اين اقاي نينجا كجاست 2 سوال ازش بپرسيم
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
اين اقاي نينجا كجاست 2 سوال ازش بپرسيم
دوست عزیز اگه براتون مقدور هست از کیفیت صداش در هنگام فیلمبرداری بگین ...ممنون....
سوالتو بپرس بیاد جواب میده یا دوستانی که میدونن بهت جواب میدن ..
يكي ااينكه بازار دسته 2 كدوم بهتره
يكي ديگه اينكه دوستم سامسونگ داره ميگه مثل نوكيا برنامه ساپورت نميكنه ميگه نگيريا ميگه نوكيا بگير اعصابمونو خورد كرده
فعلا كه صبركرديم تو ماه رمضون قيمت ها بياد پايين هرهفته دارم ميرم علا الدين واسه قيمت
راستي شما گفتي بازي ps1 رو ساپورت ميكنه درسته...................
شما مطمئني ps1رو ساپورت ميكنه
عجيبه..............
خوب اینو جواب میدم و اگر مشکلی داشت نینجا جان یا بقیه دوستان اصلاح کنند
خوب نوکیا هم میارم که خیلی از برنامه هارو ساپورت نمیکنه ! مدل داریم تا مدل هر مدلی برای یک سری نیازها ساخته شده .. مدل هایی که سیمبین دارن فرقی با مدل های سیمبین دار نوکیا ندارن ! و این سخت افزار و سری سیستم عامل هست که تعیین میکنه برنامه هارو ساپورت میکنه یا خیر ...
اما خوب مدل هایی مثل u 900 اصلا برای نرم افزار ساخته نشدن و بیشتر رو مولتی مدیاش تمرکز شده ...و نباید توقع یک گوشی سیستم عامل دارو ازش داشت ...
مثل این میمونه که شما یک وانت رو با یک خودروی سدان خانوادگی مقایسه کنید ..و چون کسی که نمیدونسته چی بخره رفته وانت رو خریده و این وانت توقعش رو نسبت به نیازش که برای خانواده میخواسته براورده نکرده
حالا میگه دیگه مزدا نخری ها ! چون مدل وانتش مزدا هستش ! ولی همون مزدا مدل های سدان خانوادگی هم تولید میکنه که میتونه نیازهاشو براورده کنه ..
بله گفتم بازی ps1 رو دارن روش اجرا میکنن و اینو به نقل از بچه های تو موبایلستان گفتم ...
Last edited by pulp_152; 27-08-2009 at 23:14.
الان تويه gsmarena ديدم نوكيا با گوشي جديدش به نامn900 تمام چيزهاشو جز دوربين و lcd به i8910 رسونده
بابت جوابتون ممنون
پس به نظر شما اين i8910 از لحاظ ساپورت برنامه به n97 ميرسه و مشكل نداره درسته 100در100
n97 از لحاظ برنامه بازی و مولتی مدیا یک سطح پایینتر از 8910 هستش ...
بیشتر برای بیزینس و وب گردی خوبه
n 900 هم گوشیه خوبیه ولی تا بیاد و قیمتش متعادل بشه 5 ماهی طول میکشه .. علاوه بر اینکه اینها چیزهایی هست که تازه معرفی شده و قطعا با نسخه اصلی تفاوت داره ...
البته صفحه نمایشگر متوسطی داره .. و همینطور دوربین نرمال
شما خودت i8910 داري يا شما هم منتظري قيمت بياد پايين
خوداييش 700به بالا يكم زياده اخه مطمئنن بدجور بياد پايين
نه من ندارم ...
الان زیر 700 هستش و تا 640 هم میتونی پیدا کنی ...
تا اونجایی که بنده تجربه کردم ...سیاست سامسونگ همیشه به این صورت بوده که قیمتهاشو خوب میده تا زمانی که گوشی هاش در موردش حرف و حدیث زیاد هست دست مشتری ها برسه ... و چون گوشی ها رضایت کاربرانو به همراه داره ... تو همون قیمت متوقفش میکنه ...
یعنی فکر نمیکنم زیر 550 تا اخر امسال بیاد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)