تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 1211 اولاول ... 47971371431441451461471481491501511571972476471147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

منم اميدوارم يه pes بی نظير رو شاهد باشيم ، و اينکه به سلطيه fifa پايان بده ، دقيق چند روز به تاريخ خودمون مونده به کنفرانس konami؟

2. این کاربر از UP-SNAKE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با توجه به هماهنگی صورت گرفته بین WENB و سیباس قراره چهارشنبه توی نمایشگاه GC یک نفر به نمایندگی از این سایت ملاقاتی با سیباس داشته باشه .بهمین منظور یک تاپیک توی این سایت باز شده که کاربران سوالات خودشونو اونجا مطرح میکنن منم درباره موتور بازی سوال کردم و پرسیدم کونامی چرا موتور بازیو عوض نمیکنه .بعضیا از کاربرا سوالات خوبی کردم مثلا یکی پرسیده بود چرا بعضی از نکات خوبی که توی شماره های قبلی بازی وجود داشت توی نسخه های بعدی حذف شدن مثلا بعضی از ادیت ها قبل از شروع بازی یا کنترل دستی دروازه بان یا موارد دیگه .
    حالا اگه کسی از دوستان سوال خاصی از سیباس داره اینجا مطرح کنه تا من اونو توی WENB منعکس کنم .
    حسین جان ممنون
    چند تا سوال اساسی دارم حتما بپرس عزیز
    یکی اینکه دیگه از چه بازیکنهای برای موشن کپچر استفاده کردند ایا دروازه بانها و تور دروازه هم موشن کپچر شده یا میشه
    دو اینکه ایا پرتاب های اوت تنوع پیدا کردند یعنی کسی مثل علیزاده هم ممکنه وجود داشته باشه که پرتاب اوت خیلی بلند داشته باشه پرتاب های تیز و بلند اروم و هوایی و غیره
    سوم اینکه درجه سختی بازی همون 5 تاست و مثل نسخه قبلیش یادم نیست کدوم نسخه 6 درجه میشه سختیش

چهارم ایا بازیکنهای کلاسیک اسمشون درست نمیشه تو این نسخه
    و ایا اینکه منتخب جهان و اروپا و اسیا و منتخب بازیکنهای کلاسیک امکانش هست تو این نسخه باشه

ممنون ازت عزیز

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

حسین جان ممنون
    چند تا سوال اساسی دارم حتما بپرس عزیز
    یکی اینکه دیگه از چه بازیکنهای برای موشن کپچر استفاده کردند ایا دروازه بانها و تور دروازه هم موشن کپچر شده یا میشه
    دو اینکه ایا پرتاب های اوت تنوع پیدا کردند یعنی کسی مثل علیزاده هم ممکنه وجود داشته باشه که پرتاب اوت خیلی بلند داشته باشه پرتاب های تیز و بلند اروم و هوایی و غیره
    سوم اینکه درجه سختی بازی همون 5 تاست و مثل نسخه قبلیش یادم نیست کدوم نسخه 6 درجه میشه سختیش

چهارم ایا بازیکنهای کلاسیک اسمشون درست نمیشه تو این نسخه
    و ایا اینکه منتخب جهان و اروپا و اسیا و منتخب بازیکنهای کلاسیک امکانش هست تو این نسخه باشه

ممنون ازت عزیز
    البته با اجازه حسین خان و بقیه...

تا اونجایی که من می دونم از لیو مسی و تورس استفاده کردند تعداد زیدی فوتبالیست بومی هم کمک کردند فکر کنم.

در مورد پرتاب بلند هم که توی نسخه کنونی هم هست دیگه مثلا شما با آردا توران پرتاب بلند بکنی با دایره می بینی که توپ تا 6 قدم حریف می ره

درجه سختی هم فکر کنم همون 5 تا هست و با توجه به پیش نمایش صفحه قبل دیگه نیاری به درجه سختی بالاتر نخواهد بود چون قراره درجه Regular به سختی Top Player بازی PES 2009 باشه

اما اگه شما مستر لیگ رو زیاد بازی کرده باشید توی انتهای فصل می تونستید با تیم های منتخب بازی کنید این تیم های منتخب فقط اونجا در دسترس بود و در منوی بازی نمی تونستید اونها رو برای خودتون بردارید و با اون تیم ها بازی کنید. البته یه روش هایی بود که دستکاری می کرد.

