ممنون دوستان بازار موبایل ایران چی اونجا نداره چون نمایندگی اریکسونه میگما!
ممنون دوستان بازار موبایل ایران چی اونجا نداره چون نمایندگی اریکسونه میگما!
سلام دوستان واسه این گوشی 2.1 اومده یا نه؟
چیا بهش قراره تو 2.1 اضافه بشه ؟
برنامه هایی که فقط مختص 2.2 باشه تعدادشون خیلی هست ؟؟؟؟؟
HD2 بگیر روش آندروید نصب کن هم آندروی داری هم ویندوز یه عیب بزرگ HD2 باطریشه که زود خالی میشه نمیدونم X10 باطریش چقدر شارژ نگه میداره من X1 داشتم خیلی خوب شارژ نگه میداشت تنها مشکل من با HD2 فقط باطریش بوده تا حالا
HD2 بگیر
مطمئن باش از خرید X10 پشیمون میشی
چرا داری میفروشی؟؟
تو هم مثل من از خرید این گوشی پشیمون شدی؟
پس همتون میگید ارزش خرید نداره...
اولا که الان کم شده تو بازار . نمیدونم چرا!!! پس قیمتش میره بالا .
دوما گوشیه نازیه و حسابی باکلاس . ولی کاربردی که یه اسمارت فون داره نمیتونی از این انتضار داشته باشی با اینکه از نظر سخت افزار میخوره 90 در صد اسمارت فونارو . چون آپدیت درست حسابی براش نمیاد .
پس اگه میخوای کلاس بزاری و گوشیه باکلاس میخوای بخر . اما اگه میخوای باهاش مثل من ور بری و گیمو نمیدونم نرم افزارو این چیزا همش روش نصب کنی . بیخیال شو برو یه i9000 بگیر .
من که تا بحال نشنیدم کسی با این گوشی و نصب برنامه مشکل داشه باشه!!!پس اگه میخوای کلاس بزاری و گوشیه باکلاس میخوای بخر . اما اگه میخوای باهاش مثل من ور بری و گیمو نمیدونم نرم افزارو این چیزا همش روش نصب کنی . بیخیال شو برو یه i9000 بگیر .
اخه چی نداره که نخواد یه برنامه رو بخونه؟ اپدیتش به 2.1 هم که داره میاد.....
حرف های ضد و نقیضی هم از -- شدن بوت لودرش داره به گوش میرسه که اگه -- بشه،همون گلکسی باید بره واسه بچه محلاش تعریف کنه که چجوری با همکاری یه نکسوس از یه ایکس تن شکست خوردن دوتایی!!!!
رفیق،گوشی خوشتیپ تر،سک سی تر، با کلاس تر و وقی تر از ایکس تن تا حالا ندیدم بین کل اندرویدی ها!!!
درضمن،همین گلکسی خودش منبع مشکلات هستش و تا بعد از خرید،مشکلاتتون باهاش شروع میشه و همش باید حرص بخورین!
بستگی داره ازر گوشیت چی بخوای؟!پس همتون میگید ارزش خرید نداره...
رفیق شما هم داری یه خورده با تعصب میگی . خودمونیما
به عنوان مثال dolphin HD 3 و adobe flash و ... زیادن .
حرفای شما درسته . اما انقدر واسه آپدیت این روز شماری کردیم بعد سونیاریکسون اومده گفته : میبخشید ولی
ایشاالله دوماه دیگه...دیگه انزجارمون
از این گوشی به آخرش رسیده . 2.1 که هنوز نیموده . 2.2 هم که فک نکنم اصلا بیاد . همین یعنی آپدیت دیگه تعطیل !!
این گوشی برای اینکه کامل بشه حداق به 2.2 نیاز داره .
مگه اینکه بوتلودرش ه.ک بشه که بازم به نظر من فایده نداره چون فک نمیکنم با رام -- شده کیفیت دوربینش به الان برسه(دوربینش یکی از نقاط قوت بزرگ گوشیه )
قیافه گوشی فاهش یه سرو گردن از همه گوشیا بالاتره ولی چه فایده![]()
Last edited by night lord; 08-10-2010 at 23:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)