سلام به بچه های گل
بعد از عرضه شدن فجایعی همانند
(2007) NFS Pro Street
(2008) NFS Undercover
(2009) NFS Shift
انتظار و قول آمدن بازی رو داشتیم که دوباره نام سری بازی Need For Speed رو زنده کنه
خوب بزراین ببینیم امسال یعنی توی سال 2010 شرکت بزرگ EA با اون عظمتش چه چیزی رو به مخاطبانش ارائه داده:
اول که بازی اجرا میشه بدون نشون دادن هیچ دمو و حرف و حدیثی یه map یا همون نقشه میاد جلوتون که باید یه مسابقه رو انتخاب کنید!
ای بابا!!..یه لحظه وایستا ببینم....درسته که از بازیهای ماشین سواری نباید زیاد انتظار داشتن داستان درست و حسابی رو داشت ولی تورو خدا نمیشد یه دمویی چیزی این وسط نشون بدین تا ما یکم دلمون خوش شه؟
به خدا به همون داستان most wanted و carbon هم راضی بودیم ..ولی این دیگه...!
بگذریم...بعد از اینکه یکی از مسابقات رو انتخاب کردم صاف رفتم توی بازی..خوب آدم راجع به اولین چیزی که میتونه قضاوت کنه گرافیک بازیه ولی راستش گرافیک بازی هم چنگی به دلم نزد...گرافیک که اصلا پیشرفت قابل ملاحضه ای نداشت...(راستش وقتی یاد Dirt2 که تا همین 3 هفته پیش داشتم بازیش میکردم افتادم خواستم Alt+F4 رو بزنم از بازی بپرم بیرون) ولی گفتم نه..حیفه حالا که پول دادیم بزار یکم بازیش کنیم
راستش handling یا همون کنترل ماشینها برام خیلی جالب بود....نه به Shift که اینقدر فرمون خشک و کنترل سختی داشت نه به اینکه کنترلش منو یاد همون Hot Pursuit خدا بیامورز قدیم انداخت ( یادش بخیر یادمه با ژیان 170 تا میرفتیم!)
چیز جدیدی که اینبار توی بازی دیدم این بود که اینبار جای پلیس هم میشد بازی کنیم...ولی ایکاش این قابلیت رو اصلا اضافه نمیکردن!...من نمیدونم کجای دنیا یا حتی توی همون Most wanted/Carbon پلیس برای اینکه نگهمون داره از پشت سر میامد میزد بهمون و مثل یه توپ سبک شوتمون میکرد اونور جاده؟!؟!!
یادم میاد پلیسا از هوش مصنوعی خوبی برخوردار بودن, مثلا چندتایی خیلی خوشکل و منطقی میومدن دورم رو میگرفتن و کاری میکردن که ماشینم سرعتش کم شه و بایسته
تنها چیزی که به نظرم به بازی هیجان میداد و به آدم احساس این رو میداد که داره NFS بازی میکنه موسیک قشنگ بازی بود که باید بگم عالی کار شد
کلا یه چیز جالب متوجه شدم و اون اینکه از وقتی که لوگوی این بازی شد مثل زیر, این بازی ارزش و ابهت و محبوبیت خودشو از دست داد
پس یادمون باشه از این به بعد به هنگام خرید این سری بازی حتما به آرم و لوگوی مربوطه توجه کنید تا مبادا دیگه پول و وقتتون رو مثل بنده به هدر ندید و گول تبلیغاتشو نخورید
موفق باشید