تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد موفقیت Wave و شروع Bada ؟

راي دهنده
531. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

268 50.47%
  • عالی

122 22.98%
  • خوب

65 12.24%
  • متوسط

35 6.59%
  • ضعیف

9 1.69%
  • بسیار ضعیف

32 6.03%
صفحه 147 از 291 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157197247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 2907

نام تاپيک: S8500 Wave » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Bada و پردازشگر 1 گیگاهرتز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با نصب KIES جدید که اجباری هم هست دیگه نصب بازی و برنامه -- شده امکان پذیر نیست. البته فعلا

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام دیگه دارم دیوونه میشم زنگ زدم نمایندگی مشهد گفته نداریم و این سیاست مایکروتل هست گفت مایکروتل داره الان خودش گوشی های ویو رو بدون گارانتی 460 دست مردم میده!!!!! یعنی میخواد خدمات هم نده پول زیاد تر هم بگیره با توجه به این که نمایندگی انحصاری هست کاری هم نمیشه کرد لعنت....
    ولی یارو گفت اگه شما تا 1 ماه دیگه صبر کنی دوباره شرایط ایده آل میشه و میتونی با گارانتیشو حدود 400 بگیری!! از صحبت یارو تقریبا معلوم بود که داره دلسوزی میکنه که ما تو هچل نیوفتیم...
    اصفهان هم دقیقآ همین وضعیته ! من خودم هفته پیش بدون گارانتی خریدم 450 ! البته اصفهان بدون گارانتیشم با بدبختی گیر میاد ...

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دیگه دارم دیوونه میشم زنگ زدم نمایندگی مشهد گفته نداریم و این سیاست مایکروتل هست گفت مایکروتل داره الان خودش گوشی های ویو رو بدون گارانتی 460 دست مردم میده!!!!! یعنی میخواد خدمات هم نده پول زیاد تر هم بگیره با توجه به این که نمایندگی انحصاری هست کاری هم نمیشه کرد لعنت....
    ولی یارو گفت اگه شما تا 1 ماه دیگه صبر کنی دوباره شرایط ایده آل میشه و میتونی با گارانتیشو حدود 400 بگیری!! از صحبت یارو تقریبا معلوم بود که داره دلسوزی میکنه که ما تو هچل نیوفتیم...
    از دوستان تهرانی میخوام که کف قیمت این گوشی بدون گارانتیشو در بیارن...؟؟؟ ببینم اونجا هم همین قیمته چون اگه به صرفه 1 سفری میام تهران و از اونجا میگیرم ممنون...؟؟!!

تو بعضی شهر ها که قیمت به بالای 500 هم رسیده بدون گارانتی!! خب معلومه که یک ماه دیگه دوباره با گارانتی زیاد میشه و قیمتهای کاذب الان دوباره تعدیل میشه.
    اگر هم واقعا این سیاستش هست که اشتباه و خریت هست! چرا؟ چون همه که مثل بچه های اینجا نیستند که بیان کلی تحقیق کنن راجع به این گوشی و بادا و ... و بخوان حتما همین رو بگیرن, یارو شب راه میوفته میگه میخوام گوشی بگیرم! با چند تا از دوستاش میره و این نباشه یه چیز دیگه میگیرن!!! و خیلی هم خوشحال از اینکه یک گوشی خوشکلتر از ویو گرفتن بر میگردن خونه! همین

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام. دوستانی که این گوشی رو دارن بگن که آیا برای این گوشی دیکشنری کامل هست؟ کسی که میخواد این گوشی رو بخره براش خیلی مهمه که برای این گوشی به دیکشنری کامل موجود باشه.........

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام کسی از دوستان بازیهایی که تو سایت bbs.badaer.com قرار داره رو دانلود و نصب کرد ؟من دسترسی به نت پر سرعت ندارم و نمیتونم تست کنم
    یعنی کسی به غیر از من به ههک بادا علاقه ای نداره؟
    کلی بازی اون تو هست بدون پول یکی تست کنه لینک دقیق 2یا3صفحه قبله
    ثواب داره
    من نگاه کردم. بازيهاش به همون اسمهاي سايت Samsung Apps هستن. ولي کيفيتشون بيشتر شبيه بازيهاي سِگا ئه!! دو بعدي هم هستن.

البته من منظورم بازيهاي نوشته شده با جاواش بود که خب انتظار کيفيت جالب نميشه ازشون داشت و البته من هم وقت بيشتر گشتن نداشتم. حالا اگه شما منظورتون بازيهاي ديگه‌اي بوده منو ببخشيد.

داره خودمونی میشه goldlucky69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام. دوستانی که این گوشی رو دارن بگن که آیا برای این گوشی دیکشنری کامل هست؟ کسی که میخواد این گوشی رو بخره براش خیلی مهمه که برای این گوشی به دیکشنری کامل موجود باشه.........
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    سلام ... دیکشنری انگلیسی به فارسی مخصوص بادا هنوز نیست ... ولی 2تا دیکشنری خیلی عالی انگلیسی به انگلیسی هست .... واسه انگلیسی به فارسی هم دیکشنری های جاوای خوبی موجوده ...

7. این کاربر از goldlucky69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه goldlucky69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ظاهرا این گوسی نمی‌تونه کانتکتها رو با sms بفرسته
    با نوکیا راحت میشه
    البته منظورم ارسال متن کانتکتها نیست، بلکه ارسال اونها به صورت vcard هستش
    -----------------------------------------------------------------------------
    دوست عزیز این چه حرفیه میزنین ؟؟؟ یکی میاد میبینه فکر میکنه چه خبره ...
    شما برین تو کانتکت موردنظرتون(یعنی بازش کنین) ... اونجا رو همون "..." وسط کلیک کنین ... یه گزینه هست send via ... میتونین با sms , bluetooth و email ارسال کنین اون کانتکت رو اون هم بصورت vcard ...
    دقت کنین لطفا ...