در مورد بازیکنان کلاسیک مطمئن باشید که اصلاح نخواهند شد چون اون اسمای تحت لایسنس فدراسیون فوتبال فیفا هست که این امتیاز رو EA رسما برای بازی فیفا به طور انحصاری در اختیار گرفته پس منتظر این مسئله نباشید.

موفق و سربلند باشید.

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

البته با اجازه حسین خان و بقیه...

تا اونجایی که من می دونم از لیو مسی و تورس استفاده کردند تعداد زیدی فوتبالیست بومی هم کمک کردند فکر کنم.

در مورد پرتاب بلند هم که توی نسخه کنونی هم هست دیگه مثلا شما با آردا توران پرتاب بلند بکنی با دایره می بینی که توپ تا 6 قدم حریف می ره

درجه سختی هم فکر کنم همون 5 تا هست و با توجه به پیش نمایش صفحه قبل دیگه نیاری به درجه سختی بالاتر نخواهد بود چون قراره درجه Regular به سختی Top Player بازی PES 2009 باشه

اما اگه شما مستر لیگ رو زیاد بازی کرده باشید توی انتهای فصل می تونستید با تیم های منتخب بازی کنید این تیم های منتخب فقط اونجا در دسترس بود و در منوی بازی نمی تونستید اونها رو برای خودتون بردارید و با اون تیم ها بازی کنید. البته یه روش هایی بود که دستکاری می کرد.

در مورد بازیکنان کلاسیک مطمئن باشید که اصلاح نخواهند شد چون اون اسمای تحت لایسنس فدراسیون فوتبال فیفا هست که این امتیاز رو EA رسما برای بازی فیفا به طور انحصاری در اختیار گرفته پس منتظر این مسئله نباشید.

موفق و سربلند باشید.
    عزیز جان لیونل مسی و تورس را هم خودم می دادنم
    فقط میخواستم بدونم ایا از چهره های دیگه هم ممکنه استفاده کنند
    در مورد تور دروازه و دروازبان هم هنوز چیزی اعلام نکردند

در مورد پرتاب اوت هم فقط دو نوع پرتاب اوت داریم
    کوتاه و بلند
    بلند و نوک تیز نداریم
    یا مثلا دیدید بازیکنهایی که میخواهند پرتاب بلند و سریع داشته باشند چند گام میروند عقب تر و بعد پرتاب اوت میکنند که تو این نسخه های قبلی نیست
    اگر توجه کرده باشید موقع پرتاب بلند توپ اینقدر ارتفاع داره که مدافع حریف راحت میتونه جایگیری کنه زیر توپ
    یه جورایی دوست دارم مثل پرتاب اوت روبرتو کارلوس و علیزاده باشه نه مثل سپهر حیدری

تو نسخه 2009 بازیکنها خیلی دوست داشتند با بغل پا شوت کنند اگه امکانش بشه بازیکن خودش انتخاب کنه که خارج پا بزنه یا دخل پا یا رو پا خیلی معرکه میشه
    مثلا برای زدن خارج پا دو بار بزنیم رو دکمه شوت و یا مثلا برای داخل پا سه بار بزنیم و برای رو پا یه بار بزنیم
    حسین جان خواهشا این تنوع شوت زدن را هم بفرمایید

