سلام دوستان.من رفتم بازی splinter cell رو خریدم ولی همون اولای بازی تصویر آسمونو نشون میده و درست هم نمیشه (صدای بازی میاد)مشکل از کرکه؟من که کرک اسکیدرو رو ریختم پس مشکلش کجاست؟با تشکر.
سلام دوستان.من رفتم بازی splinter cell رو خریدم ولی همون اولای بازی تصویر آسمونو نشون میده و درست هم نمیشه (صدای بازی میاد)مشکل از کرکه؟من که کرک اسکیدرو رو ریختم پس مشکلش کجاست؟با تشکر.
حداقل پچ 1.03 رو دانلود کن به همراه کرکش و نصب کن . آخرین پچ هم 1.04 هست که می تونی دانلود کنی . فقط یادت باشه به همراه کرکش .
دوستان این بازی چطوریاست؟مثل Battlefield: Bad Company 2 نباشه.چون تیراندازیش که افتضاحه.هیجان هم نداره.در حد modern warfare 2 هست؟
چه ربطی به battlefield داره؟این بازیش سوم شخصه
بازیش خوبه بگیر و لذت ببر
ارزش داره
سلام دوستان.امکان آنلاین بازی کردن وجود داره؟کسی هست که بتونه انلاین بازی کنه؟
من کرکشو کپی کردم یوزر و پس اکانتم هم وارد کردم ولی همش ارور میده که نمیتونه به سرور وصل شه.
اینترنتمم 128 مشکل از سروره یا از کرک لطفا کمکم کنید
اگه اینو بازی نکنی سی و شیش، هفتاد و دوم عمرت بر فناست!
بازیش هم مثل همین کسری که گفتید سخته؟
اخه تعریف battelfield هم زیاد می کردن اما اصلا تعریفی نبود
امیدوارم این یکی بتونه هیجان ما رو برانگیزه
این کسری که عرض کردم داستانی داره! تو مقدمه یه کتابی نوشته بود اگه این کتابو نخونید 72/36 عمرتون بر فناست! من یه دو سه روزی رفتم سر کار بعد از ساده کردن دیدم شد 2/1 ! یعنی همون نصف عمرت بر فناست!
بگذریم!
بازی واقعا فوق العاده ایه. همین مافیا 2 که این روزا شده خدا به گرد پای این بازی نمی رسه.
من حالا حالا ها از هر بازی ای خوشم نمیاد، ولی این یکی فوق العادست.
الآن اگه توضیح بدم مزش کم می شه! خودت بازی کن و به قول نوکیا کشف کن!
دوستان مشکل از درایور کارت گرافیکم بود که به روزش کردم درست شد.ممنون![]()
من یه نسخه از بازی رو دانلد کردم که حجمش 4.3 گیگت بایته!!!!
چرا مال شما دوتا دی وی دی شده؟
یعنی بازی من ناقصه؟
وطن دانلود!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by lucky_luke; 01-09-2010 at 17:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)