ینی آنالوگ راست...Right Stickتو اين short keyهايي كه براي خوشحاليا گذاشته، RS يعني چي؟
ینی آنالوگ راست...Right Stickتو اين short keyهايي كه براي خوشحاليا گذاشته، RS يعني چي؟
شما موقع ضربه چند چیز را دقت
1 بازیکن مناسب برای فاصله مناسب (مثلا در بارسا ژآوی یا اینیستا یا داوید ویا )
2 انتخاب درست محل ضربه مثلا ( شما اگه ضربه پشت 18 است دوربین رو جوری تنظیم کن که تیرک بین توپ و بازیکن باشه)
3 برای ضربه های باقدرت و فنی جهت بالا و درون دوازه رو بگیرید مثلا اگه ضربه سمت راست هست و بازیکنت راست پاست جهت را بالا و چپ نگه دار
4 قدرت مناسب برای شوت ( شما اگه دقیقا پشت 18 هستی ضربه هات کمتر از نصف قدرت داشته باشند
5 یکم هم استعداد که البته درون همتون هست ماشاا...
و یک ضربه زیبا و توی .................
آرمین اگه تونستی این دسته ی دوم رو زودتر کشف کن شدیدا امشب نیاز دارم !!!![]()
دوستان این کار رو انجام بدین فکر کنم مشکل سیو شدن و یکسری چیزا حل بشه
برین به این مسیر
EA SPORTS\FIFA 11 Demo\Game
یک New Text Document.txt درست کنید اسمشو به rna.ini تغییر بدید
بعد اون فایل رو باز کنید درون اون متن پایین رو کپی کنید
// Extra RNA settings..
//Skip intro movies 0 = off , 1 = on
SKIP_BOOTFLOW=1
//Old FIFA
//==========
// Amateur
// Semi-Pro
// Pro
// World-Class
// Uber
// DIFFICULTY LEVEL
// 0 = AMATEUR
// 1 = SEMI-PRO
// 2 = PRO
// 3 = WORLDCLASS
//MM_DEFAULT_DIFFICULTY_LEVEL = 0
DIFFICULTY=2
//even number
HALF_LENGTH=10
[]
// Rendering (Obviously this slows down everything
// ———————————————— ———
// remove the “//” to activate the options
//DISABLE_VSYNC=0 // speeds up the frame rate
//DISABLE_MOTION_TRAIL=0
//DISABLE_FLAGS=0
//DISABLE_FLASHES = 0
//DISABLE_FLOORREFLECTIONS=0
//DISABLE_PARTICLES = 0
//DISABLE_VOLUME_LIGHTS = 0
[]
//windowed = 0, fullscreen = 1
FULLSCREEN=1
//1 = on, 0 = off. Extra speed boost
ENABLE_REFEREE=1
ENABLE_LINESMAN=1
ENABLE_LINESMAN_FLAGS=1
//DISABLE_NIS_PLAYBACK=1 // speed boost
//ENABLE_EMOTIONAL_ENGINE=1
//PRE_MATCH_ATMOSPHERE=0 // speed boost
//ENABLE_CHOREOGRAPHIES_CAMERA=0 //celebrations??
[]
//louder crowds
CROWD_TUNE_SECTIONS_HOME_THRESHOLD = 0.15
CROWD_TUNE_SECTIONS_HOME_MIX_THRESHOLD = 0.60
CROWD_TUNE_SECTIONS_AWAY_THRESHOLD = 0.05
CROWD_TUNE_SECTIONS_AWAY_MIX_THRESHOLD = 0.40
CROWD_TUNE_BEHAVIOR_HOME_IN_NEUTRAL = 0.50
CROWD_TUNE_BEHAVIOR_NEUTRAL_IN_HOME = 0.164
بعد فایل رو ذخیره کنید و بازی رو اجرا کنید
اگه خوب که هیچی اگه نه ما رو ببخشید
آقا آرمین (krauser) یعنی حرفهایی رو که در مورد PES 2011 زدید قبول ندارید !آره جیگر PES امسال باس بره بوق که سهله Vuvuzella بزنه جلوی فیفا... مگه اینکه پچی چیزی بده که گیم پلی رو بهبود بده. چون واقعا گند زده توی گیم پلی اون بازی در حالی که با نکست شدن فیفا روی PC گیم پلی بازی شدیدا بهتر شده نسبت به نسخه قبل.. واین یعنی موفقیت محض
پست شما در مورد PES 2011 :
وای وای عجب چیزی شده عاشقان PES از بازی خوششون نخواهد اومد... دیگه بازی اون سبک آرکید رو نداره نمی تونی یه تنه هر کاری که خواستی انجام بدی دیگه اون حرکات پا به توپ روباتیک وجود نداره حتما باید از تکنیک های مختلف استفاده کنی کاملا متفاوت شده مثل فیفاست... کاملا استایل بازیکنان دقیقا مثل فیفا شده و از پشت کپی برابر اصل شده باسن بازیکنان هم کوچیکتر شده البته شورتشون دیگه مثل قبل واسه بسکتبال نیست... گرافیک 100٪ بهبود پیدا کرده ...
ساده بگم با یه چیز کاملا متفاوت روبرو هستید... شدیدا منتظرم تا شب بیاد و دموی فیفا رو دانلود کنم ولی احتمال می دم این PES باز هم خوراک امسالم باشه
Last edited by Locker; 19-09-2010 at 23:35.