در مورد بازیکنهای کلاسیک هم اصلا حال نمیده تو مستر لیگ با منتخب ها رو به رو بشویم
    چون خودمون هیچ وقت نمیتونیم منتخب ها رو بازی کنیم و همش مجبوریم با کامپیوتر بازی کنیم
    در ضمن حسین جان گفتند اگر پیشنهادی هست برای بهتر شدن این بازی بفرمایید که بنده هم گفتم بهتره منتخب تو قسمت single player باشه یا مثل تیم های ارژانتین کلاسیک و برزیل کلاسیک بتونیم ازادشون کنیم
    در مورد اسمشون هم مشکلی نیست میشه با پچ اسم هاشون را درست کرد

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

حالا اگه کسی از دوستان سوال خاصی از سیباس داره اینجا مطرح کنه تا من اونو توی WENB منعکس کنم
    فقط من یک پیشنهاد میدم برای استادیوم اگه تونستی بگو حسین جان!
    اونم اینه که استادیومهایی که نمیتوانند لیسانس کنن را به یک نوعی دیگر بسازن فقط شبیه اون باشه دقیقا اون نباشه با اسم تخیلی مثلا Konami Stadium 1 , 2 , 3 ,............. فقط حس بازی در اون ورزشگاه منتقل بشه لازم نیست شبیه باشه!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اونم اینه که استادیومهایی که نمیتوانند لیسانس کنن را به یک نوعی دیگر بسازن فقط شبیه اون باشه دقیقا اون نباشه با اسم تخیلی مثلا Konami Stadium 1 , 2 , 3 ,............. فقط حس بازی در اون ورزشگاه منتقل بشه لازم نیست شبیه باشه!
    بله اینطوری عالی میشه البته توی 2009 هم ایطوری بود ولی شباهتشون خیلی کم بود مثلا آلیانز ارنا اسمش رو Regbons Platz یا یه همچین چیزی نوشته بود

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان در جریان باشند که فقط مسی موشن شده .......

اما در ژاپن بازیکنان rfree style دارن برای موشن کار می کنند ..........

.................................................. ..............................

اگر به کلیپ منتشر شده نگاه کنین میبینین که کفشهایNIKEدر بازی وجود داره .....در دقیقه 5 و 30 ثانیه ...

البته این ویدیو ماله ماه ژوئن هستش (50 روز پیش) اما تو نسخه نمایشگاه حتما کفشهای جدیدی خواهد بود

9. 2 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با توجه به هماهنگی صورت گرفته بین WENB و سیباس قراره چهارشنبه توی نمایشگاه GC یک نفر به نمایندگی از این سایت ملاقاتی با سیباس داشته باشه .بهمین منظور یک تاپیک توی این سایت باز شده که کاربران سوالات خودشونو اونجا مطرح میکنن منم درباره موتور بازی سوال کردم و پرسیدم کونامی چرا موتور بازیو عوض نمیکنه .بعضیا از کاربرا سوالات خوبی کردم مثلا یکی پرسیده بود چرا بعضی از نکات خوبی که توی شماره های قبلی بازی وجود داشت توی نسخه های بعدی حذف شدن مثلا بعضی از ادیت ها قبل از شروع بازی یا کنترل دستی دروازه بان یا موارد دیگه .
    حالا اگه کسی از دوستان سوال خاصی از سیباس داره اینجا مطرح کنه تا من اونو توی WENB منعکس کنم .
    حسین جان اگه میشه از سیباس یا .... سوال کن توی این نسخه میشه روی فیس های رجیستر شده ریش و سبیل گذاشت یا نه؟!
    چون توی نسخه های 2008 و 2009 همچین قابلیتی نبود ولی توی سری قدیمی تر روی فیس بازیکنانی که رجیستر شده بودن میشد ریش گذاشت...

خوشحالی گل ها به همراه بقیه اعضای تیم انجام میشه یا این که مثل نسخه های قبل فقط تک و تنها خوشحالی میکنه؟!

بودجه تیم های توی مسترلیگ با هم فرق می کنه؟

ممنون میشم اینا رو بپرسی...

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

اگر به کلیپ منتشر شده نگاه کنین میبینین که کفشهایNIKEدر بازی وجود داره .....در دقیقه 5 و 30 ثانیه ...

