خوب مشکل بزرگ من اینه که من یه هارد اکسترنال 7200 دارم
هارد لپتاپمم 5400 هست
وقتی در حال انتقال اطلاعات هستم سرعت سیستم شدیدا کاهش پیدا می کنه
و حال ادمم شدیدا گرفته می شه![]()
خوب مشکل بزرگ من اینه که من یه هارد اکسترنال 7200 دارم
هارد لپتاپمم 5400 هست
وقتی در حال انتقال اطلاعات هستم سرعت سیستم شدیدا کاهش پیدا می کنه
و حال ادمم شدیدا گرفته می شه![]()
من می گم می خوام سری 5000 رو عوض کنم 7000 بگیرم شما اونوقت می گی![]()
موزیک نه، آیپاد تاچ دارم با اون گوش میدم، من دانشجوی IT هستم و خیلی تو نت میگردم + با VM Ware خیلی کار میکنم ، کارهای گرافیکیم هم حداکثر ریسایز کردن عکس تو فوتوشاپ یا تبدیل کلیپ برای آیپادم هست.
در ضمن یه سیستم AMD X4 Phenom + ATI radeon 4870 +32" LCD خونه دارم که اگه یه وقت بازی بخوام با اون میکنم. این سیستم رو بیشتر برای حمل و نقل میخوام
چرا دل یه دیزاین تو دل برو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من احساس میکنم قیافه دل منو بعد از یک مدت خسته میکنه + چهارشنبه که پایتخت بودم 2 تا فروشنده شدیدا میگفتن که 1640 و 1340 خرابی زیاد داشته البته شاید میخوان مدلهای 1530 ئ 1330 رو زودتر آب کنن. نمی دونم والا آدم گیج میشه حسابی.
دل بنظرم خیلی سادس ، کلا خیلی از VAIO Z670 خوشم میاد ولی 2400000 ندارم بدم اونو بخرم.
یه تئوری دیگه هم هست که میگه نت بوک بخرم ! نظرتون چیه؟؟؟؟
خوب اگه صداش زیاد هم باشه نمیره رو اعصاب؟؟
هر گلی یه عیبی داره دوست خوبم
نمی شه هم خرما رو خواست هم خدارو
متاسفانه مشکل منم همینه که هم خدا و هم خرمارو میخوام و برای همین همیشه تو خرید هام کلی سر در گمم
شما كه سيستم دسكتاپ خوبي داري چرا لپ تاپ سنگين و بزرگ بگيري و هي با خودت اين ور و اون ور ببري ؟یه تئوری دیگه هم هست که میگه نت بوک بخرم ! نظرتون چیه؟؟؟؟
نت بوك ها هم قيمت خوبي دارند هم امكانات خوبي در حد اندازه خودشون
كار راه بنداز هم هستن
خودم قصد دارم تو همين هفته يه Acer Aspire One يا Dell Mini بگيرم به عنوان لپ تاپ دوم ...
عجب سیستم توپی داری برای گیم خونه هم گرافیک 4870 خیلی خوبه هم تو lcd 32 اینچ خیلی بازی حال میده البته کاشکی سیستم اینتل میبستی به جای amd بگذریم بحثمون سر سیستم خونت نیست!
واقعا 1640 و 1340 زیباست!
امکانات خیلی عالی هم بهت میده یکیش بکلایت کیبورد هست تو تاریکی خیلی راحت میتونی باهاش کار کنی یا یه قسمت از بدنش چرمه یه سرچ بکن!واقعا خوشگله البته از دید منه شاید!!!
به حرف فروشنده ها گوش نکن اونا جوش خودشون رو میزنن تا الان هر کسی 1640 داشته راضی بوده چند تا از بچه ها تو فوروم هستن که دارن میتونی بپرسی حدستم درسته میخوان مدلهای قدیمیشون رو سریع تر بفروشن که ضرر نکنن
در منورد نت بوکم اونم بد نیست بستگی به حجم کاریت داره اونو نباید ازش انتظار زیاد داشته باشی
به نظر من 1340 بخر البته حدود 1700 پولشه حتما با گارانتی خوب بگیر یا زیگورات یا دلیران در حال حاضر هیچ سیستمی تا 13 اینج قدرت 1340 رو نداره
موفق باشی
چهارشنبه از دلیران پرسیدم میده 1550000 فکر میکنم خیلی انتخاب خوبی باشه
1340 خيلي داغ مي كنه اصلا هم قشنگ نيست ( نظر شخصي)!!!! 1199 و 1640 هر دو شون لپتاپ هاي خوبي هستن و البته در كل 1640 بهتره ولي شما كه واسه ي گيم نمي خواي لپ تاپ 16 اينچ يا 15.6 از نظر حمل و نقل اصلا مناسب نيست !!! اگه كار گرافيكيه خاصي نمي خواي با لپ تاپ انجام بدي بنظرم يه vaio cs بگير 14 اينچ هم قابل حمله هم اينكه واسه ي كارايي كه گفتي بهت جواب ميده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)