نه وحید همونطوریکه دیشب هم گفتم از قدرت هر بازیکن 10 واحد برای همه کم میشه .
مستر لیگ قیمت بازیکنان رو بر اساس تواناییهاشون درست محاسبه نمیکنه و اگه دقت کنی هر سال قیمت هر بازیکن فرق میکنه .
نه وحید همونطوریکه دیشب هم گفتم از قدرت هر بازیکن 10 واحد برای همه کم میشه .
مستر لیگ قیمت بازیکنان رو بر اساس تواناییهاشون درست محاسبه نمیکنه و اگه دقت کنی هر سال قیمت هر بازیکن فرق میکنه .
خوب ما همون قیمت سال اول رو در نظر میگیریم.من گفتم که یه مسترلیگ جدید شروع می کنیممستر لیگ قیمت بازیکنان رو بر اساس تواناییهاشون درست محاسبه نمیکنه و اگه دقت کنی هر سال قیمت هر بازیکن فرق میکنه .
اینم از لیست من:
لیست خرید :
پویول > حاضرم با آنلکا و دکو عوض کنم
فردیناند
ویدیچ
نانی
لیست فروش :
آنلکا
دروگبا
تری
بالاک
اسین
البته حاضر نیستم این بازیکن ها رو در قبال پول بفروشم ، فقط حاضرم با بازیکن های دیگه تعویض کنم ، اونم در صورتی که پیشنهاد خوبی داشته باشید
ویرایش : فروش چک رو بیخیال شدم ، چون نقش دروازبان خیلی مهمه و فکر نمی کنم بتونم دروازبان جایگزین براش پیدا کنم ، ولی به هر حال اگه پیشنهاد تعویضش با یک دروازبان و یک بازیکن رو بدید روش فکر میکنم
لمپارد ، دکو و جو کل فروشی نیستند ، چند بازیکن به لیست خرید اضافه شدند ، آنلکا هم به لیست فروش اضافه شد
Last edited by mohammad8711; 25-02-2010 at 14:21.
محمد جان به این لیست اگه میشه لمپارد رو هم اضافه کن
راستی تری و اسین رو حاظری با کدوم یک از بازیکنان من عوش کنی.یه نگاه به تیم من یعنی وانسیا بندازی بازیکنان خوبی دارم.
من الان در حال محاسبه قیمت بازیکنانی هستم که بچه ها پیشنهاد خریدشون رو دادن .
محمد جان از مهارت دروازه بانی دروازه بانها هیچ واحدی کم نمیشه چون خودشون به اندازه کافی ضعیف هستن اما از پرش و ریسپانس حدود 10 واحد کم میشه .
راستی پیتر چک رو من میخوام در قبالش شما چه بازیکن یا بازیکنانی میخوای تیم من میلانه .
سلام حسین جان من هم اومدم
در مرود کم شدن 10واحد از تمام بازیکنایی که میگیریم فک کنم تو حق بعضی تیمها کم لطفی میشه
مثلا تیم من گالاتاسارای و چلسی رو مقایسه کنیم
تیم چلسی نیاز زیادی به بازیکن نداره ولی تیم من به بازیکن بیشتر از چلسی نیازمتد هست
در مورد بودجه حرفی ندارم واسه کل تیمها خوبه
اما در مورد کم کردن توان همه ی بازکنانی که میخواییم بگیریم حق تیمهای ضعیف تر ضایع میشه
من خودم 1 بازیکن ستاره دوست ندارم میخوام 5 6 تا بازیکن معمولی داشته باشم که بتونم باهاشون خوب بازی کنم اما وقتی میبینم از بازیکن های معمولی واسه تیمم 10 واحد کم میشه دیگه اون بزیکن بازیکن نمیشه واسم
لطفا تو این تصمیم تجدید نطر کن
سلام به همگي
حسين نميشه از بايرن يه كمي كمتر كم كني آخه من يك بازي هم نميتونم با اين تيم ببرم چرا 8 واحد كم كردي ؟
اينطوري بارسا و اينتر ميلان رو بايد حد اقل 12 واحد كم كني تا عادلانه بشه ديگه ؟
حالا جواب بده تا من برم تو بازي ليست بازيكنام رو بگم
از اين ليست هم چك رو ميخوام
حسين بيا چونه بزنيم با هم ...
من زیاد با والنسیا آشنایی ندارم ، ولی شما پیشنهاد بده تا بررسی کنم
راستی لیست رو آپدیت کردم
نه حامدجان ضایع نمیشه . ببین قدرتهای بازیکنان به شکلی تنظیم شده که هیچ کدوم از بچه ها با یک بازیکن نمیتونن همه کاره میدون باشن . اگه شما با این بودجه ای که داری دو تا بازیکن سرعتی مثل اگو ئرو و توز رو بخری و از قدرت این دو بازیکن فقط چند واحد کم بشه اونوقت با همین دو تا بازیکن میتونی توی هر بازی چند تا گل به حریفان بزنی بدون اینکه اصلا از بقیه بازیکنات کمک بگیری یعنی بقول محمد بقیه بازیکنای تیمت فقط میشن تماشا چی .
بقیه بچه ها رو میدونم مهارت بازیشون تقریبا توی یک محدوده هستش اما اینجا فقط یک استثناء وجود داره و اونم شهابه که هنوز توی پروفشنال هم نمیتونه از بقیه تیمها ببره بنابراین برای ایشون استثناء قائل میشیم چون خودش میگه فقط میخواد توی بازیها شرکت کنه و امیدی به رتبه های بالای جدول نداره .
---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------
شهاب جان حواسم نبود از شما این همه کم کردم باشه من آپشن فایلتو درست میکنم و برات میفرستم .
Last edited by 4039; 25-02-2010 at 14:33.
مکسز :36.4 میلیون دلار
توتی : 42 میلیون دلار
جرارد : 92 م دلار
آپسن : 9.6 م دلار
دفو : 37.8 م دلار
ازیل : 40.7 م دلار
ویا : باید با وحید توافق کنی
---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------
من چند تا دروازه بان دارم اگه خواستی یکیشونو میدم به همراه یک بازیکن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)