تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 296 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157197247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

راستی هر بازیکنی که ما میخریم با همون ویژگیها به تیم ما میان یا اینکه مثلا برای تیم من که والنسیا هست از اونا 5 واحد کمی میکنی؟
    نه وحید همونطوریکه دیشب هم گفتم از قدرت هر بازیکن 10 واحد برای همه کم میشه .

یه پیشنهاد دیگه داشتم که خیلی کارمون رو راحت می کنه.به نظرم هر کسی یه مسترلیگ جدید با هر تیمی بره بعد راحت میتونه از قسمت نقل و انتقالات قیمت بازیکنان رو ببینه.اینجوری دیگه این قدر وقت لازم نیست برای این کار بذاریم.
    مستر لیگ قیمت بازیکنان رو بر اساس تواناییهاشون درست محاسبه نمیکنه و اگه دقت کنی هر سال قیمت هر بازیکن فرق میکنه .

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مستر لیگ قیمت بازیکنان رو بر اساس تواناییهاشون درست محاسبه نمیکنه و اگه دقت کنی هر سال قیمت هر بازیکن فرق میکنه .
    خوب ما همون قیمت سال اول رو در نظر میگیریم.من گفتم که یه مسترلیگ جدید شروع می کنیم

پروفشنال mohammad8711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

اینم از لیست من:
    لیست خرید :

پویول > حاضرم با آنلکا و دکو عوض کنم
    فردیناند
    ویدیچ
    نانی

لیست فروش :

آنلکا
    دروگبا
    تری
    بالاک
    اسین

البته حاضر نیستم این بازیکن ها رو در قبال پول بفروشم ، فقط حاضرم با بازیکن های دیگه تعویض کنم ، اونم در صورتی که پیشنهاد خوبی داشته باشید

ویرایش : فروش چک رو بیخیال شدم ، چون نقش دروازبان خیلی مهمه و فکر نمی کنم بتونم دروازبان جایگزین براش پیدا کنم ، ولی به هر حال اگه پیشنهاد تعویضش با یک دروازبان و یک بازیکن رو بدید روش فکر میکنم
    لمپارد ، دکو و جو کل فروشی نیستند ، چند بازیکن به لیست خرید اضافه شدند ، آنلکا هم به لیست فروش اضافه شد
    Last edited by mohammad8711; 25-02-2010 at 14:21.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محمد جان به این لیست اگه میشه لمپارد رو هم اضافه کن
    راستی تری و اسین رو حاظری با کدوم یک از بازیکنان من عوش کنی.یه نگاه به تیم من یعنی وانسیا بندازی بازیکنان خوبی دارم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من الان در حال محاسبه قیمت بازیکنانی هستم که بچه ها پیشنهاد خریدشون رو دادن .

اینم از لیست من:
    لیست خرید :

-------

لیست فروش :
    دروگبا
    چک
    تری
    بالاک
    اسین

البته حاضر نیستم این بازیکن ها رو در قبال پول بفروشم ، فقط حاضرم با بازیکن های دیگه تعویض کنم ، اونم در صورتی که پیشنهاد خوبی داشته باشید

راستی دروازبان ها رو ضعیف نمی کنید ؟؟؟؟؟
    محمد جان از مهارت دروازه بانی دروازه بانها هیچ واحدی کم نمیشه چون خودشون به اندازه کافی ضعیف هستن اما از پرش و ریسپانس حدود 10 واحد کم میشه .

راستی پیتر چک رو من میخوام در قبالش شما چه بازیکن یا بازیکنانی میخوای تیم من میلانه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه nahr_hr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام حسین جان من هم اومدم
    در مرود کم شدن 10واحد از تمام بازیکنایی که میگیریم فک کنم تو حق بعضی تیمها کم لطفی میشه
    مثلا تیم من گالاتاسارای و چلسی رو مقایسه کنیم
    تیم چلسی نیاز زیادی به بازیکن نداره ولی تیم من به بازیکن بیشتر از چلسی نیازمتد هست
    در مورد بودجه حرفی ندارم واسه کل تیمها خوبه
    اما در مورد کم کردن توان همه ی بازکنانی که میخواییم بگیریم حق تیمهای ضعیف تر ضایع میشه
    من خودم 1 بازیکن ستاره دوست ندارم میخوام 5 6 تا بازیکن معمولی داشته باشم که بتونم باهاشون خوب بازی کنم اما وقتی میبینم از بازیکن های معمولی واسه تیمم 10 واحد کم میشه دیگه اون بزیکن بازیکن نمیشه واسم
    لطفا تو این تصمیم تجدید نطر کن

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

سلام به همگي
    حسين نميشه از بايرن يه كمي كمتر كم كني آخه من يك بازي هم نميتونم با اين تيم ببرم چرا 8 واحد كم كردي ؟
    اينطوري بارسا و اينتر ميلان رو بايد حد اقل 12 واحد كم كني تا عادلانه بشه ديگه ؟
    حالا جواب بده تا من برم تو بازي ليست بازيكنام رو بگم
    از اين ليست هم چك رو ميخوام 
    حسين بيا چونه بزنيم با هم ...

