تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 312 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157197247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

دوستان لطفآ رعایت کنن ! تو این 3 صفحه ی اخیر همه همش بحث بی مورد بوده بوده !! یا همین پست قبل! خب دوست عزیز شما اگه چند صفحه پیش رو میخوندید متوجه می شدید دوستان دارن درباره ی دموی بازی صحبت می کنن!! در ضمن پست اول که تاریخ انتشار رو هم زده ! اگر منتشر شده بود که این تاپیک الان منتقل شده بود!{شما که دیگه سمپادی هم هستی!}
    ------------------------------------------------------
    دیگه بحث هایی اینکه چرا Ea نکست نمیزنه و... که قلآ هم بارها درموردش بحث شده نکنید . چون این حرف ها به جز پرکردن تاپیک سود دیگه ای ندارن!
    اگر هم کسی مخالفه این حرف منه تو پروفایلم بهم بگه!

موفق باشید!
    Last edited by Elendil1; 23-09-2009 at 19:25.

2. 3 کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

قطعا اگه برای ea سود داشته باشه که واسه pc هم نکست بزنه خب چرا نزنه
    مگه همین Ea نیست که Nfs را برای PC داده یا خیلی از بازیهاش برای PC هم میده!!اونها کم سود میکنم
    یا صدتا شرکت بازیشون را برای PC میدن اونها یعنی به کل ضرر میکنن!پس اگه ضرر میکنن چرا باز هم روی PC بازی میدن!
    میبینید اگه کم سود میکنن چرا نمیگن کم سود میکنیم پس به این خاطر بازی را نمیزنیم!و یکسری حرفهای چرت و پرت تحویل میدن و میگن به این خاطر که 10 % سیستمها قدرت اجرای فیفا را داره!
    جالبه نظر سنجی که خود Ea انجام داده بود تو اینترنت فکر کنم اگه یادم باشه حدود 60 درصد گفته بودن بازی را روی pc انجام میدن با این وجود بازم مسئله سود میمونه!
    اصلا اگه مشکل سود هم باشه که نیست!!چرا باز دارن فیفا میزنن روی pc چرا مثل Nba تعطیلش نمیکنن!
    Nba هم لابد سودش کم بوده پس چرا 2K تصمیم تعطیل ساخت Nba روی PC را نمیگیره!مطمئنا اگه ضرر داشت عمرا روی PC میزدن NBA2K را!!
    اینکه چرا روی PC نکست نمیزنن اولی بر میگرده به پیتر مور دوم ترس از دزدی نرم افزاری سوم سوق دادن افراد به سمت کنسول!که تا اونجا که تو فروم خود EA دنبال کنید 95 درصد افراد گفتن کنسول نمیخرند!و به نوعی هم فیفا 10 روی PC را بایکوت کردند!!

4. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    tehran/ekbatan

پيش فرض

دوستان لطفآ رعایت کنن ! تو این 3 صفحه ی اخیر همه همش بحث بی مورد بوده بوده !! یا همین پست قبل! خب دوست عزیز شما اگه چند صفحه پیش رو میخوندید متوجه می شدید دوستان دارن درباره ی دموی بازی صحبت می کنن!! در ضمن پست اول که تاریخ انتشار رو هم زده ! اگر منتشر شده بود که این تاپیک الان منتقل شده بود!{شما که دیگه سمپادی هم هستی!}
    ------------------------------------------------------
    دیگه بحث هایی اینکه چرا Ea نکست نمیزنه و... که قلآ هم بارها درموردش بحث شده نکنید . چون این حرف ها به جز پرکردن تاپیک سود دیگه ای ندارن!
    اگر هم کسی مخالفه این حرف منه تو پروفایلم بهم بگه!

موفق باشید!
    دوست عزیز اون خیلی سوالی نبود!
    خودم فهمیده بودم!
    ولی ممنون از توجهت!چشم!آشتی دیگه!
    {در ضمن کی گفته من سمپادیم؟اون که دلیل نمیشه!}

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

11

اینکه چرا روی PC نکست نمیزنن اولی بر میگرده به پیتر مور دوم ترس از دزدی نرم افزاری سوم سوق دادن افراد به سمت کنسول!که تا اونجا که تو فروم خود EA دنبال کنید 95 درصد افراد گفتن کنسول نمیخرند!و به نوعی هم فیفا 10 روی PC را بایکوت کردند!!
    سلام؛

و یک قسمت در فروم رسمی برای همین موضوع ایجاد کردن...

3. منیجر مود تغییرات بسیار وسیعی کرده.

این تغییرات شامل چه چیزایی هستش؟چیزی منتشر شده یا چیزی میدونی؟
    من قبلا گفتم منیجر مود تغییراتی زیادی کرده که یکی از اونا اینی هست که در زیر می بینین، منبع: سایت رسمی FIFA10:

موتور گرافیکی بازسازی شده این اطمینان را فراهم می کند که رده بندی تیم ها در لیگ واقعی تر بشود و کیفیت تیم را لحاظ می کند تا ما را مطمئن کند که جدول لیگ و حذف تیم ها در جام ها واقعی تر جلوه کند.

7. 3 کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مگه همین Ea نیست که Nfs را برای PC داده یا خیلی از بازیهاش برای PC هم میده!!اونها کم سود میکنم
    یا صدتا شرکت بازیشون را برای PC میدن اونها یعنی به کل ضرر میکنن!پس اگه ضرر میکنن چرا باز هم روی PC بازی میدن!
    میبینید اگه کم سود میکنن چرا نمیگن کم سود میکنیم پس به این خاطر بازی را نمیزنیم!و یکسری حرفهای چرت و پرت تحویل میدن و میگن به این خاطر که 10 % سیستمها قدرت اجرای فیفا را داره!
    جالبه نظر سنجی که خود Ea انجام داده بود تو اینترنت فکر کنم اگه یادم باشه حدود 60 درصد گفته بودن بازی را روی pc انجام میدن با این وجود بازم مسئله سود میمونه!
    اصلا اگه مشکل سود هم باشه که نیست!!چرا باز دارن فیفا میزنن روی pc چرا مثل Nba تعطیلش نمیکنن!
    Nba هم لابد سودش کم بوده پس چرا 2K تصمیم تعطیل ساخت Nba روی PC را نمیگیره!مطمئنا اگه ضرر داشت عمرا روی PC میزدن NBA2K را!!
    پس با توجه به این استدلال شما نتیجه میگیریم که یه مشت آدم احمق و نفهم رئیس و سیاست گذار یکی از بزرگترین ناشران بازی در جهان هستند. این استدلالتون پر از تناقضه.
    >از یه طرف میگید ea فیفا رو روی pc نمیزنه چون از دزدی نرم افزار گله میکنه. از یه طرف دیگه میگید این ea بد! nfs رو برای Pc میزنه. خوب مگه مشکل دزدی برای nfs وجود نداره؟
    > مسئله بر سر سود فیفای pc ایه نه سود فلان بازی یا فلان شرکت.
    > با توجه به استدلال ea مشکل فروش فیفا زمانیه که تبدیل به نسخه ی next بشه نه الان که مربوط به نسل قبله.
    > چه جالب. 95 درصد افراد فروم ea کنسول نمی خرن. لینکی چیزی در اختیار دارید؟ اونوقت با این اوضاع چقدر سران ea نفهم تشریف دارن که بازی رو روی pc نکست نمی کنند.

9. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

عجب...........شما اصلا فهمیدید من چی گفتم
    اون دوستمون استدلالشون این بود که به خاطر سود نکردن Ea فیفای نکست را روی PC نمیزنه من هم گفتم بازیهایی مثل NFS را میزنه روی PC و هر سری هم منتشر میکنه حالا تو این یکی سود نمیکنه بازیهای بزرگ و محبوب شرکتها روی PC میاد و سود هم میکنه اونوقت EA فیفاش را نمیزنه!
    مسئله بر سر سود فیفای pc ایه نه سود فلان بازی یا فلان شرکت.
    اتفاقا مسئله اینه که اگه فیفا روی PC سود نمیکنه Ea چرا تعطیلش نمیکنه مثل سایر عناوینش!؟
    اصلا بگه رو pc بازیم کم سود میکنه چرا دیگه میاد مزخرفات تحویل مردم میده
    با توجه به استدلال ea مشکل فروش فیفا زمانیه که تبدیل به نسخه ی next بشه نه الان که مربوط به نسل قبله.
    عجب!فیفا فیفا هست و کسی که فیفا میخره دیگه میخره چه ربطی به Next شدن داره اتفاقا وقتی کیفیت یک محصول بالا بره مشتریش هم بیشتر میشه!
    چه جالب. 95 درصد افراد فروم ea کنسول نمی خرن. لینکی چیزی در اختیار دارید؟ اونوقت با این اوضاع چقدر سران ea نفهم تشریف دارن که بازی رو روی pc نکست نمی کنند.
    واقعا جالب بله من میشه بگید کی گفتم 95 درصد افراد کنسول نمیخرن؟دقیق یادم نمیاد 60 بود 40 بود یا 30 ولی هر چی بود PC درصدش بیشتر بود
    لازم به لینک نیست چند ماه پیش دنبال میکردی فورم Ea مطرح شده بود این قضیه!!
    سران Ea که نفهم تشریف دارن که میان حرفهای مسخره تحویل ملت میدن و بعضی ها هم مثل خود شما حرف یک شرکت میشه براشون حجت و آیه!!
    Last edited by joey jordison; 24-09-2009 at 00:27.

11. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Toranj_mhg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

عجب...........شما اصلا فهمیدید من چی گفتم
    اون دوستمون استدلالشون این بود که به خاطر سود نکردن Ea فیفای نکست را روی PC نمیزنه من هم گفتم بازیهایی مثل NFS را میزنه روی PC و هر سری هم منتشر میکنه حالا تو این یکی سود نمیکنه بازیهای بزرگ و محبوب شرکتها روی PC میاد و سود هم میکنه اونوقت EA فیفاش را نمیزنه!
    اگه دقت کرده باشین من چندین بار روی کلمه ی ((شاید)) تاکید کردم!
    ضمنا من اطلاعاتم در مورد بازی ، شاید در برابر شما و بقیه صفر باشه من چیزی رو گفتم که یه قانون اساسی تو اقتصاده یعنی چی کار کنیم که سود خالص بیشینه بشه ...حالا دیگه نمی دونم طبق حرف شما مگه میشه یه ابَر کمپانی ای مثل EA که قطعا صد تا کارشناس توش نشستند چطور بیاد کاری بکنه که ضرر کنه یا بهتر بگم کمتر سود کنه!!
    من نمی گم این چیزایی که ea میگه مثلا اینکه اغلب سیستمای pc جون اجرای بازی رو ندارن ، حقیقته! اتفاقا یحتمل سیاستشون اینه که دروغ بگن و دلیل اصلی رو نگن !!

حالا دیگه من نمی دونم و بیش از این کشش نمی دم چون می ترسم اون آقایی که اونجا نشسته و ظاهرا بیکاره و هر کی پست می زنه می گه اسپمه و غیر مفید، اندفعه گریبان منو بگیره!!
    Last edited by Toranj_mhg; 24-09-2009 at 01:35.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Here

14

دوستان فیفا 10 برای ایکس باکس ریجن جی نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اتفاقا مسئله اینه که اگه فیفا روی PC سود نمیکنه Ea چرا تعطیلش نمیکنه مثل سایر عناوینش!؟
    همون طور که گفتم احتمالا فیفای فعلی خوب می فروشه ولی اگه نکست بشه ممکنه فروشش بیاد پایین.

واقعا جالب بله من میشه بگید کی گفتم 95 درصد افراد کنسول نمیخرن؟دقیق یادم نمیاد 60 بود 40 بود یا 30 ولی هر چی بود PC درصدش بیشتر بود
    عجیبه! ادعای خودتون رو هم یادتون نمیاد.
    اونجا که تو فروم خود EA دنبال کنید 95 درصد افراد گفتن کنسول نمیخرند!و به نوعی هم فیفا 10 روی PC را بایکوت کردند!!
    اتفاقا این جور ادعاها نیاز به لینک داره. شما باید تلاش کنید اثباتش کنید نه من.
    > در آخر هم برام اثبات شد که فرضم درست بود و شما فکر میکنید یک مشت نفهم اداره ی EA رو بر عهده گرفتند.
    سران Ea که نفهم تشریف دارن

15. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

همون طور که گفتم احتمالا فیفای فعلی خوب می فروشه ولی اگه نکست بشه ممکنه فروشش بیاد پایین.
    آهان یعنی وقتی نکست بشه فروشش کمتر میشه چقدر جالب این هم جز صحبتهای خوشحال بود!
    عجیبه! ادعای خودتون رو هم یادتون نمیاد.
    ادعای خودم یادم نرفته و کاملا هم مشخصه برو تو قسمت PC 95 درصد کاربرا هی دارن میگن کنسول بخر نیستن شما اومدی اینجا داری چی میگی!
    من فکر کردم شما اون درصد نظر سنجی مد نظرت هست و گفتی 95 درصد یعنی همون که فیفا را کجا بازی میکنید که گفتم 60 بود یا 30 یا 40 دقیقا یادم نیست ولی هر چی بود PC بیشتر درصد داشت و در مورد اون 95 درصد هم شما یک سر بزنید بخش PC فروم فیفا میتوانید بهش پی ببرید!!
    اون لینک نظر سنجی را هم پیدا کردم میزارم برات
    اینم لینک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در آخر هم برام اثبات شد که فرضم درست بود و شما فکر میکنید یک مشت نفهم اداره ی EA رو بر عهده گرفتند.
    بله درسته
    Last edited by joey jordison; 24-09-2009 at 11:55.

17. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •