نمیگم
![]()
نمیگم
![]()
سلام
اول بگم اگه واقعا داره کار می کنه پستت رو ویرایش کن و عکسو بردار رفیق
بعد آموزش این کارو تویه فروم آشیانه دیده بودم ولی فقط رویه اینترنت اکسپلور کار میده آموزشش رو گیر نمیارم پ.خ می کنی
پس من چي؟؟؟ منم ميخوام
!
دارم دنبالش می گردم گیرش آوردم می زارم
ولی این رفیقمون awed تا بهش گفتیم اموزش بده چرا گذاشت رفت
منم این برنامه رو دیده بودم اما خودم قبلا نصبش کردم هیچ تغییری نکرد شاید تنظیمات رو اونطور که باید باشه انجام ندادم
رامین جان یه بار دیگه برنامه رو با آموزشش بزار شاید کار کرد
سلام .
خب دوستان اين برنامه رو + فيلم آموزشيش رو پيدا كردم و اينكه چون من مثل بعضي ادم ها خودخواه نيستم لينكش رو واسه شما دوستان قرار ميدم:
خودم تست كردم و توي 30 دقيقه تا 110KB بر ثانيه هم رسيد كه بعد من دست كاريش كردم و به حالت عادي برگشتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
فقط دوستان خودتون تست كنيد و ببينيد مثلا 200MB فايل توي زمان عادي چقدر طول ميكشه تا دانلود شه و بعد زمان بگيريد ببينيد كه با اين ترفند چقدر طول كشيده.
موفق و پيروز باشيد.
راستی آموزش رو پخ کنی توی انجمن نذاریا
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
خودشه آفرین
گفتم قبلا این آموزش رو دیدم آخه رویه حسابگر انجام دادم ولی کار نکرد
راستی این برنامه سرعت رو الکی نزنه ها؟؟
مهدي جان من كه گفتم خودتون تست كنيد!
مثلا شما 200مگ رو با اينترنت 256 توي 2 ساعت و خودره اي دانلود ميكني ! بعد با اين نرم افزار امتحان كن ببين اون 200مگ رو توي همون 2 ساعت ميگيره يا كمتر!
موفق باشيد.
دوستان گفتم که کف کنید این واقعی نیست البته شاید 5-6 کلیوبیت سرعت رو افزایش بده ولی این دروغه سرعت میره بالا و زمان کاهش پیدا میکنه ولی سرعت واقعی همون قبلی هستش یعنی اون 5 مین زمان تو عکس من تا نیم ساعت همون بود البته سرعت تا 40 میره بالا اینم باید گفت
حالا با این حال من براتون میگم ... مهدی جان شمام عصبی نباش مگه میشه برا همشهریام نگم ولی خب چون الکی بود گفتم ولش
اول از همه باید تو قسمت تنظیمات برنامه idm اینترنت اکسپلور رو برداری از قسمت مرورگر ها اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب الان میرسیم به آموزش برنامه اسم برنامهCheat Engine 5.6.1 هستش یه سرچ کنی گیر میرای چون لینک نداشتم نزاشتم براتون
آنتی ویروس خودتون رو غیر فعال کنین و نرم افزار رو نصب کنین و اجرا کنین
طبق عکس های عمل کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)