تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 451 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157197247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

دوستان سلام
    من لپ تاپ مدل ايسو N61JQ دارم و ميخوام ويندوز لپ تاپم را عوض كنم الان ويندوز اصلي روي خودش نصبه و من ميخوام 32 بيتي معمولي ( از همين ها كه تو بازار ما فراوونه ) بريزم . مشكلي نداره ؟ مثل ويندوز عوض كردن هاي معمولي كار كنم ؟‌يعني اون را پاك كنم و اين جديد را بريزم ؟‌براي ريكاوريم مشكلي پيش نمياد ؟ من از روي ويندوز اصلش ريكاوري گرفتم
    32 بیت زیاد براتون خوب نیست چون 3 گیگ از رمتون رو ساپورت میکنه

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه تجربه

دیشب درحین دستکاری هارد به طور اشتباهی درایو ریکاوری رو پاک کردم.خب البته حجم قابل استفاده حدود 14G بیشتر شد.اما خیلی نگران شدم و فکر کردم که دیگه نمیشه برگردوندش.ولی بعد از ریکاوری کامل از روی DVD ها خوشبختانه درایو ریکاوری برگشت.برای همین هم دوباره پاکش کردم و حالا 14G بیشتر برای استفاده دارم.دوستانی هم که DVD ریکاوری دارند میتونن با خیال راحت از این 14G استفاده کنند.با یه نرم افزار مدیریت هارد از حالت Hidden خارجش کنید و اطلاعاتش رو پاک کنید و به درایو هاتون اضافش کنید.اما توجه داشته باشید که از DVD ها تون نسخه کپی تهیه کنید.
    Last edited by Vaioman; 21-08-2010 at 17:46.

3. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازم سلام اقا ما هنوز خودمونی نشدیم نمیذارن راحت ارتباط برقرار کنیم.
    من از vaioman و سایر دوستان متخصصی که تشریف دارن سوال دارم که به من گفتن asusn61jq-x1 فقط!!!
    بحثی که هست:1-چه فرقی با pro64jq(که میدونم مدلی از همونn61jqهست)داره تو جزییات و قیمت؟؟؟؟؟؟/
    2-من 1400 دارم و میخوام n61jq بگیرم ولی دقیقا نمی دونم کدوم؟؟؟؟؟هارد مهم نیست.بلوری مهم نیست .قدرت و سرعت بسیار بسیار مهمه!!!گرافیک در حد یه مهندس برق.اهل بازی زیاد نیستم.ولی علاقه به کارای گرافیکی دارم.
    3-جایی نیست لیست مشخصات همه مدل های n61 موجود در بازار ایران رو داده باشه انتخاب کنم؟؟؟؟؟؟
    آقا خیلی خیلی ممنون!!!
    جوابو بدید ممنون
    ببین دوست عزیز خرید لپ تاپ تو ایران یه ذره شانسیه، چون باید هر چیزی که تو بازار موجود هست رو بخری نه هر چیزی که دلت میخواد.تمام مدلهای موجود از ASUS تو بازار ایران کیفیت مشابهی دارن.شما هم برو و هرچیزی که گیرت اومد و قیمتش هم خوب بود رو بخر چون میگی هارد و بلوری برات مهم نیست و 1400 هم پول داری پس می تونی که هر مدلی از سری N61 رو که خواستی بخری ،از بابت مدل هم زیاد سخت نگیر همشون عین هم هستند.

5. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

32 بیت زیاد براتون خوب نیست چون 3 گیگ از رمتون رو ساپورت میکنه

با 64 بيت زياد حال نميكنم همش مشكل نرم افزاري دارم اكثر نرم افزارها بايد 64 بيت باشن تا نصب بشن به همين خاطر دوست دارم 32 بيت بريزم تا راحت بشم از دستش. در ضمن با اين كار سرعت ويندوز هم بالا ميره چون هرچي نرم افزار اضافه ايسوس اضافه كرده پاك ميشه و سيستم 1 نفسي ميكشه

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

10

با 64 بيت زياد حال نميكنم همش مشكل نرم افزاري دارم اكثر نرم افزارها بايد 64 بيت باشن تا نصب بشن به همين خاطر دوست دارم 32 بيت بريزم تا راحت بشم از دستش. در ضمن با اين كار سرعت ويندوز هم بالا ميره چون هرچي نرم افزار اضافه ايسوس اضافه كرده پاك ميشه و سيستم 1 نفسي ميكشه
    چه کاریه؟ تمام نرم افزارای که باهاش مشکل داری رو تنها بایک راست کلیک کردن روی فایل اجرایی برنامه و انتخاب compatibility ویندوز xp با ویستا . یا هر چیزی که خواستی رو انتخاب کنی .... کی میره این همه راهو؟ با هر نرم افزاری هم که مشکل داری میتونی پاکشون کنی دیگه......

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

من بجز آنتی ویروس با هیچ برنامه ای با 64 بیت مشکل نداشتم.
    خوب برنامه های ایسوس رو پاک کن خودت. 32 بیت بریزی فکر میکنم پشیمون بشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

چه کاریه؟ تمام نرم افزارای که باهاش مشکل داری رو تنها بایک راست کلیک کردن روی فایل اجرایی برنامه و انتخاب compatibility ویندوز xp با ویستا . یا هر چیزی که خواستی رو انتخاب کنی .... کی میره این همه راهو؟ با هر نرم افزاری هم که مشکل داری میتونی پاکشون کنی دیگه......

ممنون از راهنماييت

---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------

حالا كه ضرر نداره فوقش پشيمون ميشم ريكاوري ميكنم برميگردم به 64 بيت . مرسي از راهنماييت

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته دوست عزیز تا حدودی حق با شماست چون استفاده از WIN 64 Bit یه حال دیگه میده، اما 32Bit هم حال و هوای خودشو داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    UNKNOWN

پيش فرض

موضوع اینجاست من همین نسخه را به همراه کیجن دارم ولی سرعت هارد رو نشون نمیده! البته نسخه ای که من دارم نصب نکردم و partable بود.فقط باید بعد از اولین اجرا با کیجن کد رو بهش میدادم. اون نسخه home رو ولی نصب کردم که با همون تو یک سایت خارجی سرعت هارد رو گرفته بود اما از من اون هم سرعت هارد رو نشون نمیده. کلا این برنامه ظاهرا قاطی داره
    در مودر دمای سی پی یو هم یکبار برای من هم قاطی کرد و قسمت storage رو کلا نشون نمیداد که با نصب دوباره درست شد!!
    حالا امشب این نسخه رو هم دانلود و نصب میکنم فردا خبرش رو میدم
    درسته نیکویی جان.
    منم هرچی توی این نسخه گشتم جایی برای دور هارد پیدا نکردم! ولی نسخه روی کامپیوتر خونم v5.02 بود که توی اون نشون میداد و منم با همین فکر گفتم؛ ولی توی نسخه جدید نشون نمیده!

در هرحال یا از همین نرم افزاری که علی جان گذاشتن یا از نرم افزار CrystalDiskInfo استفاده کن که ریز جزئیات هارد رو نمایش میده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانلود نسخه Portable:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هردو با حجم 1MB.

موفق باشی.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا این سرعت هارد هم عجب دردسری شده.دوستان از لینک زیر این نسخه اورست رو دانلود کنن در ضمن دور هارد رو هم نشون میده.در ضمن خواهشمندم که دیگه این مطلب دور هارد رو بی خیال بشید.

http://rapidshare.com/files/372945104/EVEREST.Ultimate.Edition.5.50.2100.Final_2b.rar

13. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •