ساخت امریکاست
ساخت امریکاست
dts downmixed نكردن يا همون پخش نكردن صداي dts از hdmi وسترن ربطي به سرعت پايين چيپ ست نداشت بلكه وسترن ديجيتال هرگز ليسانس اون نخريد . چون در همان زمان پلير هايي مثل Tvix با همون چيپ ست اين قابليت رو داشتن
wdtv live از چيپ ست 8655 استفاده ميكنه و اگر دستگاه شما dts رو dts downmixed كنه انوقت بصورت استريو پخش ميشه
Last edited by stb2xxx; 10-02-2011 at 11:28.
عزیز کجا ساخت آمریکاست ساخت چین هست به سفارش آمریکا در واقعا گلوبال است یعنی شرکت وسترن ساختشو خودش به چین محول کرده
درجه 1 هست
با سلام خدمت جناب stb2xxx
من که بالاخره متوجه نشدم مشکل عدم پخش 6 کاناله صدای DTS از طریق کابل اپتیکال از چیه !
یا نرم افزار وسترن یه ایرادی توش هست یا اینکه Blu-Ray پلیر من مشکل داره ؟؟؟
منتظر پیشنهادات شما و بقیه اساتید هستم
با تشکر
سلام
دوستان من میخوام وسترن دیجیتال بخرم
اولاً اینکه کار خوبی میکنم یا شما پیشنهاد بهتری دارید
دوم اگه قراره وسترن بخرم از کجا و live رو بگیرم یا همون قبلی رو ؟
از سايتهاي chare و hdmedia ميتوني بخري
توي رنج قيمت 100 تومان واقعا از بقيه بهتره
ولي يه عيب بزرگي داره واونم پخش نكردن فرمت پر طرفدار wmv هست
يعني اكثر فيلمها و سريالهاي ايراني با اين فرمت را پخش نميكنه
![]()
این دستگاه ساخت وسترن دیجیتال امریکا هست ولی تو چین مونتاژ میشه یعنی قطعاتش ساخته میشه فقط تو چین سر هم میشه دلیلش هم بخاطر هزینه کمتر هست این خیلی فرق داره با این که شما میگی مثلا xbox360 هم همینجوریه (کارت گرافیک رو ati میسازه cpu هم amd میره چین سر هم میشه و تقریبا اکثر وسایل اینچنینی تو چین سر هم میشه بعد از شما بپرسن xbox360 ساخت کجاست میگی چین؟ یا مایکروسافت امریکا؟
Last edited by qazplm; 11-02-2011 at 20:15.
سلام من دوتا مشکل دارم اول اینترنت مدیا پلیره و دوم اپدیت
من اینترنتم ای دی اس ال هست که مدم رو از طریق کابل یو اس بی متصل هست و پلیر هم از طریق کابل شبکه وصله یک مدم من وایرلس نیست بعد حالا میخام اینترنتی که از طریق کابل یو اس بی به کامپیوتر میاد شیر کنم و به کابل شبکه بفرستم یه چن باری انجام دادم روی کانکشن اینترنت که دارم شیر میکنم ولی هرچی ای پی دادیم تنضیمات بهم میخوره و اتصال لقو میشه وقطی متصل هست میتونیم فایل ها که شیر کردم توی کامپیوتر ببینیم ولی کانکشن شیر میکنم همه چی بهم میخوره ای پی ها صفر میشه درایو ها هم از شیر لغو میشه و وقطی توی مدیا پلیر لایو میرم مثل اون رادیو یا ایکن های تحت نت یو تیوب که فیلتره وغیره هیچ چیزی اتفاق نمیافته اموزشی هم در این ارتباط هست لینک یا پست کنین
دوم اموزش اپدیت رو میخاستم من ازطریق شبکه میشه اپدیت کرد کلا چطوریه این اپدیت های قیر قانونی جریانش چیه با تشکر از دوستان که یاری میکنن دوستان رو
در قسمت تنظيم خروجي صدا passthrough رو انتخاب كنيد تا صدا بصورت خام به... راستي شما چي داريد آمپ داريد يا سينما خانواده؟؟
دوست عزیز چیپ 863 رو فرکانس 300 مگاهرتز کار می کنه و توانائی دیکود DTS رو نداره برای همین از دور خارج شد . می شه بفرمائید پلیر وسترن از کدوم فانکشن DTS رو دوکاناله می کنه ؟ در واقع مشکل دو کاناله پخش شدن ربطی به پلیر وسترن نداره به تنظیمات آمپلی فایر ربط پیدا می کنه .
Last edited by peyyyman; 11-02-2011 at 20:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)