تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 1291 اولاول ... 47971371431441451461471481491501511571972476471147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام من یه 256 از ایرانسل گرفتم با مودو رایگان (طرح 6 ماهه) خونم در حال حاضر یوسف اباده و وتی اومد اینترنت رو داد خیلی خوب کار کردو مشکلی نبود اما من تا 2 هفته دیگه ذارم نقل مکان میگنم به خیابان ویلا وقتی دیروز مودم رو بردم اونجا خوب کار نمیکرد و من خیلی ضد حال خوردم اخه تو نقشه ای که تو سایتشون زده زده خیابان ویلا ساپورت میشه کامل اما دیروز خیلی جاهای خونه امتحان کردم یه جا بود بین 3 رش 4 بود انتنش ولی سرعتش کم بود
    حالا چند تا سئوال راهی داره انتن رو تقویت کنم.این نرم افزاری که سرعت اینترنت و دانلود و اپلود رو چک میشه باهاش کرد چیه.چون باید مودم رو دور از کامپیوتر بزارم باید از اکسس پوینت استفاده کنم اولا این کیفیت تینترنت رو پائین نمیاره و بعد ایا راهه دیگای هم هست.
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

درمورد مودم usb من استفاده نکردم اما کاملا واضح که یه usb نمیتونه بدونه تقویت کنندش خیلی خوب جواب بده . همون مودم WIFI از این usb بهتره . اگر دقت کرده باشید تو خودت سایت ایرانسل نوشته که با تقویت کنندش استفاده کنید تا بهتر باشه

---------- Post added 03-11-2010 at 12:03 AM ---------- Previous post was 02-11-2010 at 11:59 PM ----------

دوست من همچین چیزی نیست . با وایمکس کل پهنای باند ام پر باشه پینگ یاهو حدود 483 میشه و در مورد شرینگ همینطوره . اما adsl این حوری نیست . من خودم از شاتل داشتم پهنای باند که پر میشد پینگ یاهو حدود 900 میشد ! در مورد نوسان اگه مودم جای مناسب باشه نه نوسانی هست نه افت سرعت . بستگی داره شما از چه سایتی و در چه ساعتی دانلود میکنی و ترافیک اون سایت . در مورد نوسان باید بگم که adsl چون روی خط تلفن نویز و نوسانش بیشتر از وایمکس . اما کلا اینم بگم من خودم جایی هستم که دکل وایمکس 200 متر باهم فاصله داره و طبقه 3 هستم
    بابا شما که گیرندگیت توپه ، من حداکثر کیفیت سیگنالم تو بهترین حالت 8dB هست که ماله شما 32dB هست همین کلی کیفیت رو بالا میبره ولی دقت کنید همه جا اینطوری نیست ! دوم اینکه من الان از داتک ADSL دارم و پیگم 240 هست ، اگه ping بیشتر از 280 باشه شما رو کانالهای شرینگی مرتبا وقفه دارین!
    حالا کسی راهی داره که بشه Reuse1 رو بالا برد؟

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام من یه 256 از ایرانسل گرفتم با مودو رایگان (طرح 6 ماهه) خونم در حال حاضر یوسف اباده و وتی اومد اینترنت رو داد خیلی خوب کار کردو مشکلی نبود اما من تا 2 هفته دیگه ذارم نقل مکان میگنم به خیابان ویلا وقتی دیروز مودم رو بردم اونجا خوب کار نمیکرد و من خیلی ضد حال خوردم اخه تو نقشه ای که تو سایتشون زده زده خیابان ویلا ساپورت میشه کامل اما دیروز خیلی جاهای خونه امتحان کردم یه جا بود بین 3 رش 4 بود انتنش ولی سرعتش کم بود
    حالا چند تا سئوال راهی داره انتن رو تقویت کنم.این نرم افزاری که سرعت اینترنت و دانلود و اپلود رو چک میشه باهاش کرد چیه.چون باید مودم رو دور از کامپیوتر بزارم باید از اکسس پوینت استفاده کنم اولا این کیفیت تینترنت رو پائین نمیاره و بعد ایا راهه دیگای هم هست.
    با تشکر
    سلام
    مودم وای-فای فکر کنم میشه آنتن تقویت کننده بهش زد البته مطمئن نیستم . سایت Speedtest.net نرم افزار سنجش سرعت داره میتونید از این سایت استفاده کنید البته خودتون اگه دانلود کنید خیلی بهتره تا تست بگیرید چون ممکن تست درست نشون نده ولی شما از Sppedtest.ir هم میتونید تست بگیرید و با هم مقایسه کنید . با پشتیبانی ایرانسل هم تماس بگیرید .

موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه tatu_mail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان و مهندسین
    من واقعا دیگه افسردیگی گرفتم این خونه کوفتی ما خط تلفنش فیبر نوری
    چندین بار رفتم دنبالش تو مخابرات میگن نمیشه
    به نظر شما چه کار کنم واقعا نمیشه یا میخوان پول بگیرن
    اگه نشه نظرتون در باره وایمکس ایرانسل چیه؟
    سرعت ترنسفر اون چند KB در موقع دانلود
    ممنون میشم بگید خوبه یا نه
    یا اینکه بگید چه مودمیو انتخاب کنم
    ؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان و مهندسین
    من واقعا دیگه افسردیگی گرفتم این خونه کوفتی ما خط تلفنش فیبر نوری
    چندین بار رفتم دنبالش تو مخابرات میگن نمیشه
    به نظر شما چه کار کنم واقعا نمیشه یا میخوان پول بگیرن
    اگه نشه نظرتون در باره وایمکس ایرانسل چیه؟
    سرعت ترنسفر اون چند KB در موقع دانلود
    ممنون میشم بگید خوبه یا نه
    یا اینکه بگید چه مودمیو انتخاب کنم
    ؟
    ممنون
    سلام
    اگر می خواهید از ایرانسل وایمکی بگیرید باید بگم :

کیفیت وایمکس بستگی به آنتن دهی آن در خانه شما داره یعنی هر چه آنتن دهی بیشتر باشه کیفیت هم بیشتر است . شما بفرمایید که منطقه ای هستید تا کسانی که تو منطقه شما وایمکس ایرانسل استفاده می کنند راهنمایی کنند .
    سرعت دانلود مربوط به سرویسی که انتخاب می کنید داره .

128 / 8 = 16

256 / 8 = 32

512 / 8 = 64

1024 / 8 = 128

2048 / 8 = 256

این سرعت واقعی دانلود پهنای باند های مختلف بود . شما برای به دست آوردن سرعت دانلود باید پهنای باند مورد نظر را تقسیم بر 8 بکنید . البته بعضی از شرکت ها سرعت شما را بالاتر از اون سرعتی که گرفتید می بندند که سرعت دانلود شما هم بالاتر میرود مثلاً 128 رو روی 512 می بندند که سرعت دانلود شما میشه 64 کیلو .

ولی فکر نکنم ایرانسل سرعت شما را بالاتر ببنده .

مودم هم به منطقه شما بستگی داره که تو منطقه مودم بیرونی باشید یا مودم داخلی .
    موفق باشید

6. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه tatu_mail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    اگر می خواهید از ایرانسل وایمکی بگیرید باید بگم :

کیفیت وایمکس بستگی به آنتن دهی آن در خانه شما داره یعنی هر چه آنتن دهی بیشتر باشه کیفیت هم بیشتر است . شما بفرمایید که منطقه ای هستید تا کسانی که تو منطقه شما وایمکس ایرانسل استفاده می کنند راهنمایی کنند .
    سرعت دانلود مربوط به سرویسی که انتخاب می کنید داره .

128 / 8 = 16

256 / 8 = 32

512 / 8 = 64

1024 / 8 = 128

2048 / 8 = 256

این سرعت واقعی دانلود پهنای باند های مختلف بود . شما برای به دست آوردن سرعت دانلود باید پهنای باند مورد نظر را تقسیم بر 8 بکنید . البته بعضی از شرکت ها سرعت شما را بالاتر از اون سرعتی که گرفتید می بندند که سرعت دانلود شما هم بالاتر میرود مثلاً 128 رو روی 512 می بندند که سرعت دانلود شما میشه 64 کیلو .

ولی فکر نکنم ایرانسل سرعت شما را بالاتر ببنده .

مودم هم به منطقه شما بستگی داره که تو منطقه مودم بیرونی باشید یا مودم داخلی .
    موفق باشید
    دوست عزیز واقعا ممنون نتونستم یه تشکر خشک و خالی کنم
    میدونم توضیحاتو تو سایتش نوشته ولی چشممو عمل کردم نمیتونم زیاد بخونم
    پس میشه گفت 128 کیلو بایتش نهایتا 16 Kb دانلود میده؟!!
    سرویس 256 چی این سرویس احتیاج به نامه ارگان یا شرکت داره؟
    دوستم شرکت داره تو تهران ولی من کرجم
    میشه یه نامه از اون بگیرم؟
    بعد یه سوال دیگه ایرانسل یه مودم داشت شبیح بوق بود اون چی شد باز قیمتش خوب بود
    مودم وایر لس که 100 تومان هست باید یه ----- یا کارت شبکه بیسیم روی سیستمم بخرم؟
    یعنی به جز مودم وایر لسه چیزی دیگه ای روی سیستمم باید ببندم؟
    ممنون
    شرمنده کردید واقعا

8. این کاربر از tatu_mail بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز واقعا ممنون نتونستم یه تشکر خشک و خالی کنم
    میدونم توضیحاتو تو سایتش نوشته ولی چشممو عمل کردم نمیتونم زیاد بخونم
    پس میشه گفت 128 کیلو بایتش نهایتا 16 Kb دانلود میده؟!!
    سرویس 256 چی این سرویس احتیاج به نامه ارگان یا شرکت داره؟
    دوستم شرکت داره تو تهران ولی من کرجم
    میشه یه نامه از اون بگیرم؟
    بعد یه سوال دیگه ایرانسل یه مودم داشت شبیح بوق بود اون چی شد باز قیمتش خوب بود
    مودم وایر لس که 100 تومان هست باید یه ----- یا کارت شبکه بیسیم روی سیستمم بخرم؟
    یعنی به جز مودم وایر لسه چیزی دیگه ای روی سیستمم باید ببندم؟
    ممنون
    شرمنده کردید واقعا
    سلام
    خواهش می کنم . امیدوارم هر چه زودتر خوب بشید . سرعت دانلود واقعی 128 حداکثر آره 16 هست ولی ممکن ایرانسل(البته فکر نکنم ایرانسل این کار را انجام بده) سرعت شما را بالاتر تنظیم کند مثلاً 128 برای شما روی 256 ست شده باشه بعد سرعت دانلود شما میشه 32 . ولی باز هم میگم فکر نکنم ایرانسل سرعت ها را بالاتر تنظیم کنه . سرویس 256 نیاز به نامه داره از شرکت یا دانشگاه . در مورد اینکه دوستتون تو تهران شرکت داره شما کرج هستید هم فکر نمی کنم مشکلی باشه متن نامه هم ساده هست .

اون مودم، مودم داخلی بود که دیگه ایرانسل نمی فروشه بعد برای مودم وای-فای اگه بخوای از وایرلس این مودم استفاده کنی آره باید کارت شبکه وایرلس بگیری ولی این مودم 4 تا پورت لن داره که شما میتونی از پورت لن برای اتصال به کامپیوتر استفاده کنی و نیاز به کارت شبکه وایرلس نداشته باشی .

ولی یک چیز دیگه هم که هست اینه که وایمکس (هر شرکتی که باشه) با تکون دادن مودم کیفیت اینترنت شما هم عوض میشه مثلاً ممکن شما مودم، کنار کامپیوترت باشه بعد تو اون مکان که مودم هست آنتن دهی خوب نباشه ولی مودم را ببری تو اتاق دیگه آنتن پر بشه در اینطورت کیفیت اینترنت شما هم خیلی خوب میشه. اگه بخوای مودم، تو اون اتاق باشه سخته بخوای با لن کانکت بشی اون موقع بهتره که با وایرلس کانکت بشی که نیاز به کارت شبکه وایرلس پیدا میکنی .

نمیدونم تونستم منطورم را برسانم یا نه ؟؟

ببخشید که پر حرفی کردم ولی سعی کردم چیزی از قلم نیفته .

امیدوارم هر چه زودتر خوب بشید .

موفق باشید
    Last edited by Mr.Pooya; 06-11-2010 at 21:08.

10. 2 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با سلام
    من وايمكس 128 گرفتم
    و در طي يك روز كاري تمامي مراحل ثبت نام و دريافت وايمكس انجام شد
    از طريق ثبت نام در خود سايت و واريز آنلاين به حساب ايرانسل
    داراي مودم دانگل يو اس بي
    بدون ديسكانتي و افت سرعت كه از EDGE 256 سيم كارت ايرانسل خيلي بهتر است
    سلام
    با مودم usb بدون تقویت کننده گیرندگیش چطوره؟؟؟

داره خودمونی میشه HAM5311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سرعت دانلود واقعی 128 حداکثر آره 16 هست ولی ممکن ایرانسل(البته فکر نکنم ایرانسل این کار را انجام بده) سرعت شما را بالاتر تنظیم کند مثلاً 128 برای شما روی 256 ست شده باشه بعد سرعت دانلود شما میشه 32 . ولی باز هم میگم فکر نکنم ایرانسل سرعت ها را بالاتر تنظیم کنه .
    جرا این کارو انجام نمیده؟ا

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جرا این کارو انجام نمیده؟ا
    سلام
    نمیدونم چرا . دوستانی که استفاده کرده بودند گفتند که سرعت دانلود 128 روی 16 هست .

14. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •