تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 472 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157197247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام دوستان جدیدا دارن یه نظر سنجی از ef7 دارها میگیرن خواهشن به ماشین خودتون نگاه نکنین. بیشتر ماشین های تولید جدید مد نظرتون باشه. و اینکه خود ایرانخودرویی ها هم در تماسی که باهاتون میگیرن این موتور رو با tu5 مقایسه میکنن!

میخواستم ببینم شما که گاز میدید دنده ها زود پر میشه یا نه؟ دامادمون یه ef7 داره مدل 89 و من هم مدل 90 . توی ماشین ایشون خیلی دیر دور موتور بالا میومد و من دنده رو نهایت روی 2500 عوض میکردم! حوصلم سر میرفت! ولی ماشین خودم خیلی سریع دور میره بالا و بیشتر اوقات هم روی 3500 تا 4000 دنده میدم خیلی کم هم بالای 4500.یعنی زمانی که طول میکشید ماشین من دور موتورش 4000 بشه تو ماشین ایشون دور موتور تازه میرسید به 2500!
    این وضعیت رو توی ال 90 و 206 هم تجربه کردم که دور موتور دیر تر از ماشین من بالا میومد.
    حالا میخوام ببینم این قضیه بر میگرده به اون حالتی توی ecu که بسته به نحوه رانندگی خودشو مچ میکنه یا نه؟ ماشین بنده زمانیکه توی دنده 1 گاز میدی ،موقع تعویض دنده که میشه یه دفعه جلوت بسته میشه و مجبور میشی پا رو از روی پدال برداری، کله میکنه و تکانهای شدیدی به بدنه وارد میشه و جلو و عقب میشه(اگه سریع کلاچ بگیرم یا پدال رو اروم بیارم بالا و یا اینکه یکدفعه شتاب نگیرم کله نمیکنه )! که تو ef7 ی که دور موتورش دیرتر بالا میومد نبود.البته خیلی وقته دیگه اینجوری نمیشه چون به پدال گازش عادت کردم و نحوه رانندگیم هم بهتر شده! و پر شتاب حرکت نمیکنم.

در کل موتوش برای من خوبه. ولی از لحاظ بدنه و صندلی و ... افتضاحه! صندلیهای جلو که شل هست و لق میزنن که خیلی اعصاب خورد کن میشن. یه بار هم یه جاده خاکی رو رفتم از اون به بعد ستون وسط سمت راست تق تق میکنه و انگار دوتا اهن میخورن به همدیگه! قابش رو هم باز کردم و کلی فوم گذاشتم بازم جواب نداد. و صدا هم مشخص شد از اتصال ستون به بدنه میاد! در ضمن درها هم چند بار رگلاژ شد ولی درست نشد.
    این مشکل صندلی راحت حل میشه ,یه پیچ داره تو قسمت کشوییش که شل شده بدید تودوزیکارا براتون درستش میکنن.
    در مورد صدای داخل ستون هم شکم روی جمع کن کمربند یا قسمت تنظیم کمربند باشه.

پایدار باشید

2. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

والا دوست عزیز ماهم نمیدونیم اگه میشه شما بگید چرا ef7 با این که اسب بخار و گشتاور بیشتری از tu5 داره شتاب کمتری داره
    شاید توی شتاب اولیه tu5 بیشتر باشه که اونم به خاطر ضریب گیریبکس و وزن کمتر نسبت به سمنده
    عملا توی ور موتور بالا هیچ حرفی در مقابل ef7 برای زدن نداره .
    امتحان و تستش خیلی راحته وقتی با یه ef7 دارید پابه پا میرید روی مثلا سرعت60 یا50 ,تست کنید کاملا شتاب گرفتن سمند رو با چشم حس میکنید.

پایدار باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

والا دوست عزیز ماهم نمیدونیم اگه میشه شما بگید چرا ef7 با این که اسب بخار و گشتاور بیشتری از tu5 داره شتاب کمتری داره

جالب بود ، برادر من این بار ها و بار ها تو tt تست شد و نتیجه معلومه شما اگر فیلم جدید داری بذار ببینیم جریان چیه .

این چیزی که ما از شتاب Tu5 دیدیم این بود نمیدونم 0-100 ای ماشین چقدره ولی هر چی هست زیر 13 نیست !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Danial_4139; 16-09-2012 at 20:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

جالب بود ، برادر من این بار ها و بار ها تو tt تست شد و نتیجه معلومه شما اگر فیلم جدید داری بذار ببینیم جریان چیه .

این چیزی که ما از شتاب Tu5 دیدیم این بود نمیدونم 0-100 ای ماشین چقدره ولی هر چی هست زیر 13 نیست !

دوست عزیز به احتمال زیاد شما tt رو درست و حسابی کاووش نکردین.
    خدمت شما
    تست توسط کامبیزخان گرفته شده.
    10 ثانیه...

6. این کاربر از yoosefshaskol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال دارم، سمند های تی یو 5 گیربکس 206 روشونه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

یه سوال دارم، سمند های تی یو 5 گیربکس 206 روشونه؟
    نخیر .گیربکس 206 نیست

پایدار باشید

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه سوال کی باید چراغ های جلو سمند را به کلی عوض کرد امروز قیمت گرفتم دونه ای65هزار تومان بود ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

این 0تا100 سورنELX ,اگه دقت کنید از ثانیه 7یا8 ماشین تیک آف میکنه پس با این حساب تستش میشه چند ثانیه؟ 7-15=8

پایدار باشید

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

یه سوال کی باید چراغ های جلو سمند را به کلی عوض کرد امروز قیمت گرفتم دونه ای65هزار تومان بود ؟
    لامپش که هر وقت سوخت و کاسش هم هر وقت طلقش کدر شد یا شکست. تسمه تام نیست که کیلموتر تعویض داشته باشه

دوستانی که میخوان ماشین رو مدت زیادی با کیلومتر بالا نگه دارن از الان به فکر لوازم مصرفی موتور باشند! که قیمتها داره سر به فلک میکشه و جنسها هم نایاب!

12. این کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

تا وقتی آسیب جدی یا شکستگی یا هر موردی که مجبور بشید چراغ رو عوض کنید نیازی به تعویض چراغ نیست
    ممکنه سالهای سال براتون کار کنه و هیچ نیازی به تعویضش نباشه

14. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •