ليست جديد و كامل مشخصات فني ايران رهجو
يا لينك زيرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ليست جديد و كامل مشخصات فني ايران رهجو
يا لينك زيرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by anahita2002_anahita2002; 14-09-2010 at 07:41.
با سلام خدمت همه دوستان
یک سوال دارم لطفا سریع پاسخ بدید چون عصری میخوام لپ تاپ بخرم
اینکه میگند لپ تاپ های که ایران رهجو گارانتی میکنه مخصوص خاورمیانه هستند که کیفیت و قیمت اونا پاینتر از لپ تاپ های اروپا و امریکا است و میگند لپ تاپ های ایران رهجو از لحاظ فن مشکل دارند
سلام
چرا تو سایت سونی سری EA یا گرافیک 5650 اصلا وجود نداره ؟؟!!
من eb17fg دارم که روش ویندوز 7 اورجینال داره ،
آیا 15 گیگابایت که درون درایو c هست بطور اورجینال خودش حاوی فایل های اورجینال ویندوز هست برای روز مبادا اگر بخواهیم ویندوز رو به حالت اولیه برگردونیم؟
من از ویندوزم ریکاوری دیسک تهیه کردم (4تا dvd ) اما می خوام بدونم که این 15 گیگ که کنار گذاشته جریانش چیه؟ آیا میشه بدون استفاده از dvd ها که تهیه کردم هم ویندوز رو به روز اولش برگردوند؟
داخل administrative tools که میرم قسمت computer managemet اونجا فضاهای هارد رو نشون میده ، جالبه که 15 گیگ رو که برای ریکاوری کنار گذاشته نوشته 100% free
1-تمام لپ تاپهاي در چين مونتاژ ميشوند-(سوني و دل)
2- دليل من لپ تاپ كه دل مود و ليبل poland داشت و 120 تومان بالاتر از همون سري اما با ليبل چين داشت رو باز كردم داخلش توي بدنه زده ساخت چين اما سفارش poland بوده.
اگه با فروشنده ها يا تعميركارن حرفه ايي اشنا باشيد به اين نگات پي ميبريد.
3- من لپ تاپ خودمو كه از ايران رهجو گرفتم قانون به اين صورت است كه شركت وارد كننده به شركت توليد كننده سفارش ميده و ميگه ميخواهم اين اپشن ها رو مثلا رم رو كم وزياد كنم . چون تو ايران عاشق رم 4 هستند اما امريكايي ها با رو 2 هم كار ميكنند چون ما عادت كرده ايم همه چيو تاپشو بگريم.
ايران رهجو بطور مستقيم از چين خريد نميكنه و سري هاي بهينه شده براي اسيا رو از مالزي ميخره.
دليل اين حرفم اين هستم كه من sr 45 خودم موقع خريد 2 gb رم داشت 320 gb هارد همون لپ تاپ سفارش امريكاشو 1 ماه بعد دوستم از امريكا اورد. همون سري رو دقيقا 3gb رم و 500 gb هاردداشت.
سلام
من مي خام يه لب تاپ خوب با قيمت حدود 15 تا 16 بگيريم اگه مي شه كمكم كنيد براي انجام كارهاي مهندسي و برنامه نويسي (رشته برق مي خونم)
دانشجوی معماریم و لب تابو واسه کار با نرم افزارایی مثل AutoCad,3DMax,Photoshop,... میخوام.اهل بازی هم نیستم ولی فیلم زیاد میبینم.معمولا زیاد پشت سیستم میشینم(یه چیزی باشه که هم چشمو اذیت نکنه هم دووم بیاره).بودجمم تا 1200000 ...
حالا با این تفاسیر شما چی پیشنهاد میکنید از برند Sony؟؟
یکی از مدل های سونی رو دیدم با گرافیک 5650 و سی پی یو cor i 5 ... قیمت هم زیر یک و دویست بود . همه چی هم کامل داشت . از نظر دوستان قیمت کمی مشکوک نیست ؟ فکر کنم سری eb بود
سلام
دوستان، بین سری های مختلف سونی وایو، کدام سری را برای خرید با شرایط زیر و در رنج قیمت تا حداکثر 1.5 میلیون تومان به بنده توصیه می کنید؟
1) سایز مانیتور: بین 14 تا 16 (ترجیحا HD باشد)
2) CPU: اینتل ci5 یا ci7
3) رم: حداقل 4 GB
4) هارد: حداقل 320 GB
5) کارت گرافیک: Geforce یا ATI (هرچی مدل بالاتر و با کیفیت تر بهتر!)
6) سایر مشخصات: داغ نکنه، عمر باتری بالا باشه، فن بی صدا باشه
7) کاربردها: کارهای متداول خانگی ، طراحی با اتوکد ، اینترنت و دانلود ، تماشای فیلمهایDVD ، بازی در حد معمولی
با توجه به شرایط بالا؛ کدام سری از سری های مختلف سونی برای خرید مناسب تره؟! می دونم هر سری سایز مانیتورهاشون متفاوته ولی در رنج بین 14 تا 16 یا 16.5 بدون در نظر گرفتن سایز صفحه نمایش، کدام یکی کارایی و راندمان بالاتر (به خصوص برای مصرف در ساعات کار زیاد و حداقل 7 تا 8 ساعت در روز) ، عمر مفید بالاتر و در مجموع کانفیگ بهتری برای خرید در ایران را داره؟! لطفا بهترین مدل ممکن از یکی دو سری که مناسبتر هستند را به بنده معرفی کنید.
با تشکر
Last edited by M&M2007; 16-09-2010 at 09:39.
سلام
شما باید به ناچار سری F را انتخاب کنید
درسته که یکم وزن سنگینی داره
ولی برای کارهای مهندسی کاملا مناسبه
پیشنهاد من به شما :
F 123 FX/B
CI7-2.9
6 CASH
6G DDR3
HARD 500
G-F 330
قیمتش حدود 1.6
Last edited by hekhek; 16-09-2010 at 10:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)