سلام
من دیروز دادم دستگاهمو LT2 ریختن حالا Kinect رو که وصل می کنم می گه باید آپدیت بشه آپدیت کنم ؟
سلام
من دیروز دادم دستگاهمو LT2 ریختن حالا Kinect رو که وصل می کنم می گه باید آپدیت بشه آپدیت کنم ؟
آپدیت کن مشکلی نیست
سلام
موقع اپدیت از طریق فلش . اررور E66 رو میده . و چراغ پایین راست هم روشن خاموش (چشمک زن) میشه . مشکل چیه ؟
اخرین باز پارسال اپدیت کردم و الان خاستم اخرین اپدیت رو بریزم که اررور بالا رو داد
لطفا سری جواب بدید
Last edited by Jeff hardy M; 09-11-2011 at 19:28.
این LT2 چیه ؟ واسه سوال بالام باید LT2 بدم بریزن ؟ چنده ؟
داشبورد جدید تائید شد
(2.0.14686.0)
در این داشبورد فایل dae.bin تغییر کرده بازی های AP2.5 ممکنه باعث فلگ بشن(نیاز به پچ مجدد) ولی C4 گفته مابقی بازی ها از جمله XGD3 با LT2/2.1 بخوبی اجرا میشن ولی این بمنزله این نیست که دیگه مشکلی نخواهد بود ، احتمالا برنامه های XBC ، ABGX و بعضی برنامه های دیگه نیازمند تغییراتی باشند. همچنین تایید شده که فرم ویر درایو شناسایی و تغییر نمیکنه. تمامی تغییرات در دست بررسی است و اعلام خواهد شد.
نقل از C4evaspeaks.com
Last edited by yadam.nemiad; 12-11-2011 at 08:59.
چه ورژنی ریختین دوست من البته 13604 روی سایت مایکرو موجوده یحتمل اینو ریخته باشی . فرم ویر درایو فلش به استوک شده این ارور بیشتر مربوط به نبودن فرم ویر روی چیپ هست. شما باید LT2 بریزی اگه تهرانی بین 10 تا 15 .
برای کپیخور کردن چه باید کرد ؟
باید ببرمش بیرون ؟؟؟
در ضمن خواهر زادم دستکاریش کرده و نمی دونم به چی خواسته اینکارو بکنه
هیچ راهی برای بازگرداندن به حالت اول فک کنم نباشه درسته ؟؟؟
ممنون میشم کمی ساده تر راهنمایی فرمایید
فکر کنم این ارور واسه اشکال درایو باشه . ارور ها رو گوگل یه سرچ کن .
---------- Post added at 10:59 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------
دقیقا بگید خواهر زاده گرامی چکار کرده که راهنمایی کنیم !
سلام من دیشب تویه سایت دیدم جدیدترین اپدیت رو واسه ایکس باکس گذاشتن(2.014686.0 البته نسخه ی بتاست) دل به هوا زدمو اونو دانلود کردم انداختم رو فلش بعد نصبش کردم رو ایکس باکس راستش این اپدیت خیلی زیباست فقط یه مشکل داره وارد بازی میشی داری بازی میکنی بعد 2 دقیقه یه پیغام میاد بعد هر کلیدی رو فشار بدی دستگاه ریست میشه حالا بعد پشیمون شدم اومدم اپدیت 2.013599.0 رو ریختم رو فلش که این اپدیت رو دوباره نصب کنم ولی هر کاری میکنم دستگاه اصلا فلشو نمیشناسه رو سی دی هم ریختم همینطوره حالا من چیکار کنم که برگرده به اپدیت(13599) تورو خدا کمک کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به تمامي دوستان
چند تا سوال داشتم ممنون ميشم كسي كمكم كنه.
1- داخل سايت xbox يه هارد اكسترنال 250معرفي كرده كه گفته ازش ميشه واسه xbox استفاده كرد.ميخواستم بدونم از هر نوع هاردي ميشه استفاده كرد و يا فرمت خاصي بايد باشه؟
2- راهي هست كه بشه عكسهايي كه تو بازي kinect ميگيره رو روي كول ديسك ذخيره كرد يا به PCمنتقل كرد؟
3-راهي هست كه نذاري آپديتهايي كه با بازيها هست روي دستگاه نصب نشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)