تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 380 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157197247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 3796

نام تاپيک: سریال قهوه تلخ

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

این هم از سایت مدیری نیوز٬ انگار مدیری بعد از باغ مظفر یه سریال ساخته با همون بازیگر ها که ۸۶ تموم شده ولی هنوز به بازار نیومده و انگار بعد قهوه تلخ میاد:
    گنج مظفر قرار بود نخستين سريال شبكه ويدويي باشد كه هنوز توزيع نشده است
    گنج مديري پيدا مي‌شود يا نه؟!
    آرامه اعتمادي: اولين سريالي كه قرا بود در شبكه خانگي توزيع شودف گنج مظفر بود سريالي كه باز هم توسط مهران مديري و در ادامه باغ مظفر ساخته شد. البتته اين سريال به‌دور از قواعد و چارچوب‌هاي مشخص تلويزيوني ساخته شده است. اين سريال تمام مراحل فني‌اش طي شده و مدت‌هاست كه منتظر پخش در بازار شبكه خانگي است. اما اينكه چرا پخش نشده انگار براي تهيه‌كنندگانش دليل مشخصي دارد. به‌هر حال گنج مظفر اولين سريالي بود كه براي شبكه خانگي ساخته مي‌شد و اطلاعات كاملي از آن نحوه و شكل پخش وجود نداشت. خشايار نويسنده اين سريال هم حرف ما را تاييد مي‌كند و مي‌گويد: «گنج مظفر يك داستان دنباله‌دار است كه 10 سي‌دي شده. يعني بايد در يك پكيج 10 تايي وارد بازار مي‌شد. پس قيمت آن هم فرق مي‌كرد و ديگر مخاطب با 1500 تومان نمي‌تواند اين بسته 10 تايي را بخرد. به همين دليل هم تهيه‌كنندگان صبر كردند تا از بازار سي‌دي اطلاعات كامل بدست بياورند. قهوه تلخ فرصت خوبي بود تا به بازار بيايد و مخاطبان را با پخش چنين سي‌دي‌هايي آشنا كند و بعد فرصت به گنج مظفر داده شود».

در گنج مظفر خاندان مظفر همه در پي يافتن يك الماس و گنجي هستند. گنجي كه هر تكه از نقشه آن در دست يك نفر است و افراد خاندان مظفر براي پيدا كردن اين گنح بايد با هم متحد شوند. همان شخصيت‌هاي سريال باغ مظفر در اين كار هم هستند، مثل خان مظفر(مهران مديري) و پسرش (سيامك ا نصاري)، دخترش(سحر جعفري جوزاني)، عروس خانواده(شقايق دهقان)، پدر عروس (نادر سليماني)، مادر عروس (ليكا عبدالرزاقي)، برادر خان مظفر، منصور (محمدرضا هدايتي) و خانم دكتري كه همسر منصور شده (بهنوش بختياري). نوكر خان مظفر (نصراله رادش) و برادر تازه پيدا شده (قل‌مراد). اين سريال را هم پيمان قاسم‌خاني سرپرستي نويسندگانش را كرده و علاوه بر الوند، مهراب قاسم‌خاني و امير مهدي ژوله در آن همكاري داشتند.
    گنج مظفر برخلاف باغ مظفر فقط محدود به يك لوكيشن نبوده است، حتي براي فيلمبرداري آن مديري و گروه‌اش به لوكيشن‌هايي مثل بيمارستان، لواسان و شمال رفته‌اند.

اين سريال 15 اسفند ماه سال 85 كليد خورد و تا تيرماه سال 86 به پايان رسيد! اما هنوز مشخص نيست كه پس از اين همه سال چه‌زماني روانه بازار خواهد شد، اما به گفته خشايار الوند اين زمان قطعا بعد از پايان فروش سي‌دي‌هاي قهوه تلخ است: «اگر من هم جاي تهيه‌كنندگان بودم همين كار را مي‌كردم!»
    ================================================== ================
    این متن هم از مدیری نیوز درباره داستان قهوه تلخ.نکات جالبی در مورد نقش مدیری داره:
    نيما زند (سيامك انصاري) يك مورخ تاريخ است، او براي يك پروژه تحقيقي تصميم مي‌گيرد تا تاريخ ايران را بررسي كند، در طي يك تحقيق متوجه مي‌شود كه وقايع دو سال ايران در تاريخ ثبت نشده است و هيچ نشانه‌اي در هيچ كتابي از اين زمان وجود ندارد. زند تصميم مي‌گيرد تا كشف كند در اين سال‌ها چه گذشته. به همين دليل به كاخ نياوران مي‌رود تا تفحصش را شروع كند، اما درست زماني كه قرار است از همه‌چيز سر درآورد، براي او يادداشتي گذاشته مي‌شود تا به كافه كاخ برود و يك فنجان قهوه را بنوشد و منتظر كسي باشد، نيما كه از همه‌چيز بي‌خبر است، با نوشيدن فنجان قهوه سفر زمان مي‌كند و گرفتاري‌اش آغاز مي‌شود...
    حالا اين نيما زند است و اين سلسله جديد و عجيب و غريب! او به اين دو سال سفر مي‌كند تا متوجه شود كه در آن سال‌ها چه گذشته...
    پادشاهي در آن‌جا حكمراني مي‌كند با نام جهانگير شاه دولو كه نقش آن را محمدرضا هدايتي بازي مي‌كند، او در فاصله بين سلسله زنديه و سلسله قاجاريه، پادشاه نيم‌چه سلسله‌اي شده است. فخرالتاج (اليكا عبدالرزاقي) همسر اوست، به شدت مريد شاه است اما نمي‌تواند براي او پسري بياورد تا جانشين همسر عزيزش شود به همين دليل هم جهانگير شاه در يك سفر خارجي كاترين (آرام جعفري) را به عقد خود در آورده. كاترين قرار است براي شاه يك ولي‌عهد بياورد، به همين دليل هم در دربار به او مي‌گويند كاترين پسرزا.
    جهانگير شاه دختر بزرگي دارد به‌نام لعبت‌الملوك (سحر ذكريا)، زماني ماجرا جالب مي‌شود كه پس از گذشت شش قسمت، فردي وارد كاخ مي‌شود با نام بلوتوس كبير...
    بلوتوس كبير هم كسي نيست جز مهران مديري. او يك شواليه است! البته بيشتر خودش دوست دارد كه خود را شواليه معرفي كند. بلوتوس يك شارلاتان است كه به خاطر دست‌يابي به ثروت وقدرت شاه خود را عاشق لعبت‌الملوك نشان مي‌دهد. نيما زند با شناختي كه به تاريخ دارد، سعي مي‌كند تا جهانگير شاه و لعبت‌الملوك را از شياد بودن اين آدم با خبر كند. هرچقدر براي آنها دليل و اسناد تاريخي مي‌آورد كه يك شواليه چنين لباس‌هايي نمي‌پوشد و در چنين زماني نمي‌تواند باشد، به گوش خاندان شاه دولو نمي‌رود. حضور بلوتوس و دروغ‌هاي او مي‌شود سرچشمه سريال قهوه تلخ
    .

