تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 215 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

آخر فروم باز Mr.Lover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    رو به عـرش،روی فـرش گروه خون: +O

پيش فرض

كارشناسان امنيت اطلاعات در كشور به كاربران در مورد شيوع يك ويروس اينترنتي با نام (‪ (W32/Saldost‬كه توسط ويروس نويسان ايراني نوشته شده است، هشدار دادند.

مدير نرم افزار يكي از شركت هاي امنيت اطلاعات با بيان اين مطلب گفت: بر اساس مشاهدات، نسخه دوم اين ويروس نيز در اينترنت منتشر شده است.

"حميدرضا سعدي" روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار آي تي ايرنا افزود: اين ويروس نوشته شده به شكل يك نوار زرد رنگ در بالاي صفحه رايانه و همراه با جملات فارسي به رنگ قرمز نمايش داده مي شود.

اين بدافزار اينترنتي پس از اجراي فايل آن بر روي سيستم كاربر، ابتدا خودش را بر روي سيستم كپي مي كند و سپس با تغيير دادن كليدهايي در رجيستري باعث بروز مشكلاتي از جمله باز نشدن ‪ Folder Option‬و مخفي نگه داشتن فايل هاي مخفي مي شود.

از جمله كارهاي ديگر اين ويروس اين است كه خودش را در ريشه همه درايوها با نام ‪ autoply.exe‬كپي كرده و در كنار آن فايلي با نام ‪ Autorun.inf‬ايجاد مي كند.

اين عمل باعث مي شود كه هر گاه كاربر بخواهد به هر شكلي وارد هر درايوي شود، فايل مربوط به كرم اجرا گردد. نوع ‪ Autorun‬ايجاد شده به گونه اي است كه اگر فايل ‪ autoply.exe‬كه خود كرم است از روي سيستم پاك شده ولي فايل ‪ Autorun.inf‬باقي بماند، با دوبار كليك كردن بر روي نام درايو پنجره ‪ Open with‬نمايش داده مي شود و كاربر نمي تواند وارد درايو شود. در اين حالت با كليك راست نمودن بر روي نام درايو و انتخاب گزينه "‪"open‬ نيز نمي توان وارد درايو شد.

منبع ایرنا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اگر جدي گفتي به نظر من بدترين حالت اينه كه كاري كنه كه نتوني پاكش كني. يعني پاكش كني اما دوباره برگرده. البته ويروس هاي خطرناك تر هم داريم كه روي سخت افزار كامپيوتر تاثير مي گذارند كه خوشبختانه من يكي هنوز باهاشون روبرو نشدم.

حالا كسي مي تونه بگه وقتي يك ويروسي task manager ، regedit و سيستم ري استور رو غير فعال مي كنه بايد چه طور از بين بردش. دقيقتر بگم يعني كاري مي كنه كه نتوني تيك غير فعال شدن سيستم ري استور رو بزني و وارد رجيستري و تسك منيجر بشي.

البته بگم با اين دوتا كد زير كه در قسمت Run تايپ مي كنم مي تونم task manager و regedit رو برگردونم:

REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0 /f

REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f

اما system restore رو نه. يه چيز ديگه اينكه آنتي ويروس نود32 آپديت شده هم دارم، اما نمي تونه اين اثرات رو از بين ببره.

آيا كسي هست كه مرا ياري كند؟
    سلام سری به پست زیر بزنید و نرم افزاری را که گفته ام دانلود و اجرا کنید :

کد:
    برای فعال کردن مجدد System Restore هم سری به آدرس زیر بزنید :

کد:

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض soundmix.exe

با سلام.

کامپوتر های محل کار من نیز دچار چنین مشکلی شدند و فقط یک راه حل پیدا کردم که برای شما میگذارم :

کاسپر اسکای را نصب کردم و آپدیتش کردم و سپس ویندوز را ریپیر کردم و بدون ورود به هر درایوری کامپیوتر را اسکن کردم .
    سپس در پروگ رام فایل پوشه ای را به این نام پاک کردم ( .... sound ) که حجم کمی داشت و به ظاهر خالی بود . و فایل svchost.exe را که مخفی بود در temp از محل user هایم ( E:\Documents and Settings\1018-2\Local Settings\Temp ) پاک کردم و مشکل حل شد .

شاید برای شما هم جواب بدهد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    توي يه سايت فايل پاكسازي ويروس سالدوست گذاشته شده من تست كردم كار ميكرد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما هم تست كنين فكر كنم درسته

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی اینترنت تروجان منتشر شده که متاسفانه منم گرفتم.آنتی تروجان خوب همراه با کرک میخواستم.

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

توی اینترنت تروجان منتشر شده که متاسفانه منم گرفتم.آنتی تروجان خوب همراه با کرک میخواستم.
    سلام دوست عزيز

چه خبر از خانم برديا

اين يه تاپيك خوب كه نسخه‌هاي به روز spyware doctor رو معرفي مي كنه البته با كرك

من كه لذت بردم
    کد:

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزم خانم بردیا بعد ازون چاقویی که خوردن یه خورده توی خونه که استراحت کردن و من مراقبش بودم خوب شد برگشت سرکار.ولی من باش شرط کردم به اون جودت بی... و پژوهان گرم نگیره.
    راستی بابت معرفی ممنون.مطمئنید عمل میکنه؟آخه این تروجانه فقط وقتی فعال میشه که من مسنجرو باز کنم.یا وقتی میخوام وارد سایتایی مثل مک آفی بشم اتومات میبنددش تا نتونم دانلود کنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض سؤال درمورد ویروس جدید

باسلام سیتم من به ویروس trojan-psw.win32.onlingames.eqs آلوده شده وکاسپر پاکش نمی کنه ازچه آنتی ویروسی استفاده کنم .

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

عزیزم خانم بردیا بعد ازون چاقویی که خوردن یه خورده توی خونه که استراحت کردن و من مراقبش بودم خوب شد برگشت سرکار.ولی من باش شرط کردم به اون جودت بی... و پژوهان گرم نگیره.
    راستی بابت معرفی ممنون.مطمئنید عمل میکنه؟آخه این تروجانه فقط وقتی فعال میشه که من مسنجرو باز کنم.یا وقتی میخوام وارد سایتایی مثل مک آفی بشم اتومات میبنددش تا نتونم دانلود کنم.
    سلام

راستش من كه ازش راضيم

در ضمن خاصيت On guard هم داره تا محافظت كامل بكنه

به نظر من اگه براي آپديت مك آفي وارد سايتش ميشي اون ويروس كش سرعت گير رو هم بذار كنار و از نود32 يا كاسپر استفاده كن كه محشره واقعا

موفق باشي عزيز

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اسپای داکتر رو هم ریختم.همشو پیدا کرد و پاک کرد.ولی مشکل اینه که اگر دوباره اسکن کنم دوباره پیداشون میکنه.ریست هم میکنم وضع همینه.
    با هر بار اجرا همونا رو پیدا میکنه و اعلام میکنه پاک کرده ولی باز روز از نو روزی از نو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •