من نمی تونم فلش هارو ببینم ، دلیلش چی هست ؟ با هیچ مرورگری برای من فایل های فلش نمایش داده نمیشه ....
من نمی تونم فلش هارو ببینم ، دلیلش چی هست ؟ با هیچ مرورگری برای من فایل های فلش نمایش داده نمیشه ....
دلیلش 13 آبانه!!! flv , avi فعلآ پریده معلوم هم نیست کی درستش کنن![]()
اه ، ما هم شدیم مسخره اینا ، هر موقع دلشون می خواد هر کاری می کنن ... آخرشم سر ماه پول رو تمام و کمال میگیرن ، هزار تومن اینور اونور باشه ، قبول نمی کنن ، من چند ماه پیش باید 60 واریز می کردم ، 59 واریز کردم ، چون قبلش بهم گفته بودن 59 ، واسه خودشون کشیدن رو 60 بعد ، گفتن هزار تومن کمه وصل نمی کنم ، بر اون ..... لعنت !!!![]()
از سرویسهای داتک راضی هستی؟
من تو سایتش سرویسی که هزینه ش 60 تومان باشه ندیدم
میشه بگی از کدوم سرویس داتک استفاده میکنی؟
و اینکه سرعت دانلودش چقدر هست و نوسان هم میکنه یا نه؟
ممنون
سلام
من مانده قبلی داشتم که شد 60 هزار تومان
، از سرویس 512 استفاده می کنم
تا قبل از عید امسال عالی بود سرعت عالی در همه زمان ها ، کلی فایل دانلود می کردم ولی ....،
از اون موقع به این ور سرعت نوسان داره ( زمانی بود که قانون اشتراکی بودن حداکثری 10 نفر رو برای ای دی اس ال تصویب کردن ) ، فقط شبا سرعت خوبه اونم بعضی موقع ها ، نهایت سرعت 62 تا 70 است ، ولی گویا مشتریان جدید این مشکلات رو ندارن
سرعت من به صورت عادی 20 و کمتر هست
از عید به اینور نتوستم با هیچ برنامه دانلودی فایل دانلود کنم و به همین خاطر از دانلود پیشفرض مرورگر استفاده می کنم.
موفق باشید ...
سوالی بود هستم در خدمتتون
برای چی از عید نتونستید با هیچ برنامه دانلودی فایل دانلود کنید ؟!!
با استفاده از Browser شک نکنید که نمیتونید از bandwidth که در اختیار دارید خوب استفاده کنید . به خصوص در روز که افتضاحه .
من پیشنهاد میکنم مشکل Download Manager رو حل کنید .
نمی دونم چرا ...
با تعویض ویندوز هم مشکل رفع نشد ...
اونها هم هی از سرشون باز می کنن
کلاً هیچ فیلمی نمیشه دانلود کرد WMV, Mov و...
ببینم این مشکل SSL و دانلود فیلم فقط برای داتک که نیست، هست؟
Firefox یک Add-on داره به اسم Down them all اگر اشتباه نکنم ، اون رو تست کنید شاید جواب داد ، در مورد سایر download manager ها هم پیشنهاد میکنم در انجمن اینترنت پیگیری کنید شاید دوستان باتجربه بتونن کمکتون کنن .
معمولا وقتی از این کارا میکنن تمام ISP ها رو شامل میشه . مثلا من الان نمیتونم از email استفاده کنم ، آسیاتک رو هم چک کردم همین مشکل رو دارن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)