سلام مي خواستم بدونم اين گوشي راديو fm داره يا نه ؟مثل n97؟
سلام مي خواستم بدونم اين گوشي راديو fm داره يا نه ؟مثل n97؟
سلام
براي استفاده از لغات (س،ص ،ح ,....) ابتدا دست خود را بر روي حرف مورد نظر قرار داده و سپس دکمه Fa را فشار داده و سپس دست خود را برداريد با کمی تمرین به سرعت یاد میگیری و عادت میکنی
البته اين برنامه ي سري باگ داره که اميدوارم در ورژن هاي آينده توسط برنامه نويسان ايرانيبرطرف بشه.
سلام
براي استفاده از لغات (س،ص ،ح ,....) ابتدا دست خود را بر روي حرف مورد نظر قرار داده و سپس دکمه Fa را فشار داده و سپس دست خود را برداريد با کمی تمرین به سرعت یاد میگیری و عادت میکنی
البته اين برنامه ي سري باگ داره که اميدوارم در ورژن هاي آينده توسط برنامه نويسان ايرانيبرطرف بشه.
برای استفاده از حروف دوم دکمه مورد نظر رو از بالا به پایینش بکشین تا حرف دوم بیافته...
احتیاجی به کارای دیگه نیست.
این سوالات منو که کسی جواب نداد . اگه یکی لطف کنه جواب بده ممنون میشم . در مورد رفتن رنگ قاب گوشی چه طور ؟ کسی تا حالا با این مشکل برخورد کرده ؟
بله برنامه گارمین رو ویواز به خوبی کار میکنه. برنامه nokia map هم بخوبی کار میکنه. اما به نظر من سرعت نوکیا مپ بهتر از گارمین هست
سلام
میخواستم بدونم برنامه ای هست که بشه با اون فرمت divx/xvid رو پخش کرد؟
و برنامه ای هم هست که بشه با اون مجانی به اینترنت وصل شد و استفاده کرد؟![]()
ازدوستان عزیزم roozi-666 و payam20 به خاطر راهنمایی شون تشکر می کنم.
از گلمحمدی عزیز می خوام که به محض اینکه آپدیت جدید اومد ما رو هم در جریان بذارین.![]()
صفحات قبل گفتن که مثل اینکه برنامه ای برای پشتیبانی این فرمت ها در مورد سری 60 ورژن5 وجود نداره
میگمشما هم چه دل خوشی داری.ما با همراه اول که اصلا با ایرانسل هم به زور به نت وصل میشیم اونوقت دنبال مجانی هستی؟
آخرین قیمت در رشت365
فکرشو بکن من435 تومن پول دادم واسش
در مورد خرید انتخاب با خود شماست...
روی ویواز بازی نصب نیست. ولی فایل های خام آماده نصب روش هست...
اگر ویواز گیمی رو نکشه، مطمئن باشین در حال حاضر گوشی دیگه ای هم نمیکشه... قوی ترین CPU سیمبیان روی ویواز هست... و همینطور رم در دسترس کافی و پردازنده گرافیکی مناسب...
اما اگه میخواین بر اساس گیم گوشی 400 تومنی انتخاب کنین، من حرفی برای گفتن ندارم...
فرق ویواز و ویواز پرو هم فقط تو همینهاست... البته بغیر از فرقهایی که مروبط به سخت افزار میشه و دیده نمیشن...
جنس بدنه ویواز طوری هست که با رنگ بدنه تشابه داره. در نتیجه حتی به فرض خراش، تشخیصش کاره سختیه...
---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------
تو این هفته سیر صعودی داریم...
قیمت تبریز:
400 ویواز بدون گارانتی
470 ساتیو بدون گارانتی
فروشنده ها میگن اثرات تحریمه که جنس نمیاد. ولی ازونجایی که تمام گوشی های بازار قاچاقی وارد میشن، میشه حدس زد که همش جوسازی عمده فروشها برای جبران ضرر افت قیمت دو هفته پیشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)