi-cec ارتباط برقرار بشه
-اينجا رو نگاه كن عزيز :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سري 46b5000 سامسونگ مدل 2011 چرا قيمتش حتي كمتر از 40c6960 است؟ با اينكه حتي گيرنده ديجيتال نيز دارد.قيمت اولي 1420000 و دومي 1450000 با اين تفاوت كه اولي 46 اينچ و دومي 40 اينچ است.يعني 46 اينچ تقريبا هم قيمت 40 اينچ است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)