پروفشنال mohammad8711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

محمد جان به این لیست اگه میشه لمپارد رو هم اضافه کن
    راستی تری و اسین رو حاظری با کدوم یک از بازیکنان من عوش کنی.یه نگاه به تیم من یعنی وانسیا بندازی بازیکنان خوبی دارم.
    من زیاد با والنسیا آشنایی ندارم ، ولی شما پیشنهاد بده تا بررسی کنم

راستی لیست رو آپدیت کردم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام حسین جان من هم اومدم
    در مرود کم شدن 10واحد از تمام بازیکنایی که میگیریم فک کنم تو حق بعضی تیمها کم لطفی میشه
    مثلا تیم من گالاتاسارای و چلسی رو مقایسه کنیم
    تیم چلسی نیاز زیادی به بازیکن نداره ولی تیم من به بازیکن بیشتر از چلسی نیازمتد هست
    در مورد بودجه حرفی ندارم واسه کل تیمها خوبه
    اما در مورد کم کردن توان همه ی بازکنانی که میخواییم بگیریم حق تیمهای ضعیف تر ضایع میشه
    من خودم 1 بازیکن ستاره دوست ندارم میخوام 5 6 تا بازیکن معمولی داشته باشم که بتونم باهاشون خوب بازی کنم اما وقتی میبینم از بازیکن های معمولی واسه تیمم 10 واحد کم میشه دیگه اون بزیکن بازیکن نمیشه واسم
    لطفا تو این تصمیم تجدید نطر کن
    نه حامدجان ضایع نمیشه . ببین قدرتهای بازیکنان به شکلی تنظیم شده که هیچ کدوم از بچه ها با یک بازیکن نمیتونن همه کاره میدون باشن . اگه شما با این بودجه ای که داری دو تا بازیکن سرعتی مثل اگو ئرو و توز رو بخری و از قدرت این دو بازیکن فقط چند واحد کم بشه اونوقت با همین دو تا بازیکن میتونی توی هر بازی چند تا گل به حریفان بزنی بدون اینکه اصلا از بقیه بازیکنات کمک بگیری یعنی بقول محمد بقیه بازیکنای تیمت فقط میشن تماشا چی .
    بقیه بچه ها رو میدونم مهارت بازیشون تقریبا توی یک محدوده هستش اما اینجا فقط یک استثناء وجود داره و اونم شهابه که هنوز توی پروفشنال هم نمیتونه از بقیه تیمها ببره بنابراین برای ایشون استثناء قائل میشیم چون خودش میگه فقط میخواد توی بازیها شرکت کنه و امیدی به رتبه های بالای جدول نداره .

---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------

سلام به همگي
    حسين نميشه از بايرن يه كمي كمتر كم كني آخه من يك بازي هم نميتونم با اين تيم ببرم چرا 8 واحد كم كردي ؟
    اينطوري بارسا و اينتر ميلان رو بايد حد اقل 12 واحد كم كني تا عادلانه بشه ديگه ؟
    حالا جواب بده تا من برم تو بازي ليست بازيكنام رو بگم
    از اين ليست هم چك رو ميخوام
    حسين بيا چونه بزنيم با هم ...
    شهاب جان حواسم نبود از شما این همه کم کردم باشه من آپشن فایلتو درست میکنم و برات میفرستم .
    Last edited by 4039; 25-02-2010 at 14:33.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

میدونم.ولی من هم دوباره باید بیام قیمت بالاتر بگم.اگه بیارزه...
    این لیست رزرو من تا اینجا:
    mexes---roma
    upson
    villa
    defoe---Tottenham
    Ozil ----werder bremen
    Gerrard
    Totti

مکسز :36.4 میلیون دلار
    توتی : 42 میلیون دلار
    جرارد : 92 م دلار
    آپسن : 9.6 م دلار
    دفو : 37.8 م دلار
    ازیل : 40.7 م دلار
    ویا : باید با وحید توافق کنی

---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------

ویرایش : فروش چک رو بیخیال شدم ، چون نقش دروازبان خیلی مهمه و فکر نمی کنم بتونم دروازبان جایگزین براش پیدا کنم ، ولی به هر حال اگه پیشنهاد تعویضش با یک دروازبان و یک بازیکن رو بدید روش فکر میکنم
    لمپارد ، دکو و جو کل فروشی نیستند ، چند بازیکن به لیست خرید اضافه شدند ، آنلکا هم به لیست فروش اضافه شد
    من چند تا دروازه بان دارم اگه خواستی یکیشونو میدم به همراه یک بازیکن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •