تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 156 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 1559

نام تاپيک: کلوپ N96

داره خودمونی میشه agha sami's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran - narmak

10

منظورتون چیه و آیا شما دلیل خاصی دارید من اهواز هستم و اکثر سال گرمه شاید به گرما حساسه
    اتفاقا N95 كه cpu با دور بالاتر و مصرف باتري بيشتري دارد بيشتر گرما توليد ميكند
    و همانطور كه ميدانم نميدونيد در N96 از دو cpu با دور پايينتر استفاده شده و در عوض از يك سري Hardware Acelerator ها و ِDSP ها كه جداگانه براي پردازش بهتر و با كيفيت تر صدا و تصوير در اين گوشي استفاده شده كه در ضمن مصرف باتري را نيز كاهش ميدهند. بيخود نبود كه در بين گوشي هاي نوكيا تنها گوشي كه توانست در زمينه صدا exelent را دريافت كند همين گوش بوده!

ولي در كل براي كسايي كه اين چيزها برايشان مهم نيست همان بهتر است كه اين گوشي را نخرند و برند N95 يا N85 , ... بخرند .

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran - narmak

12 باتري قوي 1600mah براي N96 , N95

بعد از حدود دو ماه ، باتري جديدي كه براي گوشيم N96 از سايت ebay.com سفارش داده بودم ، به دستم رسيد .
    (باتري اورجينال گوشي 950mah و باتري جديد 1600mah است و ولتاز و ... نيز يكسان ميباشند.)
    علاوه بر ظاهر و بسته بندي مرتبي كه داشت ، قدرت و عملكرد آن نيز بسيار من رو متعجب كرد به طوريكه من قبلا به طور معمول در استفاده هاي شديد از گوشي (2 ساعت tv و 2-3 ساعت mp3 و مقداري gps و كليپ هاي تصويري) ،هر نصف روز يا نهايتا هر روز بايد گوشيم را شارژ ميكردم ولي با اين باتري جديد با همان ميزان استفاده تا دو روز هم جواب گرفته ام.
    به طوركلي فكر كنم قدرت باتري و زمان مصرف آن نزديك به دو برابر شده است.
    براي اينكه يك تصوير كلي از ميزان عملكرد باتري داشته باشد ، يك سري اعداد كه تقريبي هستند (هنوز به طور دقيق اندازه نگرفته ام) برايتان مينويسم :
    مكالمه تلفني از 3 ساعت ---------> 4.5 ساعت :50:
    پخش تلويزيون از 4 ساعت --------> 5-6 ساعت
    گوش دادن به mp3 از 12 ساعت ----------> حدود 20 ساعت
    ساير امكانات مثل gps و wifi و اينترنت و .... نيز به همين نسبت زياد شده اند
    باتري براي من كه زياد با گوشي كار ميكنم بسيار مهم هست و خواستم در خصوص اين باتري جديد كه قبل از خريدش در همين سايت با دوستان مشورت كردم( و خوب بعضي ها گفتند كه ارزش خريدن ندارد و بعضي ها گفتند هزينه ارسال از آمريكا يا كانادا به ايران زياد ميشود و ... ) اطلاعاتم را در اختيار ساير دوستان بگذارم .
    هر سوال ديگري در اين زمينه داشتيد بپرسيد
    Last edited by agha sami; 20-06-2010 at 23:16.

3. 2 کاربر از agha sami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز maziarzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران ....... ... ..... بهترین تیم دنیا: CHELSEA FC

پيش فرض

یعنی این باتری جدید هم اندازه باتری اصلیشه

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

اتفاقا N95 كه cpu با دور بالاتر و مصرف باتري بيشتري دارد بيشتر گرما توليد ميكند
    و همانطور كه ميدانم نميدونيد در N96 از دو cpu با دور پايينتر استفاده شده و در عوض از يك سري Hardware Acelerator ها و ِDSP ها كه جداگانه براي پردازش بهتر و با كيفيت تر صدا و تصوير در اين گوشي استفاده شده كه در ضمن مصرف باتري را نيز كاهش ميدهند. بيخود نبود كه در بين گوشي هاي نوكيا تنها گوشي كه توانست در زمينه صدا exelent را دريافت كند همين گوش بوده!

ولي در كل براي كسايي كه اين چيزها برايشان مهم نيست همان بهتر است كه اين گوشي را نخرند و برند N95 يا N85 , ... بخرند .
    N96 از نظر پردازنده به هیچ عنوان توان رقابت با N95 رو نداره! N95 کاملا برتر و قویتر هست!

6. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran - narmak

پيش فرض

N96 از نظر پردازنده به هیچ عنوان توان رقابت با N95 رو نداره! N95 کاملا برتر و قویتر هست!
    اگر پست من را با دقت بيشتر مي خواندي جوابتو ميگرفتي !

من هم ميدونم كه پردازنده n95 دور بالاتري دارد و يكي از دلايل پر مصرف تر بودن n95 نسبت به n96 هم همين است و اينكه مثلا n95 براي 10 ساعت مي تواند mp3 پخش كند ولي n96 براي 14 ساعت مي تواند mp3 پخش كند، همين است.

در ضمن در قسمت دوم صحبتتون كه گفتيد N95 كاملا قويتر و برتر است ، بايد بگم كه كاملا اشتباه ميكنيد.
    اگر نميدانيد بايد به عرضتون برسونم كه N96 در زمينه پخش و پردازش صدا و تصوير داراي DSP هاي جدااگانه و Hardware Aceleratorهاي متفاوت براي codecهاي مختلف تصويري (h264 , h243 , wmv ) است كه كيفيت بالاتري را تضمين ميكند و از اينها در N95 خبري نيست . به هر حال اگر N96 در زمينه پخش تصوير اين امكانات را نداشت ديگر نمي توانست همزمان امواج DVBH را دريافت كرده و با كيفيت فوق العاده آنها را نمايش دهد.
    فكر نميكنم كه درباره كيفيت صداي N96 هم كسي شك داشته باشد و اينكه N96 تنها نماينده نوكيا بود كه در benchmark يكي از سايتهاي مطرح موبايل در قياس با هم ترازهاي خود از جمله n95 ، توانست عنوان exelent را در زمينه كيفيت صدا بگيرد.

حالا اگه شما دوست داري براي خنده بگو كه n95 از همه لحاظ كاملا برتري داره
    (هميشه سعي كن از روي اطلاعات و مدرك حرف بزني نه از روي تعصب!)
    Last edited by agha sami; 21-06-2010 at 14:15.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran - narmak

پيش فرض

یعنی این باتری جدید هم اندازه باتری اصلیشه
    بله ابعاد و ساير مشخصات مثل ولتاژ و ... كاملا مشابه باتري اصلي گوشي است.
    (يكي از دلايلي كه من خيلي راحت نرفتم و يك باتري اورجينال 1200mah نوكيا بگيرم اين بود كه ضخامت بيشتري داشت و به زور در گوشي جا ميشد.)

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

من هم ميدونم كه پردازنده n95 دور بالاتري دارد و يكي از دلايل پر مصرف تر بودن n95 نسبت به n96 هم همين است و اينكه مثلا n95 براي 10 ساعت مي تواند mp3 پخش كند ولي n96 براي 14 ساعت مي تواند mp3 پخش كند، همين است.

در ضمن در قسمت دوم صحبتتون كه گفتيد N95 كاملا قويتر و برتر است ، بايد بگم كه كاملا اشتباه ميكنيد.
    اگر نميدانيد بايد به عرضتون برسونم كه N96 در زمينه پخش و پردازش صدا و تصوير داراي DSP هاي جدااگانه و Hardware Aceleratorهاي متفاوت براي codecهاي مختلف تصويري (h264 , h243 , wmv ) است كه كيفيت بالاتري را تضمين ميكند و از اينها در N95 خبري نيست . به هر حال اگر N96 در زمينه پخش تصوير اين امكانات را نداشت ديگر نمي توانست همزمان امواج DVBH را دريافت كرده و با كيفيت فوق العاده آنها را نمايش دهد.
    فكر نميكنم كه درباره كيفيت صداي N96 هم كسي شك داشته باشد و اينكه N96 تنها نماينده نوكيا بود كه در benchmark يكي از سايتهاي مطرح موبايل در قياس با هم ترازهاي خود از جمله n95 ، توانست عنوان exelent را در زمينه كيفيت صدا بگيرد.

1: N96 از پردازنده ARM9 استفاده میکنه ولی N95 از پردازنده ARM11!
    2:فرکانس کاری N95 بالاتر از n96 هست!
    3:تا جایی که میدونم n96 شتابدهنده گرافیکی نداره! ولی N95 داره!

درضمن هر دو "دوال" هستند!
    اینها ربطی به کیفیت صدا و کیفیت پخش نداره اونا به کدو نرم افزار ها ربط داره!

پروفشنال Dark.Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

دوست عزیز این بورد ان95 ه

میبینی که هم DSP داره هم شتاب دهنده 2 بعدی و 3 بعدی هم شتاب دهنده تصویر
    سی پی یو n95 از نوع arm11 ه در برابر ان96 که arm9 هست ...
    ان95 پردازندش خیلی قویه و اصلاً نباید با ان96 مقایسه بشه ... dsp و از این چیزا هم داره
    یه کاری میگم بکن ... با برنامه 3d mark تست بگیر ... ان95 امتیازش 6500 ه در حالی که ان96 طرفای 600 700 ه

همین پلتفرم روی e90 هم هست و با اون رزولوشنم هیچ مشکلی نداره
    ولی خب نوکیا واسه صرفه جویی اومد رو گوشیای جدیدش از پلتفرمای ارزونتر استفاده کرد

در مورد باتریم درسته ان95 مصرف باتریش بیشتره ولی انقدی که قدرتش بالاتره نه ... ینی قدرتش شاید 4 برابر باشه ولی مصرف باتریش فقط یکم بیشتره که تو 8گیگ مشکل باتریم حل شد

11. این کاربر از Dark.Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran - narmak

11

دوست عزیز این بورد ان95 ه

... dsp و از این چیزا هم داره
    جناب مهندس معلومه خيلي با سوادي ------> dsp و اينجورچيزا داره هم شد حرف معلومه كه همه اين گوشي ها dsp دارن
    منظور من اينه كه N96 داراي دو dsp 24 بيتي جداگانه براي پردازش صدا و تصوير هست كه از اينها هيچ خبري در همين بردي كه شما گذاشتي نيست
    در ضمن خبري از hardware accelatorهاي كدك هاي h264 , h264 , wmv روي N95 نيست . شما اصلا اگر بدوني كار اين haها چيه ديگه راجع به تصوير صحبت نمي كني

همچين ميگه كه نوكيا اومده رو گوشي هاي جديد از پلتفرم ارزون استفاده كرده كه همه ميدونن همين الانشم قيمت 96 بالاتر از 95 هست . فكر مي كني من بدم ميومد پول كمتر بدم 95 بگيرم اون موقع كه من 96ام رو 520000 تومان خريدم 95 400000 تومان بود. مطمئن باش حتما يه چيزي بوده كه من اضافه پول دادم و 96 خريدم.

تازه حالا كه شما cpuت يكم بالاتره و 3d هم داري ، بگو ببينم كدوم بازي ngage رو شما اجرا ميكني كه 96 من نميتونه اجرا كنه ؟ حالا هي بيا بگو cpu فلان داره و 3d داره وقتي كه به كارت نمياد و هيچ تفاوتي نسبت به گوشي من ايجاد نميكنه ، چه فايده اي برات داره
    نكنه فكر ميكني چون يكم cpuش بيشتره مثلا تو منوها سريعتره؟!!! بيا من همين گوشي خودمو بهت بدم با 16 گيگ پر تو هر منويي مي خواي برو ببين جاييش كند ميشه كه حالا بخواد يه cpu پر مصرفتر براش بذارن

فقط همينو بگم خودت حساب كار دستت مياد :
    همين N95 8GB (ان95 معمولي كه هيچ اصلا حرفشو نزن) كه شما ميگي با همين بردي كه اين بالا براش گذاشتي و به قول خودت اينهمه 2d , 3d accelator داره تازه با يك باتري 1200mah ميتونه تنها 10 ساعت mp3 پخش كنه ولي N96 با باتري ضعيفتر 950mah ميتونه 14-15 ساعت mp3 پخش كنه ----> حالا خودت برو حساب كن چه تفاوتهايي با هم دارن كه 96 حتي با يك باتري ضعيفتر ميتونه با كيفيت بالاتر حدود 50% بيشتر موسيقي پخش كند

اون يكي دوستمون amir2008ام (كه تابلو بود رفته شما رو صدا كرده بياي اينجا) كه ميگه كيفيت پخش فقط به كد و نرم افزار ربط داره خوبه من به اين درشتي كلمه HARDWARE accelator را نوشته ام و باز هم ايشون اين حرفو ميزنه ( اينجور وقتا يه كلاس زبان ساده هم ميتونه از اينجور سوتي ها جلوگيري كنه )

به هر حال از اول هم معلوم بود براي كل كل اومديد اينجا ولي من خواستم با دليل باهاتون صحبت كنم ، اگه متقاعد شديد كه هيچ اما اگر نشديد بهتره بريد به همون كلوپ N95 خودتون و تا ميتونيد برا هم خالي ببنديد و شاد باشيد ولي كلوپ N96 رو به .... نكشيد

منبع اعداد و ارقام ذكر شده : سايت رسمي نوكيا ---------> باورت نميشه برو همين الان نگاه كن
    Last edited by agha sami; 22-06-2010 at 00:44.

در آغاز فعالیت mohammadgood72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

گوشی های شما چجوری تلویزیون گرفت؟
    من هرکاریش کردم نگرفت ...
    در چندین جای تهران امتحان کردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •