سلام
توی بازی یه مسابقه داره به نام تایم اتک time attcke باید توی این مسابقه چه کار کرد؟
سلام
توی بازی یه مسابقه داره به نام تایم اتک time attcke باید توی این مسابقه چه کار کرد؟
شما باید از خط شروع مسابقه تا خط پایان با کمترین زمان بروید و ممکنه مسابقه چند دوری باشه که شما باید تو هر دور از مسابقه این کار رو انجام بدید تا در اخر بر حسب زمانی که بدست اوردید مقام شما اعلام میشه هر چی زمان کم تر بهتر وهیچ ربطی هم به این نداره که شما در حین مسابقه اول باشید یا اخر
من یه خورده نامردی میکنم
همون دور اول اساسی درست میرم ولی دیگه توی دورهای بعدی می پیچم توی دست وپای نفرات اول نمیگذارم بهتر از من رکورد بزنند![]()
سلام وقتی من بازی رو نصب میکنم از تو بازی میپره بیرون توی همون دور تست لاپ
مشخصات سستمت را بگو.
سلا م
من یدونه لامبور گینی خریدم ولی توی مسابقات نمیتونم با هاش مسابقه بدم برای چی؟؟؟؟؟
![]()
دوست عزیز بعضی از سبکها وکلا کلاسهای مسابقه ماشین مخصوص
خودشون رو میخوان باید شما چندین ماشین از رده های مختلف خریداری
و آپگرید کنید تا با ماشین مخصوص همون سبک مسابقه بدید.
کسی میدونه نحوه رانندگی با bUGATTI vEYRON چجوریه؟من این هیولا رو دو روزه خریدمش ولی رام نمیشه!!!!
لا مصب تا بخوام بپیچم واسه خودش میپیچه و سرعتش خیلی زیاده!!!!!
خیلی هاره!
برای کسانی که تازه شیفت رو بازی میکنن یک راه حل یا trick برای master کردن corner ها و achievment ها و star ها میگم:
شما یه بار باید توی مسابقه برنده بشین بدون در نظر گرفتن خط سبز و از این حرفا و بعد دوباره اون ریس رو انجام بدین و طبق ستاره ها و دستورات مسابقه بدین.اینجوری هم پول بهتری گیرتون میاد و هم همه ی ستاره ها رو میگیرین.
سپهر
مثلا سبک manufacture فقط ماشینای خاص خودشه بهت میده و سبک works vs supercars هم ماشینای ورک شده رو میطلبه .
سپهر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)