پس اینــطور میشه نتیجه گرفت که این سیستم خیــلی بدرد نمیخوره بیـــشتر به جای اینکه به نفــــع تیمت باشه و پنالتی بگیری همش کارت زرد میگیری و ضــــرر میکنی .
پس اینــطور میشه نتیجه گرفت که این سیستم خیــلی بدرد نمیخوره بیـــشتر به جای اینکه به نفــــع تیمت باشه و پنالتی بگیری همش کارت زرد میگیری و ضــــرر میکنی .
من این مشکلو وقتی دمو اومد با عکس نشون دادمواقعا رو اعصاب بود
واقعا دفاع کردن تو PES مزخرف بود بهتره بگم اصلا دفاعی تو بازی نبود ، اگر تکل صحیح میرفتی اخراج بودی اگر از پشت میرفتی به بازیکنه نمیرسیدی کلا در نوع خودش PES جالبی بود این جالبی وقتی بیشتر میشد که تو محوطه بازیکن تک به تکو با یتکل میکشتی بعد داور ادامه بازی میداد و تو هم به دوستت میگفتی باید از اشتباهات PES استفاده کنیو طرف از اعصاب خوردی
تا ببینیم این PES چی داره و چی میخواد رو کنه
ONLY PES
با سلام.نوشته شده توسط fouladiali :
دو باشگاه آرژانتینی Boca Juniors و River Plate را در بازی های دوستانه معمولی میشه انتخاب کرد.
عذر میخوام میشه یه نفر بیاد این جمله رو توضیح بده !
یعنی نمیشه تو کاپ لیبرتادورس از دو تیم مشهور Boca Juniors و River Plate استفاده کرد ؟!
نه آرمین جون(هم اسم خودم) یعنی این دو تا تیمو هم میتونی تو بازیای معمولی استفاده کنی و هم اینکه تو لیگ لیبرتادورس هستن!
با سلام خدمت دوستان عزیز
اول از همه عید سعید فطر رو به همه شما مسلمانان عزیز تبریک میگم و از صمیم قلب آرزوی قبولی طاعات و عباداتتون شما عزیزان رو دارم
من چند وقت میشه که اینجا پستی ندادم اما تماما پست هارو خوندم
اول از همه همین جا ابتدای پستم بگم که من با کسی دشمنی ندارم و میخوام فقط نقد کنم یه سری حرکات رو
ببینید دوستان تو این مدت که من پست هاتون رو دنبال می کردم واقعا از بعضی از پست ها تعجب کردم
مثلا بعضی هاش پست های حسین عزیز که خیلی دوستش دارم اما بهتره این حرفا زده بشه
ببینید من همیشه گفتم فیفا یک بازی فوتبال خوبه و پی ای اس یک فوتبال شبیه سازی خوب زیبا
این فوتبال معروف به اینه که حس فوق العاده خوبی رو به گیمر میده
سریع میرم سراغ مثال ها و جواب ها
یه جا یادمه حسین عزیز گفته بودن توی فیفا هر کس بتونه توی مسترلیگ چه میدونم سوم بشه پیش من جایزه داره حالا جواب من : حسین جان به خدایی که هم من و هم تو بهش اعتقاد داریم قسم میخورم برم فیفا رو یک ماه بازی کنم و بعد همون یک ماه تیم ها رو تو فیفا تیکه پاره کنم !
حتی بیشتر از پی ای اس بهشون گل بزنم اخه اینم شد حرف؟!