البته این ویدیو ماله ماه ژوئن هستش (50 روز پیش) اما تو نسخه نمایشگاه حتما کفشهای جدیدی خواهد بود
    ممنون محمود جان.من این ویدئو رو ندیده بودم.من کلا با کفش و این چیزا خیلی حال میکنم.
    پس امسال هم مثل سال پیش از محصولات نایک استفاده شده.جالب اینجاست که این سری از کفشهای نایک Nike_MV_SuperFly_blueblack هنوز بطور رسمی عرضه نشده.در مورد کفشهای دیگه هم همین حدس رو میشه زد.

خیلی دوست دارم ببینم کفشNike_T90_LaserII جدید چه رنگیه؟...............
    Last edited by JUSTIN11; 15-08-2009 at 17:17.

12. این کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

چشم مجتبی جان من این مواردو سول میکنم. اگه اشتباه نکنم بخش عمده مطالب شما درمورد نسخه 2010 بازیه که میشه این مواردو پس فردا توی جلسه پرسش و پاسخ سایت PESFAN مطرح کرد و من این مواردو اونجا مطرح میکنم .
    اما با توجه به اینکه در طی سال کم پیش میاد که سیباس جلسه پرسش و پاسخ برگزار کنه و ایشون کارگردان و همه کاره بازیه میشه سوالات کلی و بنیادی ازش پرسید در این زمینه هم اگه مطلبی به ذهن دوستان رسید خوشحال میشم به نیابت از دوستان توی تاپیک مربوطه منعکس کنم (راستش سوال خاصی به ذهن من نمیرسه ).
    من چند نمونه از سوالات بعضی از کاربرانو بگم .مثلا یکی در مورد آینده این سری و سیر تکاملیش پرسیده و گفته سیاست کونامی دررابطه با آینده این بازی از نقطه نظرات مختلف مثل شبیه ساز بودن یا آرکید بودن بازی سوال کرده .
    یا مثلا آدام پرسیده بعد از انتقال بازی از وضعیت کارنت به نکست جن چرا کونامی اساس و فلسفه اصلی بازیو تغییر داد ؟( همه میدونیم که کونامی در وضعیت کارنت بی نظیر بود و از تمام قابلیتهای کارنت به نحو احسنت استفاده میکرد ) . همینطور پرسیده کونامی چرا آهنگ و شیب روند صعودیشو از PES 6 به اینور حفظ نکرد .

حتما مهران جان . به نظرت بهتر نیست اینطوری بپرسیم که "چرا "کونامی این کار رو نمیکنه ؟
    راستی مهران اگه یادت باشه دو ماه پیش بعد از PLAYTEST اولی که آدام داشت ازش پرسیدیم که آیا پشت دروازه و کناره های زمین تصویر عکاسها , دوربین , میکروفن و چیزای دیگه رو دیده یا نه که آدام معذرت خواهی کردو گفت حواسش نبوده حالا که یک ویدئو از بازی منتشر شده میشه اونا رو دید . فکر میکنم این ویدئو آخری که مال چند روز پیشه رو دانلود نکردی .اگه خواستی من یک عکس ازش بزارم .

حسین جان اگه میشه از سیباس یا .... سوال کن توی این نسخه میشه روی فیس های رجیستر شده ریش و سبیل گذاشت یا نه؟!
    چون توی نسخه های 2008 و 2009 همچین قابلیتی نبود ولی توی سری قدیمی تر روی فیس بازیکنانی که رجیستر شده بودن میشد ریش گذاشت...

خوشحالی گل ها به همراه بقیه اعضای تیم انجام میشه یا این که مثل نسخه های قبل فقط تک و تنها خوشحالی میکنه؟!

بودجه تیم های توی مسترلیگ با هم فرق می کنه؟

ممنون میشم اینا رو بپرسی...
    بهزاد جان این سوالاتو توی جلسه پرسش و پاسخ PESFAN که پس فردا برگزار میشه میپرسم .
    Last edited by 4039; 15-08-2009 at 16:34.

14. 5 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •