از کجا میشه Widget اضافی برای امنیا گیر آورد ؟؟؟
این Widget ها کجا نصب میشن ؟؟؟ منظورم اینه که روی حافظه 16 گیگ میشه نصبشون کرد یا نه ؟؟؟
از کجا میشه Widget اضافی برای امنیا گیر آورد ؟؟؟
این Widget ها کجا نصب میشن ؟؟؟ منظورم اینه که روی حافظه 16 گیگ میشه نصبشون کرد یا نه ؟؟؟
دوستان این مسیج سنتر امنیا کجاست من نتونستم پیدا کنم همون مرکز شماره خدمات واسه اس ام اس .
با توجه به اینکه من الان از رام k3 استفاده می کنم ، الان حافظه گوشیم دقیقاً 53.54 mb خالی داره ، که تاحالا برای من برای نصب نرم افزراهای مختلف مشکلی پیش نیاورده.
با توجه به اینکه i8510 هم از سیستم عامل سیمبین استفاده می کنه ، شما با نصب یه نرمافزار تحت سیمبین که بتونه از SMS ها بک آپ بگیره ، می تونی مسیجهاتو بهش منتقل کنی ، اما برای امنیا فکر نکنم راهی داشته باشه ، مگر اینکه مسیجهاتو TEXT کنی.
واقعا اگه قیمت امینا از 500 بیاد پایین خیلی مصخرستتتتتتتت!!!!!!!!
من این تاپیک رو دنبال نکردم و زیاد توی خط windows mobile نیستم.
اگر ممکنه به طور مختصر ،مشکلات و کمبودهای Omnia رو به نظر خودتون بهم بگید.
هیچ گوشی ای بدون عیب و نقص نیست و قطعا امنیا هم یک ایراداتی داره.فقط میخوام با توجه به نوع مشکلات امنیا و نیازهای خودم ،گوشی رو انتخاب کنم.
پیشاپیش ممنون
مهمترین عیبش نداشتن جای قلم و سوکت 3.5 وگرنه از نظر من نسبت به قیمتش گوشیه بسیار خوبیه
دوست عزیز ممنون شما همچنین برنامه ای سراغ داری که بتونه از ان 73 بک آپ بگیره و رو 8510 کپی بکنه
دوستان از کجا بفهمیم رام جدید اومده الان جدیدترین رام چیه با تشکر
سلام. من 2-3 روز نبودم. نمی دونستم اون حرفی که در مورد بازی asphalt دم این همه مورد توجه قرار میگیره!!!! امروز اومدم دیدم یکی از دوستان یه تاپیک برای این بازی ساخته... خدا رو شکر که الان همه این بازی رو دارن......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)