خوب تهش رو دقت میکردی نوشته شب میخواد دموی فیفا رو دانلد کنه بعد دانلد دموی فیفا نظرش عوض شده![]()
من منظورم بیشتر این بود که چرا در مورد PES 2011 اینقدر متناقض صحبت کرده ، یه جا از بازی تعریف میکنه میگه شده مثل فیفا ، یک جای دیگه میگه کونامی به گیم پلی گند زده و ...
البته من نمیخوام بحث راه بیوفته ، این سوال رو از خود آرمین پرسیدم .
نه اصلا هیچ تناقضی وجود نداره خوب شد که نقل قول کردی حرفام رو از همه یه بار دیگه دعوت می کنم حرفام رو بخونن همه تعاریف من از بازی ظاهرش بود و ظاهر هم توی اویل هر چیزی به چشم میاد یعنی نگاه اول... توی نگاه اول دموی PES 2011 بسیار جالب تغییر یافته و خوب هست من هنوز هم معتقدم به اون حرفام که گفتم:
1- عاشقان آرکید پسند PES از بازی خوششون نخواهد اومد : حاضرم دستم بذارم روی قران قسم بخورم که کسانی که سبک آرکید PES رو دوست داشتند نا امید شدند... بعضیا فعلا دارن خود فریبی می کنن اونم دیگه همه می دونن کسانی که از PES واسه خودشون اسطوره ساختن چه طرز تفکراتی دارن دیگه نمی خوام بیشتر توضیح بدم چون دیگه همه می دونن چی می گم من
2- نمی تونی یه تنه جلو بری : باز هم تصدیق می کنم دقیقا همینطوریه که باعث خوشحالی هست ولی وقتی بیشتر بازی کردم دیدم نه نمی تونی که سهل اونقدر افراط شده که دیگه بازیکنی مثل تورس از حد مسعود شجاعی هم پاین تر اومده توی تصمیم گیری ها و چالاکی حتی داوید ویا و سایر ستاره ها... و این در نتیجه بیشتر بازی کردن بود.
3- استایل ها و گرافیک بهتر شده : خوب دیگه شکی توی اون نیست...
دوست عزیز همونطور که می بینی و پستی که از من نقل قول کردی توی هیچ قسمتی از گیم پلی و جزئیاتش حرفی نزدم چون نمی تونستم بزنم چون فقط 5 دقیقه بیشتر بازی نکردم که اون پست رو نوشتم و قبل دانلود دموی فیفا بود...
نقل قولی که از تاپیک PES آوردی هیچ چیزی رو ثابت نمی کنه. شما می تونی از چیزی تعریف کنی ولی وقتی با چیز بهتری مواجه می شی همون چیزی که قبلا خوب بود در نظرت از چشم میافته و این برمیگرده به جذابیت بی حد و اندازه شاهکاری به اسم فیفا. هرچی فیفا بازی می کنم عشقم 100 تا 100 تا بیشتر می شه و وقتی این دموی PES 2011 رو بازی می کنم یاد تمامی غم و غصه های زندگی روز مره ام می افتم این جمله ام رو جدی گفتم بدون هیچ طعنه ای واقعا آزار میده اعصابم رو بازی کردن دموی PES 2011 ولی کماکان منتظر نسخه نهاییش هستم...
نمی دونم چرا می خوان مچ گیری کنن ولی خوب این مچ گیری از کسی که خودش ... بیخیال...
بچسب به ته عشق و حال : Fifa 11 ... مطمئن نیستم ولی احتمالش هست XBOX360 بگیرم... فقط به عشق فیفا... وقتی آدم فیفا نکست بازی می کنه احساس گناه می کنه که بخواد با محصول حقیری به اسم PES مقایسه اش کنه... آره می کوبم PES رو چون کوبیدنی هست... PES توی نکست جنریشن یک حقیر شکست خورده اس جلوی فیفا هر چقدر که توی کارنت برتریش رو نشون داد توی نکست کاملا قضیه برعکس شد فقط عادت به گیم پلی و چیزهای دیگه خیلی ها رو عشق PES نگه داشته و البته تجربه نکردن محصولی به اسم فیفا نکست!
همه رو گفتی غیر از :
مثل فیفاست...
حرفهای آخرت هم در مورد PES اصلا جالب نیست !
البته اینجا جاش نیست ، این کلام آخرم بود !
Last edited by Locker; 20-09-2010 at 00:45.
آفرین پسر جانتو هم قلت سره جاش اومد ارمین خان ، ولی بازم این فیفا11 کنسول یه چیز دیگست ، من دیگه نمی تونم فیفا10 بازی کنم
![]()
جزئیاتی داره که ...محشره ! وقتی دیگه رو کله بازی مسلط شدم یه توضیفی از بازی رو میذارمحتمآ یه 360 بخر.
حسین جان _اگه اشتباه نگفته باشم اسمتو_(4039) من هر کاری کردم ، توی سطح Legendary نتوسنتم جلوی هیچ تیمی با رونالدو و مسی مثله اون ویدیویی که از بازی لیون و آرسنال(ویدیوی همین دوتا بود دیگه ؟!) گذاشتی از بازیکنا عبور کنم ، میشد ، اما خیلی کم ... تو فیفا 10 خیلی راحت تر بود
چیش جالب نیست .. جالبه که
این تیمایی که واسه دمو میذارن جریانش چیه ؟!!؟ تو این چند سال توی دمو ها اصلآ من یونایتد رو نذاشتن :| البته الان آقا مسعود بیشتر عصبین ، بایرن لورکوزن رو گذاشته ، بایرن مونیخ نذاشته ... =)) lol
Last edited by Elendil1; 20-09-2010 at 00:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)