بازی خدای جنگ رو در حالت تیتان میشه شش ماهه تموم کرد حالا نشه تو مسترلیگ فیفا اول شد ؟
مطمئنا نه و اینا همش اغراقه البته اینجا حرفم رو کامل کنم که من هم قبول دارم سی پی یو بازی در پی ای اس کمی ضعیفه و در برابر ابر قدرت ها خیلی کم میاره و چقدر خوب میشد این سی پی یو حالت لرنینگ ماد داشت که همونطور که یه انسان بعد بازی با کس دیگه متوجه اشتباهاتش میشه و یاد می گیره سی پی یو هم همینطور باشه
حسین جان بذار یه مثال ساده بزنم برای این حرفم :
یادمه یه بار تو تاپیک پی ای اس 2010 در مورد کاهش قدرت بازیکنا برای رئلیستیک تر شدن بازی گفته بودی و چند نفر ازش استقبال کرده بودن بعد چند روز اومدی گفتی بچه ها من الان تو جدول رتبه 7 هستم و بازی تقریبا بهتر شده و اون حالت خشک رو نداره
دقیقا همون شبش من با مبین (آرتاس) تو یاهو حرف میزدیم اون در جواب پست تو گفته بود :
"با رم هفتمیاینقدر قدرت هارو کم کردی از اون ور افتادی
"
این جمله اونو که یاد من مونده حالا جالبه بدونی همین آقا مبین با رم یه مسترلیگ شروع کرد با بازیکنان معمولی یا بهتر بگم Master league original players و بدون خریدن هیچ بازیکنی در دو فصل قهرمان اروپا شد و رئال مادرید رو تو فینال 8-3 شکست داد به همین سادگی حالا یه سوال ؟
آیا درجه سختی بازی TP نبوده ؟ آیا کد تقلب زده ؟ نه اصلا همچین چیزی نیست مبین قویه کسی که بیاد بیش از 8500 بازی در پی ای اس انجام بده سی پی یو رو غورت میده اینا که چیزی نیست اما مطمئنا این کار از خیلی ها بر نمیاد پس نتیجه می گیریم ضعیف بودن سی پی یو بازی یا خشک بودن و راحت گل زدن تقریبا منتفی میشه چرا که این گیمره که با هوش بالاش و توانایی مثال زدنیش حریفو به خاک میماله
حالا در پایان این قسمت من هم یه خط و نشان می کشم ! : من و مبین فیفا 10 رو نصب می کنیم و دقیقا یک هفته بازی می کنیم تا یاد بگیریم چون تا حالا که از سال 2002 اولین نسخه پی ای اس اومد هیچ کدوممون فیفا رو بازی نکردیم و بعدش قول میدیم که با رئال بارسا رو 5-0 6-0 7-0 8-0 و با بارسا چلسی رو 4-0 5-1 6-2 ببریم
من بهت قول صددرصد میدم و مطمئنم سی پی یو فیفا هر چی که باشه در مقابل اراده ما چیزی نخواهد بود چرا که وقتی من فوق العاده در این مورد کنجکاو شده بودم رفتم از امین پرسیدم آیا واقعا این فیفا اینقدر گل زدن توش سخته و این چیزا گفت :
نه بابا بستگی به خودت داره اگه قوی باشی بیشتر از پی ای اس هم توش گل میزنی !
و من باز به همون نتیجه منطقی رسیدم که آره هوش ماشین رو توان مقابله با هوش انسان نیست
یه مثال میزنم از همین انجمن آرمین ! من حاضرم هر چقدر شرط بذارم که آرمینی که هم فیفا بازی می کنه و هم پی ای اس و من بهش ایمان دارم پوز هر چی تیمه رو تو فیفا میزنه با اینکه نه بازیشو دیدم نه چیز دیگه اما مطمئنم و بهش اطمینان دارم بچه های دیگه ای هم هستن
حالا این جواب به تمام نا ملایمات حساب نشده ای بود که یه سری عزیزان خواسته و ناخواسته عمدی و سهوی انتقادی و کوبنده به پی ای اس عرضه داشتند
اما در مورد خود بازی که من در پست های قبلیم خودم از داوریش (به قول آرمین بزرگترین ضعف پی ای اس باور کنید از دست و پا تو رفتنای بازیکنا خیلی جدی تره این مشکل) انتقاد شدیدی کرده بودم یه توضیحی بدم اونم اینه که ما داریم چی رو با چی مقایسه می کنیم ؟ ها ؟ مقایسه بازی یا شرکت ؟
آیا ما داریم پی ای اس رو با فیفا مقایسه می کنیم یا کونامی رو با ئی ای ؟
اگه گزینه اوله هر کدوم طرفدارای خاص خودشو داره و من در پستای قبلیم از قابلیت پشتیبانی آنلاین برای بازی فیفا تعریف و تمجید هم کردم اما گفتم حس خاصی پی ای اس میده که یکی از بچه ها خوب نامردی کرده بود و چند پی ای اس بازو خجالت زده کرده بود با لفظ روح و اینا که الان جوابشو میدم اما در این مورد اگر گزینه دوم صادقه برای مقایسه ما خب شکی نیست که EA الان بهترین و قدرتمندترین کمپانی بازی سازی در دنیاست منی که عاشق بازی هاشم دیگه شما خودتون همه تون خبره اید من از کدوماش بگم که محبوب دل ها هستن
پس تکلیف مقایسه رو روشن کنید و زیاد به دست و پاهایی که از همدیگه رد میشن گیر ندید چیزای مهم تری هست واقعا
اما در مورد روح !
برای دوستانی که تو پی ای اس روح یا همون حس هیجان انگیز و زیبا رو ندیدن باید بگم که منظور اینه که :
من میام با رئال مادرید در مقابل منچستر بازی می کنم و بازی رو 3-1 می برم یک بازی زیبا همراه با پاسکاری و حرکات زیبا که نمونه شو آرمین عزیز که چشمه ای از حرکات خودش رو گذاشت و خلاصه اخر بازی لبخند میزنم همیشه چرا که یک حس فوق العاده عالی در من ایجاد می کنه حالا برعکس :
من میام یک تیم ضعیف می گیرم مثل ایران و میرم جام جهانی بازی کنم بازی اول رو دارم به آرژانتین می بازم 1-0 و در اواخر نیمه دوم از روی یک سانتر یک گل میزنم بازی 1-1 میشه مهم نیست تیمم ضعیفه یا قوی مهم این نیست که منی که بطور متوسط در هر فصل مسترلیگ 300 تا گل میزنم اینجا دارم مساوی می کنم یا می بازم مهم اینه که آخر بازی می خندم / خندم می گیره به خودم لعنتی دفعه بعد حالشو می گیرم
این حس شاید بشه گفت غیرقابل بیان و غیرابل توضیح دادن اما اگه واقعا حس بدی بود منی که واقعا منطقی بازی هارو دنبال می کنم و منتقد هم هستم برای همیشه به پی ای اس دی نمی بستم و عشق فوتبالم رو با پی ای اس ارضا نمی کردم و نه تنها من که ادعایی ندارم و عضوی کوچیک از این خانواده بزرگ هستم که هزاران هزار کاربر فعال و خوب مثال امین و مبین و آرمین و حسین و علی و .... داره
نکته بعدی در مورد رفتار عزیزانیه که طرفدار پی ای اس هستند و از صحبت های منتقدین و فیفا فن ها ناراحت شدند :
ببینید دوستان فقط میخوام بگم به همدیگه احترام بذارید واقعا ارزشش رو نداره بی احترامی به ایکس فاشیست که همیشه یکی از فعال ترین های این قسمت بوده یا اینکه خوشت نمیاد نیا اینجا برخورد درستی نیست من مطمئنم اینا دلشون به حال بازی می سوزه و دوست دارن بهتر بشه
من امیدوارم نسخه 2011 بتونه لذت و هیجات بیشتری رو نسبت به نسخه قبلی به ما بده و ما همچنان در پایان هر بازی بدور از نتیجه لبخند بزنیم
موفق باشید
سلام
منم خدمت شما این عید سعید و فرخنده رو تبریک عرض میکنم امیدوارم طاعات و عبادات شما هم مورد قبول حق قرار بگیره .
اما در مورد مساله ای که اشاره کردین خدمت شما عرض کنم که شما چیزی که من گفته بودم رو کامل ننوشتی . من این مطلبو توی تاپیک فیفا نوشتم چون مربوط به اون بازی میشد . جریان از این قرار بود که بحث کنترلهای دستی مطرح شده بود و منم نوشتم این کنترلها هم بازیو واقعی تر میکنه و هم سخت تر به شکلی که اگه یک نفر تمام گزینه های دستیو فعال کنه نمیتونه آخر فصل روی بالاترین درجه سختی بازی جزء سه تیم بالای جدول باشه مگه افراد انگشت شمار . این دقیقا چیزی بود که گفتم و اینو هم میدونم افراد انگشت شماری میتونن این کار رو بکنن به همین خاطر تصمیم گرفتم یک جایزه هم برای کسی که بتونه اینکار رو بکنه در نظر بگیرم همین الانم میگم هر کسی میتونه اینکار رو بکنه یک جایزه خوب پیش من داره . خب حالا ابن چه ایرادی داره این که خیلی هم خوبه !
نکنه شما رفتی همه جا گفتی که حسین گفته هوش بازی فیفا خیلی بالاست ؟باید بری هر جا گفتی درستش کنی .
من بارها گفتم هوش مصنوعی بازیها بدلایل مختلف از جمله محدودیت سخت افزاری هنوز خیلی پایینه خیلی و من بارها سر این مساله که همین فیفا یا PES ضعفهای شدیدی دارن خیلی عصبانی شدم برو از مسعود همکار انجمن بپرس هر وقت که با بچه ها میریم کلوپ بخاطر ضعف هوش مصنوعی بازیکنان فیفا چقدر بهشون بد رو بیراه میگم ( البته فحش های بد نمیدم) باید ما همیشه مساله زمان رو هم در نظر بگیریم همینطور محدودیتهای مختلف مثل محدودیت سخت افزاری و غیره . ببین گزینه های دستی ربطی به هوش بازی ندارن اصلا مربوط میشن به هماهنگ شدن سیستم عصبی و هوش خود آدم که به مرور و کم کم بیشتر مچ میشن اما به هر حال بازم درصد خطا به صفر نمیرسه به همین خاطر اگه یک انسان 100 سالم که بازی کنه بازم خطا خواهد داشت مثل این میمونه که شما بخوای از فاصله مثلا 50 متری با پا توپو به یک نقطه چند سانتیمتری بزنی درسته که کم کم دقتت بالا میره اما هیچ وقت به حدی نمیرسه که تمام توپها رو به اون نقطه بزنی متوجه شدین چی گفتم ؟
من با یک قسمت از صحبتهای شما موافق نیستم و اونم اینه که میگید انسان همیشه در برابر بازیهای کامپیوتری میتونه برنده بشه . پس چرا الان کسی نمیتونه توی بازی شطرنج از کامپیوتر ببره حتی شطرنجهایی که سیستم کسب تجربه ندارن . تا چند سال پیش قهرمانان این رشته میتونستن اما الان نه . شطرنج به کنار همین بازی فوتبال من به شما قول میدم اگه کونامی یا EA بخوان بازیو سخت کنن هیچ احدی نمیتونه جلوی این بازیها قد علم کنه حتی شاید کسی پیدا نشه که بتونه توی یک زمان 10 دقیقه ای کمتر از 3 تا بخوره . اگه خواستید من براتون کامل توضیح میدم چرا .
ببینم کسی میتونه جواب این پاراگراف آخر منو بده .
در ضمن ممنونم که منو لایق دونستی و پستهامو با دقت خوندی ( میبخشی من اسم شما رو فراموش کردم و روم نشد ازتون بپرسم چون قبلا گفته بودین و من فراموش کردم ) .
Last edited by 4039; 10-09-2010 at 19:21.
عید سعید فطر بر تمام روزه داران و سحر خیزان گرامی مبارک و میمون باد
سلام
کلا همه دارن برعکس کار می کنن سوالای خود بازی رو تو تاپیک مقایسه می کنن بحث مقایسه رو تو تاپیک بازی کلا هرج و مرج داره زیاد میشه
مثلا تو تاپیک مقایسه این سوالو دیدم
امیدوارم همه دوستان ملاحضه کنن و بحث های اصلی سازماندهی بشهآقا فیفا نسخه pc امسال عین نسخه کنسوله؟
از تمامی دوستان بالاخص حسین عزیز می خام تو تمام پستایی که میدید متذکر این نکته بشین بازم ممنون
Last edited by Abas1100; 10-09-2010 at 20:05.
بار دیگر به فصل پاییز نزدیک میشویم. هرگاه نام این فصل رو میشنویم بی اختیار به یاد شروع مدارس خواهیم افتاد اما برای ما گیمرها این فصل خبری دیگر میآورد و آن، خبر از انتشار انبوهی از بازیهای معروف و محبوب است. بازیهای زیادی در سبکهای متفاوت عرضه میشوند که در میان آنها یک اسطوره در سبک Sport وجود دارد. این عنوان متاسفانه سالهایی است که دچار افول شده و از دوران اوج خود به دورمانده است. این بار پادشاه مقتدر از گذشته بازگشته است اما متاسفانه نه با تمامی یاران خود. پادشاه فوتبالها در نسل قبل عنوانی نیست جزPro Evolution Soccer که بار دیگر به نزد ما آمده است.
بررسی خود را از ابتدای دمو و با وارد شدن به منوی اصلی آغاز میکنیم. با وارد شدن به صفحه اصلی شاهد یک منوی افقی هستیم که در آن تنها دو بخش قابل دسترس میباشد. یکی از قسمتها مربوط به Kick-off و رقابت بین دو تیم Barcelona و Bayern Munich است. بخش دوم به Copa Santander Libertadores اختصاص دارد که در آن دو تیم Internacional و Chivas Guadalajara با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت. پس از انتخاب هر تیم مانند همیشه به منوی پایانی هدایت خواهید شد. در این منو شاهد بخشهای مختلفی برای تغییر لباس، اعمال تنظیمات مختلف، مشخص کردن سیستم و تاکتیکهای تیم خود و در نهیات شروع بازی خواهید بود. مهمترین بخش که باید در مورد آن توضیحاتی را ارائه کردGame Plan نام دارد که دچار دگرگونی بسیاری نسبت به سالها گذشته شده است.
Game plan بارزترین تغییر در این نسخه میباشد که واقعا عالی کار شده و امکانات گذشته به صورت بهبود یافته در سیستمی جدید به کار رفتهاند و در کنار آنها بخشهای جدیدی نیز اضافه شده است که به تمامی آنها اشاره خواهیم کرد. دو رکن اساسی این قسمت سیستم تکنیک و سیستم زمان بندی نام دارند. در سیستم زمان بندی کاری که میتوانید انجام دهید تقسیم بندی زمانهای بازی و اختصاص دادن تاکتیکهای متفاوت در هر زمان از بازی است. به عنوان مثال در یک بازی 10 دقیقه را به حفظ توپ در زمین خود و نیمه زمین اختصاص میدهید پس از آن 15 دقیقه دیگر را به حفظ توپ در محوطه جریمه حریف خواهید پرداخت باقی نیمه را تیم به صورت کاملا هجومی و به اصطلاح All Out Attack قرار میدهید. یا میتوانید در هنگامی که عقب افتادهاید از دو سیستم ارسال توپهای بلند و نفوذ از گوشهها به طور همزمان استفاده کنید. این سیستم واقعا فوق العاده طراحی شده است و کار با آن بسیار راحت و آسان میباشد.
در سیستم تکنیک که بازی را مانند گذشته به دوران Arcade بودن خود نزدیک میکنید؛ بازیکن توانایی انجام حرکات تکنیکی را به دست خواهد آورد. سیستم این بخش بستگی زیادی به درک خود شما از فوتبال دارد زیرا تکنیکهایی که به صورت متوالی قرار میدهید باید با یک دیگر همخوانی داشته باشد. حرکات پیش فرض بسیار زیاد و متنوع هستند. اگر بخواهیم به مثالی در راستای همخوانی داشتن حرکات اشاره کنیم می توان گفت در بازی بعد از زدن دریبل زیدانی هیچ وقت بازیکن توپ را به عقب نمیکشد بلکه باید رو به جلو حرکت کند و در صورت برخورد با مدافعی دیگر با پا عوض کردن او را گیج و دریبل بزند پس باید دقت زیادی به خرج دهید و تکنیکها را به درستی انتخاب کنید تا قابل استفاده باشند. در بازی 16 تکنیک را میتوانید اجرا کنید که با تکان دادن آنالوگ سمت راست امکانپذیر میشود و در هر جهت 4 حرکت را قرار میدهید. مابقی قسمتهای بخش Game Plan مانند گذشته است که میتوان به انتخاب بازیکنان برای ضربات ایستگاهی، سیستم بازی، تاکتیکهای پیش فرض، ذخیره کردن اطلاعات و تعویض کردن اشاره کرده که البته بخش تعویض و Edit این نسخه بسیار بهبود یافته است و به راحتی و با سرعت بالایی میتوانید تمامی کارهای گذشته را انجام دهید.
بخش گرافیک از نظر ما ضعیفترین قسمت این دمو میباشد. این روند را میتوانید از جزییات بازیکنان گرفته تا استادیومهایی که در این دمو قرار دادهاند مشاهده کنید. اولین نکته تغییر نکردن ورود بازیکنان و تیمها به داخل زمین است که کمی ناخوشایند به نظر میرسد. پس از آن ظاهر بازیکنان باید پرداخت. چهره بازیکنان با اینکه تا حدودی واقعی به نظر میرسد اما مانند گذشته به یک نقطه خیره هستند. آنها شبیه به تابلوی عکسی هستند که دارای قاب و حاشیه نیست و تنها چهره شخص را بر روی صورت آن بازیکن قرار دادهاند. البته باید به این نکته که طراحی لباس بازیکنان زیبا شده است و تیمهایی که دارای مجوز حضور نیز هستند با لباس و اسپانسر اصلی خود قرار دارند نیز اشاره کرد. مشکلی بعدی استادیومهای بازی است که واقعا طراحی ضعیفی نسبت به بازیهای موجود دیگر دارند. در نسخه دمو استادیوم konami که وجود خارجی ندارد مانند هر سال قرار داشت که به عنوان ورزشگاه بایرن مونیخ مورد استفاده قرار گرفت. واقعا جای تاسف دارد که استادیوم تیمهای حاضر در CL را برای این نسخه نساختهاند. آخرین توضیح گرافیکی ما به بخش انیمیشنهای جدید باز میگردد که تا حدودی باعث بهبود یافتن این بخش شدهاست. شادیهای پس از گل، اعتراض به رای داور، انیمیشن فوق العاده زیبا افتادن بازیکن بعد از تکل زدن که واقعا عالی کار شده است و آیتمهایی از این دست همگی دچار تغییرات جدید و رو به جلویی شدهاند.
از تمامی این سخنان که بگذریم به اصلیترین بخش یک فوتبال خواهیم رسید که همان گیمپلی است. به عقیده ما برای نظر دادن در مورد گیم پلی باید بازیها را روی سختترین درجه که در این سری Top Player است قرار داد تا دید بهتری نسبت به تمامی بخشها داشته باشیم. در ابتدا باید از نحوه جدید شروع بازی تجلیل کنیم که دوربین جالبی را دارا میباشد. در بحث گیم پلی از آخرین بازیکن یک تیم سخن میگوییم. دروازبانها در این نسخه فوق العاده شدهاند. به راحتی گل نمیخورند زوایای دروازه را به خوبی پوشش میدهند و عکس العملهای سریعی را از خود نشان میدهند. البته باید این نکته را گفت که گاهی اوقات گلها نسبتا بدی را از پشت محوطه جریمه دریافت میکنند. یک خط جلوتر میرویم و به دفاع برخورد میکنیم. مدافعان به خوبی وظایف خود را انجام میدهند اما گاهی اوقات حرکت دادن آنها برای رسیدن به توپی که بدون صاحب و در بین مدافع و مهاجم است، سخت میشود و از کنار توپ عبور میکنید و مهاجم هم با توپ از کنار شما که موقعیت گلی را در اختیار او قرار خواهید داد.
خط بعدی هافبک میباشد. این گروه از بازیکنان عالی طراحی شدهاند. به کمک آنها و مهارت خود شما میتوانید به هر بازیکنی که قصد آن را دارید پاس ارسال کنید. گاهی اوقات پاسهای چیپ پشت مدافعانی را ارسال میکنید که دقیقا احساس تماشای یک بازی واقعی به شما دست خواهد داد. البته باید به پاسهایی که میدهید دقت کنید زیرا بسته به قدرت و فاصله ای که توپ را ارسال میکنید میتوانید گرفتن توپ برای یار مقابل را سخت کنید. نکته جالب در سیستم پاس دادن به نمایش در آمدن دایرهای در زیر بازیکنان میباشد که طراحی زیبایی را دارد. در مورد ضربات ایستگاهی که معمولا بر عهده این خط است باید اشاره کنیم که استیل ضربه زدن بازیکنان به توپ در هنگام کرنر واقعا عالی و واقعی طراحی شده یا هنگام زدن ضربات ایستگاهی فرم برخورد پا با توپ بسیار زیبا و دلنشین کار شده است. خط سرنوشتساز، خط مهاجمین هستند. این بازیکنان به خوبی خود را در موقعیتها قرار میدهند. برای گل کردن توپها باید دقت بسیار زیادی را در قدرت انتخابی و جهت مورد نظر اعمال کنید. به عقیده ما گل زدن در این نسخه سختتر شده است. البته در مورد مهاجمینی که هوش مصنوعی آنها رو کنترل میکند واقعا قضیه بدتر هم میشود. آنها به سختی گل میزنند و توپهایی که هر شخصی قادر به گل کردن آنها هست را خراب میکنند و از این رو هوش مصنوعی در این قسمت واقعا ضعیف عمل کرده و از جذابیت بازی کم میکند.