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

یه توضیحی راجع به قضیه کـرک بدم:
    روش این بود که شما اول یه برنامه ی رایگان دانلود و اونو تو گوشیتون نصب می کردین، تا اطلاعات کیز و گوشی شما توی فایل نوشته بشه. فایل بازی یا برنامه پولی هم از اینترنت می گرفتین، بعد دو تا فایلو با یه Hex Editor باز می کردید و دو قسمت رو که مربوط به اطلاعات خرید بود از برنامه ی رایگان کپی می کردید تو برنامه ی نارایگان! بعد برنامه ی نارایگان اصلاح شده رو کپی می کردید تو فولدر کیز، موقع نصب کیز می دید که هم اطلاعات خرید درسته و هم فایل قبلا یه بار تو گوشیتون نصب شده، و فایل رو روی گوشی نصب می کرد.
    آمما!! شما بعد از اینکه کیز رو آپدیت می کنید، هر برنامه ای رو که قبلا دانلود کرده بودید رو اگه دوباره بخواین نصب کنید، کیز به جای نصب از روی فایل موجود، دوباره فایلو دانلود می کنه. و تنها وقتی اجازه ی دانلود و نصب دوباره رو می ده که شما با همون اکانتی Sign in کرده باشید که برنامه رو بار اول دانلود کرده یا خریده. و مطمئنا برنامه ی کـرک شده رو شما نخریدید و قضیه لو می ره و با ارور مواجه می شید! و ارورشم یه جوریه که شما رو بپیچونه، یعنی می گه شبکه شلوغه و از این حرفا...
    ممکنه بگید خب فایلو دستکاری می کنیم و اسم اکانت خودمون رو توش می نویسیم، اما نمی شه، چرا؟ چون شما فقط دستتون به کامپیوتر خودتون می رسه نه به سرور سامسونگ! و اطلاعات اکانت شما روی سرور مشخص می کنه شما برنامه رو نخریدید!
    نکنه ناراحت کننده ی دیگه اینجاست که بعد از آپدیت:
    1- باید همه ی برنامه ها رو دوباره دانلود کنید.
    2- اونایی رو که بدون اکانت دانلود کردید نمی تونید نصب کنید تا وقتی که sign in شید، و مثلا اگه real football 2010 رو زمانی که رایگان بود بدون اکانت دانلود کردید، دیگه باید باهاش خداحافظی کنید چون الان دیگه پولیه... (اگه با گوشی دانلود کردید قضیه فرق می کنه چون سریال گوشیتون ثبت شده و دانلود دوباره نیازی به پول نداره.)

خلاصه... کـرک مرک پرید...
    اما به نظر میاد به جای برنامه ها کیز باید کـرک شه، یعنی اصلا با سرور چک نکنه.
    ..................................
    @Honradez
    ربطی به بازی های جاوا نداشت، احتمالا به بخش اشباه رفتید...
    .................................
    ولی سامسونگ چه زرنگه ها! یادمه گوشی های نوکیا وقتی هـک می شد نوکیا 6 ماه طول می کشید آپدیت بده و اون روشو ببنده، یا همین اپل قبل از اینکه سیستم عاملاش به طور رسمی عرضه جیل می شن! اما این قضیه به دو روز هم نکشید که سامسونگ آپدیت داد!!
    Last edited by {sahand}; 06-09-2010 at 20:56.

10. 2 کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sopack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    شهركرد

پيش فرض

سلام دوستان p30worldایم!!
    والا مردم از بس دربه در دنبال این گوشی s8500 wave گشتم! من نفهمیدم این مایکروتل داره چه غلطی میکنه(اینو عمدا گفتم چون خیلی عصبانیم)؟
    هزارجا داره تبلیغشو میکنه، اون وقت میری نمایندگیش میگن نداریم. تازه خود نمایندگی شهرکرد که من رفتم، اصلیشو نداشت!! چینی داشت که مفت نمی ارزید!! بدون گارانتی میداد 440 تومن.البته یکی از آشناهامون از اینا خرید ظرف 1 هفته خراب شد!!245 تومن آب خورد!!!

بابا! دیگه این گوشی فسیل شد!! یکی به من نمیگه آخرش تکلیف این گوشی زیبا و پرامکانات چیه؟
    اصلا قرار هست وارد بشه گه تا یه هفته دیگگه صبر کنم یا برم سراغ گزینه های دیگری مثل ...؟!

خواهش میکنم منو از بلاتکلیفی دربیارید!!!

داره خودمونی میشه echijon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

البته یکی از آشناهامون از اینا خرید ظرف 1 هفته خراب شد!!245 تومن آب خورد!!!
    می گم که دوست عزیز اون آشناتون که گوشیش بعد از یه هفته خراب شد و 245 هزار چوق براش آب خورد تصادفا من نبودم ؟
    همون نمایندگی که شما می گین رفتین سراغش از بس من هر روز بهش سر می زنم دیگه کچل شده از دستم ازش بپرس توضیح می ده واست مفصل !
    ولی به احتمال بسیار زیاد گوشی با گارانتی بعد از ماه رمضان توزیع می شه دیگه ته تهش 2 هفته دیگه زیاد عجله نکن ضرر نمی کنی در ضمن خبری هم توش نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •