D-Link 2730U قیمتش ۶۳ هزار تومن هست N150 هم هست.
D-Link 2730U قیمتش ۶۳ هزار تومن هست N150 هم هست.
سلام به همه
یه ویدیو از Unboxing محصول TP-Link TD-W8961ND تهیه کردم ، لینکش رو میذارم تا شما هم نگاه کنین(ببخشین که زیاد حرفه ای فیلم برداری نکردم)
با تشکر
Last edited by shahin_dictator; 08-07-2012 at 19:20.
سلام
یه مودم برای ای دی اس ال می خوام بگیریم ، وایرلس داشته باشه و کابل lan هم داشته باشه (شبکه).
یه راهنمایی کنید ، ممنون میشم.
قیمت مودم چقدر باشه و مساحتی که می خواین از وایرلس استفاده کنین چقدر هست؟
قیمت اصلا رنج خاصی ندارم ( به دلیل اینکه اطلاعی از قیمت های مودم ندارم ) ، هرچی به صرفه تر باشه بهتره.
مساحت هم فقط داخل منزل جواب بده.
2730u برای یکی از دوستام خریدم راضی نیست میگه هنگ میکنه
میشه یک مودم خوب بهم پیشنهاد بدید قیمتشم بالاتر بود ایرادی نداره
من از اين مودم يعني ٢٧٣٠ نزديك به ٣ ماه استفاده كردم شب و روزم روشن بود. منكه هيچ مشكلي به جز برد كمش براي من ازش نديدم.
اگه مودم با كيفيت مي خواد linksys wag120 n رو بخره.
با تشكر
a.p.p.l.e - Tapatalk
مدل هاي زير فكر كنم برات مناسب باشه.
Dlink 2640U
يا
TP-link W8901G
a.p.p.l.e - Tapatalk
سلام.
مساحت کاری برای مودم؟؟؟
تعدا وسایلی که قراره با مودم مرتبط بشن؟؟؟
کارکرد؟؟؟
سقف بودجه؟؟؟
دوست عزیزم arman486 از من یک سوال در پیغام خصوصی پرسیده بود که به دلیل کم بودن پست هام از ۲۰ نتونستم از همون طریق به سوال جواب بدم منم اینجا هم سوال و هم جواب ایشون رو مطرح میکنم:
برای قسمت دوم سوالتون باید بگم که هر ۲ برای روشن موندن شبانه روزی و دانلود های زیاد مناسب هستن.نوشته شده توسط arman486
و در این که مدله W8960N از 2730 بهتره شکی نیست!
و تفاوت عمده این ۲ مودم در میزان برد و میزان انتقال اطلاعات در هر ثانیه هست که مدل D-Link 2730U دارای یک آنتن ۵ db و سرعت انتقال داده ۱۵۰ مگابایت در ثانیه هست ، ولی مودم TP-Link TD-W8960N دارای ۲ آنتن ۳ db و با سرعت انتقال ۳۰۰ مگابایت در ثانیه و برد ۲ برابر نسبت به 2730 هست ولی هر دو از سری Wi-Fi N هستن.
ولی من فکر می کنم منظور شما مدل 2750U بوده که اشتباهی 2730U نوشتی اگه اینطوری هست به نظر من 8960N رو بخر چون میگن مدل 2750U دارای برخی مشکلات در آنتن دهی هست.
ولی تنها مزیتی که 2750 نسبت به 8960 داره اینکه دارای یک پورت USB هست که می تونی به وسیله اون هارد اکسترنال و یا فلش خودت رو به وسیله مودم شیر کنی!
و در آخر هم قیمتاشونو بگم:
۱. TP-Link TD-W8960N
۹۵ هزار تومن
۲.D-Link 2730U
۶۳ هزار تومن
۳.D-Link 2750U
۹۸ هزار تومن
Last edited by shahin_dictator; 09-07-2012 at 22:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)