داور در جریان بازی نقش اساسی را ایفا میکند به نحوی که قضاوت او میتواند بازیکن را ترقیب به ادامه بازی کند و یا او را از انجام آن دور کند. در این دمو شاهد اشتباهات داوری بودهایم که البته چند مورد آن به گرفتن اوت یا کرنر اشتباه باز میگردد. این مشکل آن قدر به چشم نمیآید که مشکل آفساید گرفتن گاهی اوقات شما را عصبانی میکند. این نقص از زمانی که من به یاد دارم در سری PES وجود داشته است. زمانی که یک بازیکن توپ را برای بازیکن دیگری میفرستد، اگر توپ از جلوی بازیکنی که در آفساید بوده است عبور کند و به نفر سوم که در آفساید نبود است برسد داور آفساید میگیرد و این مشکل اساسی در این بخش است. مشکلات دیگری که در زمینهگیم پلی این دمو مشاهده شده است نحوه فاجعهبار پنالتی زدن، وجود نداشتن انیمیشن جهت مشاهده تعویض بازیکنان دو تیم، راحت بودن ضربات ایستگاهی به نحوی که با بازیکن دوم به سادگی میتوان گل زد و یا به بازیکن اصلی پاس بدهید و او گل بزند؛ و در نهایت عدم امکان استفاده از شروع مجدد سریع میباشد که در تمامی ساعاتی بازی ما تنها یک بار این اتفاق برای تیم مقابل افتاد.
بخش صداگذاری دارای نقاط قوت و ضعف میباشد. البته در مورد این قسمت نمیتوان به صورت کامل سخن گفت زیرا در نسخه تهیه شده بازیها فاقد گزارشگر هستند، همین کمبود در دمو از جذابیت کار کم کرده است، اما به طور قطع این نقیصه در نسخه نهایی برطرف خواهد شد. نقطه قوت بخش صداگذاریها تماشاچیان هستند که واقعا به هر بازی هیجان مضاعفی تزریق میکنند. در هنگام از دست دادن توپ در موقعیتهای حساس ابراز نارضایتی میکنند و هنگامی که توپ به تیرک دروازه برخورد میکند آهی میکشند که واقعا شما را نیز تحت تاثیر قرار میدهد. نقطه ضعف این بخش صدای برخورد توپ به تیرک است که صدایی شبیه به برخورد توپ به تور را در ذهن شما تدایی میکند. البته صدای مربیان که از بیرون زمین نیز به گوش میرسد جالب است اما متاسفانه زبان آنها نامفهوم هست و تا جایی ما متوجه شدیم زبان آنها انگلیسی نبود. در مجموع این بخش در نسخه نهایی به عقیده ما نمره خوبی را خواهد گرفت که البته بستگی زیادی به نحوه گزارش بازیها دارد.
در پایان جمع بندی که میتوان کرد این است که بازی نسبت به سالهای گذشته کیفیت بهتری را پیدا کرده و دارای ارزش بیشتری است؛ اما نمیتوان اشکالاتی که همچنان در آن پا برجا است را نادیده گرفت زیرا تمامی این ویژگیها باعث به وجود آمدن یک بازی در کلاس بالا میشوند. این نکته را نیز باید یادآور شویم که اگر مایل به دانلود این دمو هستید باید یک هفته صبر کنید و سپس این دمو را به حجم 1682 مگ از شبکههای Live و PSN و Steam دانلود کنید. اگر در دانلود کردن آن شک دارید ما میتوانیم به شما توصیه کنیم، در صورتی که یکی از طرفداران قدیمی این سری هستید و خواهان فراموش کردن خاطرات تلخ گذشته میباشید دانلود کردن این دمو خالی از لطف نیست؛ اما اگر علاقهای به سری جدید PES ندارید و از امکانات Arcade در کنار شبیهسازی تقریبی این نسخه راضی نیستید بهتر است که دمویی به این حجم را دانلود نکنید. در آخر نیز باید بگوییم که تمامی مطالب گفته شده بر اساس دموی این بازی میباشد و دلیل بر نهایی بودن آن در نسخه پایانی نیست و مشکلات یاد شده میتواند بهبود یابد؛ زیرا این بازی در تاریخ 8 اکتبر منتشر خواهد شد و فرصت برای اعمال تغییرهای جزئی وجود خواهد داشت.
Last edited by mojtaba007; 10-09-2010 at 20:50.
حذف شود ..
خودم فهميدم :دي
Last edited by CATALONIA; 10-09-2010 at 21:02.
سلام به همه ی دوستان عزیز
سایت رسمی بازی از امروز استارت خورد و با یه سری اطلاعات کلی از قسمت های مختلف بازی آپدیت شد.
بد نیست یه سری به این سایت بزنید...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)