سوالی پرسیدی که جوابشو خودت می دونی!!!
خب خالیش کن...! آهنگ ها، فیلم ها و غیره رو از توش خالی کن بریز توی هارد دستگاه.
شاد باشین![]()
سوالی پرسیدی که جوابشو خودت می دونی!!!
خب خالیش کن...! آهنگ ها، فیلم ها و غیره رو از توش خالی کن بریز توی هارد دستگاه.
شاد باشین![]()
هیچ آهنگ و عکس و چیزی روش ندارم آخه فکر کنم اس ام اس هام زیادت شده آره؟؟؟
------------
دوست عزیز شاید فایلهای کوکی و کش زیاده تو گوشیت! یه بار کن به صورتی که می گم
برو به مسیر Meno=>Web=>Options=>Clear privacy update و گزینه All را بزن
امیدوارم مشکلت حل بشه
موفق باشی
آقا کسی جواب ما رو نمیده؟؟؟؟
--------------
ببین عزیز دلم این مشکل مربوط به کدک فایل تصویریته و فایلهای نوع flv مربوط به فلش پلیرها هستند پس قانونا باید فلش پلیر گوشی یا کامپیوتر اجرا کنه که متاسفانه فقط حرف مفت زده شده و گوشی که حتی فلش لایت روش نصبه نمی تونه اجراش کنه!
حالا دوای درد چیه؟
اینه که شما باید از برنامه های مبدل تصویر به فرمتهای دیگه استفاده کنی که بتونه فایلت رو به فرمت قابل پخش برای گوشیت تبدیل کنه
اما چه برنامه ای؟
من خیلی تو این انجمن دیدم که دوستان گله می کنن چرا فلان فایل mp4 یا فایل دیگه اجرا نمی شه و فقط صداش میاد!
این دقیقا مربوط به کدک فایل تصویری هست که نرم افزار مبدل نتونسته دقیقا برای گوشیتون تبدیل کنه منم این مشکل را داشتم اما با تست انواع نرم افزار فهمیدم که بهترین مبدل برنامه Total Video Converter هست که واقعا به درد گوشیها می خوره
اما چون گوشی شما N97 هست و بالاترین کیفیت تصویر را داره و اسم گوشیت در لیست این برنامه نیست باید مثل من به صورت Custom و روی فرمت Mp4 تبدیل کنی که اگر دوست داشتی بگو تا تنضیماتش رو مخصوص گوشیت بگم که وقتی تبدیل کردی و به دیگران نشون دادی یننده فکر کنه داره فیلم با کیفیت نگاه می کنه و لذت ببره
موفق باشی
ببینم... برای نصب برنامه از کامپیوتر اقدام می کنی؟ ( یعنی گوشی رو وصل می کنی به کامپیوتر، سپس در کامپیوتر روی فایل دابل کلیک می کنی و سپس باقی مراحل نصب رو از گوشیت ادامه می دی؟ )
شاد باشین![]()
واقعا متاسفم برای نوکیا که از این پلیر استفاده میکنه این real player هیچ چیز پخش نمیکنه 3gp هم به زور پخش میکنه
اصلا به فکر نگاه کردن فیلم روی این گوشی نباش
این مثلا غول نوکیاست !!!!!
توی وژن 22 که اصلا پلیرش اپدیت نشده در صورتی توی 5800 شده V50
آره از کامپیوتر نصب میکنم با برنامه ovi pc sueit نصب میکنم? چطور مگه؟
الانم با گوشیم آنلاینم میشه ایملت رو بهم بدی کارت دارم یه ایمیل به من بزن داشته باشم
میلت رو این میله منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی برنامه او وی پی سی سئویت رو نداری ورژن جدیدش رو لینکه مستقیمش رو بهم بدی؟
تا حالا برنامه فیس بوک واسه گوشی ان 97 دیدی؟ اصلان وجود داره؟
سلام
مشکل همین جاست! این یه باگه که از گذشته روی گوشی های نوکیا بوده. هر برنامه ای رو که نصبی از کامپیوتر کلیک می کنی، روی گوشی می ریزه و پس از نصب کامل دیگه پاکش نمی کنه. ذره ذره حافظه این جوری پر می شه!
راه حل: گوشی رو توی حالت -- بگذار؛ توی پوشه Installed Apps بگرد دانبال هر چی فایل خام برنامه هست و همه رو پاک کن.
راه حل بسیار ساده تر!! : گوشیت رو مستر ریست کن.
شاد باشین![]()
آخرین فیرمویر n97 i سفید چنده؟اگه آپدیت کنم تو سرعت gps تاثیر داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)