سایت ادوب برام باز نمیشه !!! آخه چرا ؟؟؟ شما ها میتونین وارد سایت ادوب بشین ؟؟؟
سایت ادوب برام باز نمیشه !!! آخه چرا ؟؟؟ شما ها میتونین وارد سایت ادوب بشین ؟؟؟
برنامه ی چی رو میخواستی خب ؟ شاید تحریم بیدیم این طوره ... نسخه ی ME از آدوب آکروبات هم که تازه منتشر شده و سافت گذر هم سه سوت گذاشته واسه دانلود.
فلش پلیر یا چیزای دیگه هم سرچ کنی تو سایتهای فارسی میذارن ...
(آقا این بهترین دوستان شما قبلا که Yuna هم توش بود بهتر نبود ؟؟؟؟ !!! ؟؟؟؟ تازه این بنده خدا رو ورمیداشتی چیز رو میذاشتی بهتر میشد ... همین چیز .... Riku و حتی اون Luluی بی ریخت !!! نه ؟از قسمتای دیگه هم هستند داوطلب، مثلا Lightning که خواهر شوهر همین عکسی بید که من گذاشتم تو آواتارم !!! البته اینها جوانان نسل سیزدهم بیدند، شاید از نسلهای قدیم مثلا Tifa و Rino هم دعوت کنید خوب بشه
)
سلام دوستان، من با 1000 بدبختی یه eBook دانلود کردم با حجم 108 مگ! فکر میکردم PDF باشه ولی پسوندش pdb بود و با برنامه adobe reader هم باز نمیشهمیشه بگید چه طور میتونم بازش کنم؟ نرم افزار خاصی نیاز داره؟
در ضمن خودم دستی پسوندش رو به pdf تبدیل کردم ولی بازم ارور داد و باز نشد.
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون![]()
لیست نرم افزارهایی که این فرمت رو اجرا میکنند تو لینک زیر موجود هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا خودتون یه نرم افزار خوب و کم حجم قابل دانلود برای اجرای این فایل (pdb) معرفی کنید تا دانلود کنم. ممنون میشم واقعا!![]()
نرم افزار Isilo ورژن 5.08 (آخرین ورژن) نرم افــــزار خوبیه واسه مشاهده فایلهای PDB .
پسوورد و منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پ.ن:البته دوست عزیز اینجا تاپیک درخواست های مربوط به PDF هست!
سلام، چندتا سوال؟
بهترین نرم افزار رایگان تبدیل ورد و آفیس به PDF چیه؟ (از اونایی که میاد تو خود برنامه ورد 2003)
تبدیل PDF به ورد چطور یا برنامه ای که مستقیم PDF رو بشه ادیت کرد؟ (با ساپورت فارسی و جداول و ...، حالا رایگان یا با کرک)
کلا اگه برنامه جالب دیگه یا سایت (ابزار آنلاین PDF) در این مورد هست، خوشحال میشم معرفی کنید.
درود دوست عزیز
برای اولی از نـــرم افزار Advanced Word to Pdf Converter استفاده کن :
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای دومـــی نرم افــزار رواز پست زیر دانلود کن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5779923
اینـــــم سایتی که میتونی بصورت آنلاین صفحه های سایت ها رو PDF تبدیل کنی.
http://www.web2pdfconvert.com
ممنون
ولی لینک اولی خرابه، میشه یه لینک دیگه بذارید، PrimoPDF هم دیدم اون چطوره؟
در مورد PDF grabber قبلا خوب فارسی رو تبدیل نمی کرد یعنی بعضی جاها مشکل داشت هنوزم همون جوریه؟ با جدول و ... مشکلی نداره؟
خواهش میکنم ...
اینم لینک سالم:PrimoPDf و PDFGrabber تقریبا در یک سطحا که البته Primo حرفه ای تر و پیشرفته تر هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی در کل هردو نرم افزار ، واسه این کار مناسبترینند .
در مورد جدول هم نگران نباشید چون علاوه بر وورد تمامی مجموعه ی آفیس رو ساپورت میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)