سلام دوستان
کسی قیمت روز i8000 Omnia II رو داره ؟" با گارانتی و بدون گارانتی .
با توجه به اومدن مدلهای جدید مثل i9000 فکر میکنید قیمتش در آینده نزدیک کاهش پیدا کنه .
منظورم اینه ارزش داره بازم صبر کنم قیمتش پایینتر بیاد؟
سلام دوستان
کسی قیمت روز i8000 Omnia II رو داره ؟" با گارانتی و بدون گارانتی .
با توجه به اومدن مدلهای جدید مثل i9000 فکر میکنید قیمتش در آینده نزدیک کاهش پیدا کنه .
منظورم اینه ارزش داره بازم صبر کنم قیمتش پایینتر بیاد؟
دوست عزيز قيمت بدون گارانتي و با گارانتي اين گوشي تقريبا زياد اختلاف فاحشي نداره
بخاطر قضيه پريدن مموري خوب توصيه دوستان خريد با گارانتي اين گوشي هست
بدون گارانتي 460 و با گارانتي 490
در مورد galaxy i9000 هنوز 2ماهي تا رليزش مونده كه گويا توي ژوئن هست
تا بياد ايران و قيمتها ثابت بشه بنظرم بهتره i8000 رو بخريد واستفاده كنيد
كه قيمتش واقعا مناسب شده ديگه فكر نكنم اونقدرها افت محسوسي بكنه به اين زوديها
البته خوب هر گوشي تاريخ مصرف خودش رو داره حتي بهترينها
در ضمن galaxy اندرويد هست همونطور كه ميدونيد و با وينمو تفاوت داره
اختلاف سليقتون رو هم در نظر بگيريد
![]()
با سلام خدمت دوستان گلم
برنامه اي كه معرفي ميكنم توي لينك پايين در واقع يكي از تمهاي spbmobileshell هست كه واقعا فوق العادست
گوشيتون رو كاملا شبيه سيستم عامل اندرويد 2.1 ميكنه با امكانات فوق العاده كه به نظر خودم خيلي قشنگتر از sence هست
قبل از نصب بايد بدونيد پيش نيازش نرم افزار spb mobile shel 3.51 يا spb mobile shel 3.52 ياspb mobile shel 3.53
كه تفاوتي نميكنه كدومش باشه ايتم لينك دانلود:
spb mobile shel 3.5.1
اسم اين نرم افزار naong MobileSense 3.5.3.20100206.en هست كه توي xda خيلي سر وصدا راه انداخته و تا 93 صفحه در موردش بحث شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم لينك دانلودش از دو سايت مختلف:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين هم لينك مرجعي كه در موردش بحث شده ميتونيد بريد ويك نگاهي بندازيد
من چند روزي هست كه روي گوشيم نصب كردم و خيلي راضيم اميدوارم شما هم خوشتون بياد
در واقع نرم افزار خارق العاده spb واقعا محشره براش كلي تم اومده حتي win7 كه كاملا مشابه win7 ميشه گوشي وتمهاي محشر ديگه
كه ليستشون رو براتون ميگذارم
اميدوارم خوشتون بياد
يا علي
MSkip's ProPlus UltimateV2 3.5.3 Released!!
-ALL RES :MSkip's ProPlus Ultimate Elegance 3.5.3 Released!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-ALL RES :MSkip's ProPlus Elegance 3.5.3 Released!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-ALL RES :MSKIP'S PROPLUS ULTIMATEV2 FOR SPB MOBILE SHELL 3.5.1 FINALکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-ALL RES :Mskip, Pro Plus Ultimate, Pro Plus Elegance and Pro Plus Ultimate Eleganceکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Q-VGA Pro Plus Ultimate :Q-VGA Pro Plus Elegance:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدQ-VGA Pro Plus Ultimate Elegance:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدMSConfig - Tweak SPB 3.5کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ALL RES :ShellExtension (ver 1.4.3):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- ALL RES :Sence la Revolution V3.5کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- VGA/WVGA/QVGA/WQVGA :naong MobileSense 3.5.3.20100206.enکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-ALL RES :MobileSense - Espresso Modکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-VGA Portrait :WINDOWS PHONE 7 SERIES BASED THEME FOR SPB MOBILE SHELL 3.5.3کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-ALL RES :Vostradamus Mobile Shell Manager 4.0کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-ALL RES :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام سالار !
اهان . ممنون از پاسختون .
چرا شما گفتین اما من یادم رفت اصلا ...... .
بازم ممنون ..... .
سلام سروري داداش
مشكل نرم افزاري هست نه سخت افزاري و نگران نباش حل ميشه
اينجا رو نگاه كن ببين برو بچ موبايلستان چيكار كردن اونايي كه مشكلي مثل تو داشتن و دارن
يكي از M ها رو پاك كن
من این نرم افزار رو نصب نکرده بودم! وگرنه این لینک رو نمیذاشتم!. اگه گوشیت گارانتی نداره من برات درستش میکنم. کدوم شهر هستی؟
مشکل 100 درصد نرم افزاریه. با تعویض رام درست میشه.
بچه هایی که حافظه گوشیشون پریده خدا وکیلی تو سایت موداکو رو زیرورو کردم فقط لینک زیر روپیدا کردم. ببینید این پست حتی 1 صفحه هم نشده!!! بین هزاران کاربر این سایت فقط یک نفر این مشکل براش پیش اومده. حالا خودتون کلاه خودتون قاضی کنید ببینید واقعا عجیب نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درضمن راه حلی هم براش اومده که بد نیست مطالعه کنید:
سلام دوستان
من همین آلان زنگ زددم نمایندگی شیراز گفت 16g,475.ورژن 6.5 ه نداشت.میخواستم ببینم دوستانی که تازه گرفتن یا از بقیه نمایندگی ها خبر دارن اونجا هم همینطوریه؟ ینی مایکرتل اونو وارد نکرده؟
Last edited by seeb_sh; 28-04-2010 at 09:45.
منظورتون 6.5.3 هست؟
فكر نميكنم هيچكدوم از گوشي هاشون اين ورژن نصب باشه
خواهشا دوستان یه سری آیتم برای جلوگیری از نپریدن حافظه بدن,من فک میکنم بعضیا وارد نیستن با وینمو کار کنند میرن هر جای گوشی رو که دیدن دستکاری میکنن هی yes no میدن خوب همین میشه دیگه!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)