256 مخابرات با چه سرعتی دانلود می کنه .
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
بی خیال 128 مخابراتو این سرعت
پستای قبلی رو نگاه کنی معلومه
ولی حدود 30-60 دانلود داره
سلام دوستان من دیروز از مخابرات اسلامشهر اینترنت 256 گرفتم . اینجا همه میگن با 256 میشه 30 تا دانلود کرد اما واسه من حتی سایت هم بالا نمیاره. الان هم با dial up اومدم . مودمم dlinc هستش و چراغ dsl هم روشنه اما انگار نه انگار که adsl هستش.
تورو خدا یکی بگه من چیکار باید بکنم . واقعا اعصابم بهم ریخته .
اگه تو این بازه باشه خوبه .
سلام eblisandenzo جان...شما کجای اسلامشهر هستی؟؟؟از کدوم مرکز مخابراتی گرفتی؟؟؟من 2ماهه میرم میگه نداریم که...خواهشا جواب..برای درست شدن باز کردن سایت چند روز صبر کن بهتر میشه...الان کلا همه جا خرابه..اعلام شده تا اخر بهمن اینترنت کل ایران مثل همیشه با کاهش سرعت روبرو خواهد بود..
سلام آرمین من واوانم . البته بابام تو مخابراته خود مرکز هست ( میدون نماز) . مدارک هم نمیدونم چون بابام گرفت البته واوان 512 نداره اما میگن تا 2 ماه دیگه میاد اگه بیاد همونون میگیرم . الان مال من درست شد . page که راحت باز میکنه دانلودش هم 25 هستش .
سرعت اپلودت چنده؟؟عزیز میتونی برای من اوکی کنی؟؟؟من تهران رو اشنا دارم میتونه تا 512 بده...اینجا الان میگن پورت نداریم...میتونی 1 کاری برام انجام بدی؟؟؟حتما برات جبران میکنم...خیلی فوری اخه نیاز دارم.من مخابرات بهشتی هستم...
راستش نمیدونم از چه سایتی تست بگیرم . امشب به بابام میگم اما پارتی نمیخواد . من یکی از دوستام تو باغ فیض هستن گرفتن .یکی دیگه هم تو مطهری از مرکز قندی همین 2روز پیش بدون پارتی 256 با نامه دانشگاه گرفت . خوب برو پیش خود رییس مرکز مهندس اکبری بگو وضعیت اینه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)