دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود :
راهنمای قدم به قدم بازی پرنس 5 THE FORGOTTEN SANDSبه فارسی
نه من با بازی مشکلی ندارم فقط بازی رو تا یه جا رفتم تازه فهمیدم که اپگریدهام مشکل داشته به خاطر همین میخوام سیستم آپگرید یک از بچه ها رو بگیرم تا درستش کنم طبق تحقیقاتی هم که خودم کردم شما در پوشه ای که بالا آدرس دادم سه تا فایل دارید:
فایل شماره 1:
مختص آپگریدهای شماست یعنی حافظه آپگریدها درون اونه...
فایل شماره 2:
مختص حافظه کلیدهای تنظیم شده شماست...
فایل شماره 4:
محل سیو در بازی...
وفایل upgrade:
که مختص جدول آپگریدهای شماست...
بچه ها وقتی من میرم تو بازی صفحه سیاه میشه ، وقتی اپیس می زنم موس ظاهر میشه ولی هیچ کاری نمیشه کرد! گرافیکمم 512 هست ، رمم هم 2 ! مشکل از چیه؟
سیستم یکی از دوستان من هم همین مشکل رو داشت هر کاری کردم درست نشد...البته به علت سرعت پایین رم و سی پی یوش من حدس زدم که نمیتونه load سیستم رو با گرافیک هماهنگ کنه!!
حالا شما مشخصات دقیق سیستمت رو بده...
graphic : Nvidia Geforce 8600 GT
رم 2 گیگ
نمیاد بازیش رو سیستمم؟ نمیشه مشکل سیاهی رو حل کرد؟
ویرایش:
مشکل سیاهی صفحه حل شد ، فقط باید حدود 2 دقیقه صبر کنی تا منوی اصلی بازی بیاد ، وقتی منو میاد ، روی new game کلیک می کنم ، بعدش loading ظاهر میشه ، ولی از اونجا جلوتر نمیره! یک ربع هم صبر کردم ولی توی بازی نمی رفت! مشکل چیه؟؟؟ توروخدا کمک کنید ، می خوام پرنس رو بازی کنم.
رزولوشن های دیگه رو هم امتحان کردم. یا از راست سیاه می شه، یا از چپ یا از دو طرف. هیچ جوره نمی تونم بازی رو full screen بازی کنم.ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
سلام به همگی .
یه مشکل
این در لعنتی باز نمیشه
اینم عکس از جاهای دیگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا یه کمکی کنید..........کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون![]()
اقا منم همینجا گیرم.
باید کرکتون رو عوض کنید تو همین تاپیک بگردین پیدا میکنین
چون رایج ترین مشکل بوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)