2. 15 کاربر از shah abas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال minizoro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مهد خوشمزه ترین غذاهای ایران و بهترین آب و هوا؛ تبریز

پيش فرض

آقا یه سوالی دارم من:
    میگم این سریال هم مثل سریال های طنز دیگه هر قسمتش یه موضوع خاصی داره یا به صورت خطی داستانش پیش میره...؟؟!
    (این 13 قسمت اولش رو که دیدم این موضوع رو نفمیدم: دی)...
    روند کلی سریال جریان ثایتی رو دنبال میکنه ...
    سفر سیامک انصاری طی کنجکاوی که میکنه به گذشته و کشف دوره نامکشوفی از تاریخ ... و نحوه برخورد اون با موانع و فرهنگ اونا و دیدن کارهای اونا (که در واقع استعاره ای از وضع جامعه هم هست)

اما جریاناتی که تو فیلم به وجود میان ممکنه گاها متفاوت باشن ... مثلا دوقسمت برای جنگ زنهای دبار ... یا دوقسمت برای سفر شاه به سن پترزبوق ... یا ماجرای عشقی و مثلث عشقی ای که این برزو ارجمند و سیامک انصاری و اون دختر جدیده که تو آخر قسمت 15 میاد میسازن

آقا ولی یه چیزی بگم ... من واقعا اگه پولشو داشتم ارجینالشو میخریدم چون دانلود شده اصلا کیفیت نداره ...

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آقا ولی یه چیزی بگم ... من واقعا اگه پولشو داشتم ارجینالشو میخریدم چون دانلود شده اصلا کیفیت نداره ...
    خوب عزیز من چرا دانلود میکنی.الان سر کوچه ما از روی دی وی دیش(با تبلیغات و صحبتهای مهران مدیری و کامل کامل)کپی میکنن و میزارن کنار ارجینالش هرکی خواست کپی رو میگیره هرکی خواست ارجینال رو!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Cena723's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خوب عزیز من چرا دانلود میکنی.الان سر کوچه ما از روی دی وی دیش(با تبلیغات و صحبتهای مهران مدیری و کامل کامل)کپی میکنن و میزارن کنار ارجینالش هرکی خواست کپی رو میگیره هرکی خواست ارجینال رو!!
    اگر من جای شما بودم میرفتم گزارش میدادم تا پدر ِ پدرسوخته ی اونطرف رو در بیارند.

6. 3 کاربر از John Cena723 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اگر من جای شما بودم میرفتم گزارش میدادم تا پدر ِ پدرسوخته ی اونطرف رو در بیارند.
    ببین سر کوچه ی ما یه پاساژ هست توی پاساژ 2 تا مغازه هست که توش فیلم کپی میفروشن(ایرانی و خارجی).وقتی میری تو مغازه قشنگ فیلماشون رو چیدن و حتی دمه پاساژ هم تبلیغاتشون رو زدن!!من تاحالا جایی ندیده بودم که اجازه ی زدن همچین مغازه ای رو به کسی بدن ولی این 2 تا ... .مطمین باش که پارتی بسیار کلفتی دارن!!

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

فصل 6 هم فردا میاد !

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

احتمالاً دوشنبه منتشر بشه

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

شمارشگر سایتشون قاطی هست رسما..
    باز 1روز اضافه شد بهش

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شمارشگر سایتشون قاطی هست رسما..
    باز 1روز اضافه شد بهش
    نه الان برای من صفر هست دوستان کسی تو مغازه ها ندیده

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نه الان برای من صفر هست دوستان کسی تو مغازه ها ندیده
    برای من که کلا صفر بوده این چند روز. زیاد به شمارشگر و حرفشون نباید اعتماد کرد.
    مثلا تو سایت نوشته بود فقط برای شهادت سه شنبه توزیع میشه و بقیه هفته ها شنبه٬ در حالیکه این جوری نشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •