تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 502 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157197247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به چه مشکلی مگه بر خوردید؟

البته 7200 یکم مصرفش هم بیشتره از نظر باتری درسته؟
    خوب مشکل بزرگ من اینه که من یه هارد اکسترنال 7200 دارم
    هارد لپتاپمم 5400 هست
    وقتی در حال انتقال اطلاعات هستم سرعت سیستم شدیدا کاهش پیدا می کنه
    و حال ادمم شدیدا گرفته می شه

2. این کاربر از mh.attari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آره چون سرعتش بیشتره هم صداش بیشتره و هم مصرف باتری!
    من می گم می خوام سری 5000 رو عوض کنم 7000 بگیرم شما اونوقت می گی

داره خودمونی میشه james_hetfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran,Velenjak

پيش فرض

شک نکن 1640 از 1199 بهتره!!!فقط گرافیک 1199 قوی تره البته cpu 1199 هم قوی تره ولی نه زیاد
    خود من منتظر کافیگ جدید 1640 هستم با گرافیک 4670 که از 1199 هم قوی تر بشه ولی شما که نمیخوای بازی کنی کارت چیه میخوای موزیک گوش بدی؟
    از روی اواتارت حدس زدم!
    بستگی به کارت داره اگه میخوای دستگاهت همراهت باشه من 1340 رو بهت پیشنهاد میکنم همون 1640 16 اینچ هست فقط شده 13 اینچ البته سیپوش از 1640 قوی تره ولی گرافیکش ضعیف تره وزنشم حدود 2 کیلوگرم هست
    موزیک نه، آیپاد تاچ دارم با اون گوش میدم، من دانشجوی IT هستم و خیلی تو نت میگردم + با VM Ware خیلی کار میکنم ، کارهای گرافیکیم هم حداکثر ریسایز کردن عکس تو فوتوشاپ یا تبدیل کلیپ برای آیپادم هست.

در ضمن یه سیستم AMD X4 Phenom + ATI radeon 4870 +32" LCD خونه دارم که اگه یه وقت بازی بخوام با اون میکنم. این سیستم رو بیشتر برای حمل و نقل میخوام

چرا دل یه دیزاین تو دل برو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من احساس میکنم قیافه دل منو بعد از یک مدت خسته میکنه + چهارشنبه که پایتخت بودم 2 تا فروشنده شدیدا میگفتن که 1640 و 1340 خرابی زیاد داشته البته شاید میخوان مدلهای 1530 ئ 1330 رو زودتر آب کنن. نمی دونم والا آدم گیج میشه حسابی.

دل بنظرم خیلی سادس ، کلا خیلی از VAIO Z670 خوشم میاد ولی 2400000 ندارم بدم اونو بخرم.

یه تئوری دیگه هم هست که میگه نت بوک بخرم ! نظرتون چیه؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran,Velenjak

پيش فرض

خوب مشکل بزرگ من اینه که من یه هارد اکسترنال 7200 دارم
    هارد لپتاپمم 5400 هست
    وقتی در حال انتقال اطلاعات هستم سرعت سیستم شدیدا کاهش پیدا می کنه
    و حال ادمم شدیدا گرفته می شه
    خوب اگه صداش زیاد هم باشه نمیره رو اعصاب؟؟

6. این کاربر از james_hetfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خوب اگه صداش زیاد هم باشه نمیره رو اعصاب؟؟
    هر گلی یه عیبی داره دوست خوبم
    نمی شه هم خرما رو خواست هم خدارو

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran,Velenjak

پيش فرض

هر گلی یه عیبی داره دوست خوبم
    نمی شه هم خرما رو خواست هم خدارو
    متاسفانه مشکل منم همینه که هم خدا و هم خرمارو میخوام و برای همین همیشه تو خرید هام کلی سر در گمم

9. این کاربر از james_hetfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما كه سيستم دسكتاپ خوبي داري چرا لپ تاپ سنگين و بزرگ بگيري و هي با خودت اين ور و اون ور ببري ؟
    نت بوك ها هم قيمت خوبي دارند هم امكانات خوبي در حد اندازه خودشون
    كار راه بنداز هم هستن
    خودم قصد دارم تو همين هفته يه Acer Aspire One يا Dell Mini بگيرم به عنوان لپ تاپ دوم ...

11. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehrshad taheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

موزیک نه، آیپاد تاچ دارم با اون گوش میدم، من دانشجوی IT هستم و خیلی تو نت میگردم + با VM Ware خیلی کار میکنم ، کارهای گرافیکیم هم حداکثر ریسایز کردن عکس تو فوتوشاپ یا تبدیل کلیپ برای آیپادم هست.

در ضمن یه سیستم AMD X4 Phenom + ATI radeon 4870 +32" LCD خونه دارم که اگه یه وقت بازی بخوام با اون میکنم. این سیستم رو بیشتر برای حمل و نقل میخوام

چرا دل یه دیزاین تو دل برو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من احساس میکنم قیافه دل منو بعد از یک مدت خسته میکنه + چهارشنبه که پایتخت بودم 2 تا فروشنده شدیدا میگفتن که 1640 و 1340 خرابی زیاد داشته البته شاید میخوان مدلهای 1530 و 1330 رو زودتر آب کنن. نمی دونم والا آدم گیج میشه حسابی.

دل بنظرم خیلی سادس ، کلا خیلی از VAIO Z670 خوشم میاد ولی 2400000 ندارم بدم اونو بخرم.

عجب سیستم توپی داری برای گیم خونه هم گرافیک 4870 خیلی خوبه هم تو lcd 32 اینچ خیلی بازی حال میده البته کاشکی سیستم اینتل میبستی به جای amd بگذریم بحثمون سر سیستم خونت نیست!
    واقعا 1640 و 1340 زیباست!
    امکانات خیلی عالی هم بهت میده یکیش بکلایت کیبورد هست تو تاریکی خیلی راحت میتونی باهاش کار کنی یا یه قسمت از بدنش چرمه یه سرچ بکن!واقعا خوشگله البته از دید منه شاید!!!
    به حرف فروشنده ها گوش نکن اونا جوش خودشون رو میزنن تا الان هر کسی 1640 داشته راضی بوده چند تا از بچه ها تو فوروم هستن که دارن میتونی بپرسی حدستم درسته میخوان مدلهای قدیمیشون رو سریع تر بفروشن که ضرر نکنن
    در منورد نت بوکم اونم بد نیست بستگی به حجم کاریت داره اونو نباید ازش انتظار زیاد داشته باشی
    به نظر من 1340 بخر البته حدود 1700 پولشه حتما با گارانتی خوب بگیر یا زیگورات یا دلیران در حال حاضر هیچ سیستمی تا 13 اینج قدرت 1340 رو نداره
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran,Velenjak

پيش فرض

عجب سیستم توپی داری برای گیم خونه هم گرافیک 4870 خیلی خوبه هم تو lcd 32 اینچ خیلی بازی حال میده البته کاشکی سیستم اینتل میبستی به جای amd بگذریم بحثمون سر سیستم خونت نیست!
    واقعا 1640 و 1340 زیباست!
    امکانات خیلی عالی هم بهت میده یکیش بکلایت کیبورد هست تو تاریکی خیلی راحت میتونی باهاش کار کنی یا یه قسمت از بدنش چرمه یه سرچ بکن!واقعا خوشگله البته از دید منه شاید!!!
    به حرف فروشنده ها گوش نکن اونا جوش خودشون رو میزنن تا الان هر کسی 1640 داشته راضی بوده چند تا از بچه ها تو فوروم هستن که دارن میتونی بپرسی حدستم درسته میخوان مدلهای قدیمیشون رو سریع تر بفروشن که ضرر نکنن
    در منورد نت بوکم اونم بد نیست بستگی به حجم کاریت داره اونو نباید ازش انتظار زیاد داشته باشی
    به نظر من 1340 بخر البته حدود 1700 پولشه حتما با گارانتی خوب بگیر یا زیگورات یا دلیران در حال حاضر هیچ سیستمی تا 13 اینج قدرت 1340 رو نداره
    موفق باشی
    چهارشنبه از دلیران پرسیدم میده 1550000 فکر میکنم خیلی انتخاب خوبی باشه

داره خودمونی میشه madoo3003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

چهارشنبه از دلیران پرسیدم میده 1550000 فکر میکنم خیلی انتخاب خوبی باشه
    1340 خيلي داغ مي كنه اصلا هم قشنگ نيست ( نظر شخصي)!!!! 1199 و 1640 هر دو شون لپتاپ هاي خوبي هستن و البته در كل 1640 بهتره ولي شما كه واسه ي گيم نمي خواي لپ تاپ 16 اينچ يا 15.6 از نظر حمل و نقل اصلا مناسب نيست !!! اگه كار گرافيكيه خاصي نمي خواي با لپ تاپ انجام بدي بنظرم يه vaio cs بگير 14 اينچ هم قابل حمله هم اينكه واسه ي كارايي كه گفتي بهت جواب ميده

15. این کاربر از madoo3003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •