پس جریان اینه؟
ای بابا منو بگو چی فکر میکردم....
خوب من تقریبا تمام کارها رو کردم خب....همشون شبیه همدیگن..گیج شدم بخدا...![]()
پس جریان اینه؟
ای بابا منو بگو چی فکر میکردم....
خوب من تقریبا تمام کارها رو کردم خب....همشون شبیه همدیگن..گیج شدم بخدا...![]()
همونطور که خودتون هم میدونید Mass Effect 2 یک اکشن نقش آفرینی هست نه یک نقش آفرینی (خالص) مثل Dragon Age. هرکدوم رو برای طرفداران خاص همون سبک ساخته بودند (که ظاهرآ من و شما جزء طرفداران سبک اکشن نقش آفرینی نیستیم). نگران نباشید این دو بازی قطعآ هیچ شباهتی به هم نخواهند داشتفقط امیدوارم مثل masseffect 2 خراب نکنن بازی رو، MassEffect2 یه بازی ActionAdventure عالی بود ولی یه RPG عالی نبود دقیقاً از سر و ته المانهای RPG بازی زده بودن و بازی رو به Action Adventure تبدیل کرده بودن که فروش بازی رو بیشتر کنن که موفقم بودن ولی فنهای RPG باز شاکی! امیدورام همچین بلایی سره Dragon Age نیارن که من بهشخصه خیلی شاکی میشم.
من يه چيزي رو نفهميدم اگه قراره شخصيت اصلي انسان باشه پس تکليف ما که با يه الف نسخه اول رو تموم کرديم چي ميشه؟منم با وحید موافقم. وقتی که 3 تا نژاد, 3 تا کلاس اصلی و اون چندتا (به حساب) زیر کلاس, بازی داشت, همیشه با NWN2 مقایسش میکردم و تاسف میخوردم. حالا اگه بخوان نژادش رو به یک کاهش بدند (که قطعآ همچین اشتباهی نمی کنند) که دیگه جک سال میشه!!!اگه فرضا شبیه اون باشه هم فکر کنم توی شماره بعدی هم احتمالا همین سه تا نژاد انسان و الف و کوتوله وجود داشته باشه...
بازی مثل MassEffect نمیشه بدون شک چون Masseffect یه بازی ActionAdventure و Shooter بود ولی رویهای که Bioware پیش گرفته برای این بازی دقیقاً مثل رویهایه که برای Masseffect 2 در نظر گرفته یعنی هرچی بیشتر سینماییتر کردن و Action کردن بازی و کم کردن از المانهای RPG بازی نمونش وجود فقط یه کاراکتر خاص مثل Masseffect هست و کاملاً صداگذاری شده، چون خوب هرکسی نمیتونه RPG بازی کنه و این یعنی گند زدن به بازی بله ممکنه فروش بازی بیشتر بشه ولی فنهای بازی خیلی شاکی میشن دقیقاً اتفاقی که برای MassEffect2 افتاد تقریباً بازی یه Shooter و Action خالص شده بود و خبری از RPG نبود.
یه CRPG خالص 50-60 ساعته مثل DragonAge یا Diablo3 بدون شک نمیتونه همچین ویژگیهایی داشته باشه حتی بعید میدونم بازی دیگه 50 ساعت باشه چون قائدتاً نمیشه یه عالمه دایلوگ رو تو 50-60 ساعت بازی صدا گذاری کرد من واقعاً دلم میخواست یه CRPG عالی مثل Dragon Age بازی کنم.
البته مشکل هم این بود که Dragon Age فروش خوبی نکرد مثل MassEffect 2 و خدا میدونه Bioware برای فروش بیشتر بازی چه گندی بزنه تو بازی.
Last edited by Guts; 14-07-2010 at 18:18.
ولی تقریبا 90% مردم و زمین و زمان و منتقد و ... میگن Dragon Age نقش آفرینی دهه ستدرکل دراگون ایج یه چیز دیگه ست.
![]()
خوب اونچیزی که مشخصه Bioware برای Dragon age تغییر رویه داده البته Dragon Age روی PC خیلی عالی بود ولی روی کنسولها مثل PC نبود و خوب PC هم که فروشی نداره بهنظر بازی رو بیشتری برای کنسول سازی کنه.
سلام. هیچ دلیلی نداره که بایوور بخواد 2 بازی که از نظر سبک کاملأ مشابه هم باشه رو با هم تولید کنه!! بایوور تو این چند ساله نشون داده هیچ وقت به خاطر سود یک بازی رو ادامه نداده (بر عکس یوبی سافت که مبوب ترین بازی رو به خاطر سطحی ،آسان و کنسولی سازی نابود کرد!) و همیشه با تفرکات جدید بهترین بازی رو در سبک خودش تولید کرده .
به نظر من dragon age همون رویه ی نسخه ی قبلی رو دنبال خواهد کرد و مثل ریشه ها ، یک بازی نقش افرینی پیچیده با ظاری ساده خواهد بود . در ضمن فروش این بازی اون قدر ها کم نبود که شرکت سازندش بخواد به خاطر مسائل مالی تغییر رویه بده!
Last edited by alborz_k; 15-07-2010 at 16:37.
امیدوارم سبک بازی همون نقش آفرینی کلاسیک باشه. اگه این بازی هم در این سبک نباشه دیگه این سبک کم کم از بین میره
سال دیگه دیابلو 3 هم میاد که اون بازی صد در صد به صورت نقش آفرینی کلاسیک هستش.امیدوارم سال دیگه شاهد دو تا بازی تاپ در این سبک باشیم![]()
توی بازی نمیشه بیشتر از 3نفر به عنوان party members همراه داشته باشیم؟
نه نمیشه.حداکثر 3 نفرو می تونید...توی بازی نمیشه بیشتر از 3نفر به عنوان party members همراه داشته باشیم؟
Last edited by Vahid_1990; 15-07-2010 at 17:14.
خب بهترین ترکیب نفراتی که باخودمون داشته باشیم چی هستش؟
من الان للیانا و آلیستر و موریگان رو توی تیم گذاشتم
استن و سگه رو هم نگهداشتم
چه جوری میشه که هر لحظه امکان تغییر دادن ترکیب نفرات رو داشته باشم؟
کلید خاصی براش تعریف شده یا فقط هر موقع که نفر جدیدی به گروه اضافه میشه میشه ترکیب نفرات رو تغییر داد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)