اینو دیگه شرمندتم....دنبال پروندتم
(چه خبره توی این تاپیک از دیشب ساعت 3 تا حالا سه صفحه پیش رفتید)
اینو دیگه شرمندتم....دنبال پروندتم
(چه خبره توی این تاپیک از دیشب ساعت 3 تا حالا سه صفحه پیش رفتید)
دارم به به جاهایی میرسم تو مولتی پلیر ... کار کرد خبرتون می کنم
![]()
دوستان سری بازی COD:MW2 باز هم نشون داد که بهترین بازی FPS دنیاست.از همه نظر عالیه،از نظر گرافیک و کوتاهی داستان هم که بچه ها توضیح دادن و تقریبا درست هم گفتن،ولی دلیل اصلی تغییر نکردن زیاد بازی سیاست بیشتر جذب کردن مشتری در بخش مولتی و تک نفره است،چون این بازی واقعا عامه پسنده!
در مورد اون مرحله که مردم رو واقعا مثل پشه تو فرودگاه میکشید (NO RUSSIAN)یک توضیح بسیار کامل از شخصیت MAKAROVتروریست شخص اول بازیه که به خون خواهی ZAKHAIOV دست به این کارها میزنه!!!اول مرحله هم میگه که اینجوریاست و اشخاص نیتونن برای مدیدن این صحنه ها مرحله روSKIP کنن حتی در وسط مرحله!!!پس زیاد دلخور نشین،تهیه کنندگان بازی میخواستن نیت پلید تروریست هارو واضح نشون بدن!!در آخر این مرحله MAKAROV شمارو هم میکشه که این نشون میده ایشون به هیچکس رهم نمی کنه!
Last edited by mamad_rammstein_1; 13-11-2009 at 14:00.
بابا من بازیو خریدم خیلی خفنه!اون مرحله ای که یخ نوردی داره آخرشه!
خبر مهم **************** بلاخره مولتی پلیر Modern warfare 2 کرک شد .
بازی از طریق hamachi اجرا می شود ، کرک مولتی پلیر رو هم از این جا دانلود کنید
اینم نحوه کرک کردن مولتی پلیرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک دانلود hamachiکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرور hamachi ایرانی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
user: mw2-ir
pass: 123
دوست عزیز دو گروه انگلیسی و آمریکائی
کاپیتان پرایس انگلیسی هستش مثل مک تاویش
لطفا کمکم کنید
من در قسمت act 3 modern warfare 2 به مشکل برخوردم چون وقتی میخواد لود بشه error میده
چکار کنم pleas help me
برادر تونستی کاری بکنی؟
من بازی رو ندارم ، وگرنه با هم تستش می کردیم
مال منم مشکل act 3 رو داره چکار کنم pleas e help me
بله 4 ساعت گیم پلی داشت من 5 ساعته بازی رو تموم کردم ...
2 ساعت 4 شنبه رفتم 2 ساعت 5 شنبه ...
دیگه ببخشیدا بازی اومده یکسری هم تموم کردن دیگه بنظرم مشکلی نداره نقل قول بکنم یا نه البته باید بصورت مخفی میذاشتم تا کسایی که تموم نکردن داستان رو نفهمن ..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)