نه بعید میدونم سرکاری باشه واسه منم اومده البته گفته فقط جریمه هات رو برو بده و الا ماشین توقیف میشه و همچین چیزی
نه بعید میدونم سرکاری باشه واسه منم اومده البته گفته فقط جریمه هات رو برو بده و الا ماشین توقیف میشه و همچین چیزی
اتفاقا واسه دوست منم اومده! قضیه چیه؟!![]()
فکر میکنم بچه دارن میترسونن
ما که نبردیم بدیم حالا بلاخره معلوم میشه فقط واسه ترسوندنه که مردم بزن جریمه هاشون رو بدن و یا اینکه واقعیه و ماشین رو پلیس بگیره استعلام کنه به علت جرایم دیرکرد میخوابونه
19 نیست 18
من نمیدونم ماها چقدر علاقه داریم الکی واسه همه چیز فرمول سازی کنیم!
شما همون روزی که 18 سالتون شد میتونید تو اموزشگاه ثبت نام کنید!(حتی یک روز هم قبل از 18 سالگی نمیشه)
آیا بعد از قبول شدن در آزمون چیزی به آدم میدن که بتونه با اون رانندگی کنه یا باید صبر کنه تا گواهینامه بیاد .
نخیر باید صبر کنید تا گواهینامه شما بیاد
قضیه این با اون قضیه فیش تعویض گواهینامه که پلیس +10 میده فرق داره که میشه باهاش رانندگی کرد
کسی فرمول سازی نکرده!من نمیدونم ماها چقدر علاقه داریم الکی واسه همه چیز فرمول سازی کنیم!
شما همون روزی که 18 سالتون شد میتونید تو اموزشگاه ثبت نام کنید!(حتی یک روز هم قبل از 18 سالگی نمیشه)
رفتم و پرسیدم که میگم باید 18 سالگی رو تموم کنین
اگه اونطور که شما میگین میبود من باید یه سال پیش که وارد 18 سالگی شدم گواهینامه میگرفتم درحالیکه رفتم راهنمایی و رانندگی و پرسیدم و اونام گفتن که باید 18 سالگی رو تموم کنین
دوستان میشه با امتحان ایین نامه موتور یا ماشین رو هر دوتاش رو گرفت
منظورم اینه که با یه ایین نامه میشه هردوتاش رو گرفت
من متولد 72/5/30 هستم همون روز سی ام رفتم اشتغال به تحصیل گرفتم بعد تو اموزشگاه ثبت نام کردم!!!
شمام اگه 18 ای برو اموزشگاه ثبت نام کن راهنمایی رانندگی لازم نیست بری
اون فرمولم شوخی بود![]()
خب شما 18 سالگی رو تموم کردی و وارد 19 سالگی شدیمن متولد 72/5/30 هستم همون روز سی ام رفتم اشتغال به تحصیل گرفتم بعد تو اموزشگاه ثبت نام کردم!!!
غیر از اینه؟؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)