مگه دست منه گه می گی نامردا !! مگه من که 1مگ گرفتم خیر سرم اصلا هیچ تفاوتی با سرویس قبلی احساس نمی کنم ! شبانه هم که دیشب رو 40 بود تا ولی انگار قطع شده بود صبح هیچی دانلود نکرده بود.
مگه دست منه گه می گی نامردا !! مگه من که 1مگ گرفتم خیر سرم اصلا هیچ تفاوتی با سرویس قبلی احساس نمی کنم ! شبانه هم که دیشب رو 40 بود تا ولی انگار قطع شده بود صبح هیچی دانلود نکرده بود.
پس فکر کنم من خیلی خوش شانسم.
چون دیشب بازم سرعتم بالای 200 بود. نزدیک 3 گیگ هم گذاشته بودم که تا ساعت 6 دانلود شده بود.
تماس گرفتید با پشتیبانی که ببینید چرا سرعتتون پایینه؟
چون من دو روز پیش که زنگ زدم، گفتن که قراره دیگه سرعت روزانه و شبانه یکی باشه. و خب الآن برای من همینطوره. حتی شب ها یکم بهتر هم هست!
کسی از دوستان همون 128 قدیمی را داره ؟ سرعت شبانتون چطوره؟ هنوز سرعت شبانتون 16 هستش؟
ممنونم اگه جواب بدید.
اگه دوستی 128 قدیمی داره و سرعت شبانش بیشتر از 16 هست میشه بگه چطوری؟!
یه سوال:
ما نمیتونیم الان سرویس های جدید را بگیریم؟الان 2ماه دیگه مونده برم و با سرویس های جدید عوض کنم!
عشق شبانه رایگان گرفدتم!
آقایون من شبانه ندارم
از من 128 قدیمه و دیشب سرعت حدود 40 بود
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
یکی از دوستام امروز یه سرویس 128 جدید گرفت که شبانه داشت.بهتره یه زنگ به پشتیبانی بزنی
از منم امروز منوی night free اضافه شده....
منم 128 قدیمی رو دارم یک ماه دیگه مونده سرعت شبانه ام از 16 بیشتر نمیشه
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
تبریک میگم امشب چک کن ببین سرعت رو چنده به ما هم خبری بده
یک هفته تا یک ماه باید صبر کرد تا سرویس ها به ثبات درست و حسابی برسن !
من الان 150 تا سرعت دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)