تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 630 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157197247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Somewhere I don't belong

پيش فرض

ببخشید یعنی هیچ کس اینجا با 20 ازمون کنکور سید موسوی درس حساب دیفرانسیل(1) اشنایی نداره؟؟؟!

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام
    نقل قول نوشته شده توسط mohsensoft
    سلام
    اولا واقعا عجيبه كه سرعت پيشرفت اين تاپيك اينقدر كمه.پارسال اگه يه روز نميومدي 7/8 صفحه اضافه ميشد ولي امسال.....
    دوما:دوستان عزيز ميخواستم منو در يه موردي راهنمايي كنيد:
    مثلا
    من گسسته رو از روي رمزينه ميخونم.فصل 1 داراي 9 جلسه هست.هر 2 روز يك جلسه رو ميخونم.حالا ميخواستم ببينم بهترين راه واسه اينكه وقتي به جلسه 9 ميرسم جلسه ي اولي يادم نره چيه؟
    آيا از ياد رفتن جلسه اولي چيز عادي هست و بايد چند بار بخونم تا مسلط بشم؟
    ممنون
    ببین عزیز برای گسسته که تخصصی هست میتونی اینطوری پیش بری
    جلسه اول(قسمتی که توی یه روز میخونی) رو بخونی و بعدش بلافاصله تست بزنی در حد تمرین و نکات مهم و فرمولها رو فیش برداری کنی به این صورت که مثلا یه فرمول هست که ازش چند تا فرمول دیگه بیرون میاد اون رو به صورت فرمول مادر بنویسی و براش یه نمودار درختی رسم کنی و هر شاخه رو به یه فرمول اختصاص بدی و باز اگه یه شاخه خودش چند تا فرمول دیگه داره اونها رو هم به همین ترتیب کار کنی
    و حالا این فیش رو در مواقع بیکاری و قبل از شروع جلسه بعد روش بخونی
    مثلا میری توی اوتوبوس بگیر اینو مرور کن
    یا اینکه کتاب رو حاشیه بزنی که این بیشتر بدرد فیزیک و شیمی میخوره تا ریاضیات به این صورت که کتاب رو که میخونی موارد مهم رو زیرش خط بکشی و اونایی مه مهمتر هست رو حاشیه کتاب یادداشت کنی
    حالا مثلا جلسه اول رو تموم کردی و میخوای جلسه دوم رو شروع کنی یه مرور اجمالی اما بادقت روی اینایی که زیرش خط کشیدی و حاشیه زدی میکنی و بعد میری که جلسه دوم رو بخونی
    موقع شروع جلسه سوم عینا همین کاری که برای جلسه دوم کردی رو میکنی منتها این بار برای مرور جلسه اول فقط اونایی که حاشیه زدی رو میخونی که اینطوری چشمت هم به اونایی که زیرش خط کشیدی هم کمی میفته که اینا هم تا حدی مرور میشه
    حالا مثلا 4-5 تا درس که فاصله حدود 2 هفته تا یک ماه طول کشیده بخونیشون رو دوباره بر میگردی یه مرور اجمالی تقریبا مثل مروری که قبل از جلسه دوم انجام میدادی میکنی
    توجه داشته باش که من منظورم از جلسه اون جلسه ای که شما میگی نبود که هر جلسه بشه دو روز منظورم هر وقت که خوندی بود
    اگه فیش برداری هم کردی همیشه این فیش ها رو همراهت داشته باش تا اگه بیکار شدی بخونیشون
    وسواس هم نداشته باش تا کنکور کلی وقت دوره داریم (انرژی + )
    این رو خوب گفتی
    سلام دوستان
    سال 88 سیومین باری خواهد بود که در کنکور شرکت می کنم . سال اول پیش بودم که هیچی . سال دوم هم که سرباز بودم . و امسال اواخر سربازی . دو سال اول رو هنر شرکت کردم . امسال می خوام انسانی و ریاضی هم بهش اضاف کنم .
    از نظر یادگیری مشکلی ندارم . مشکلم اینکه انگیزه ی درس خوندن ندارم و نمی تونم برم سراغ کتابام و جدی بزنم تو گوشش و شروع کنم .
    من باب همین خیلی این چند روزه دپرسم و نمی تونم هیچ کمکی به خودم بکنم .
    به نظر شما باید چی کار کنم که تو کنکور اول بشم ؟
    انسانی و ریاضی رو که نمیشه همزمان شرکت کرد. میشه؟
    دوست عزیز نگران نباش
    یه یاعلی بگو و شروع کن
    یکم برو توی جو های کنکوری تا اشتیاق پیدا کنی
    یه برنامه برا خودت بریز
    برو توی کتابخونه
    این رو هم به خودت بگو: امروز همان فرداییست که در انتظارش بودی(از همین جا کش رفتم)
    با این اوضاع بومی گزینی که 80% قبولی ها باید از همون استان باشن راحت میتونی توی استان خودت رشته خوب بیاری(البته اگه تهران و امثالهم نباشه)
    اگه تو یه موسسه ثبت نام کنی و امتحاناشو بدی خیلی بهتره چون این جوری من مطمئن هستم که اکثر آزمونا رو نمی خوندی.!!
    درست میگن ایشون
    سعی هم کنید تعاونی سنجش رو ثبت نام کنید
    هم استاندارد تره هم جامعه آماریش بالاتره
    مثلا فقط جامع ریاضیش بالای 100 هزار ننفر شرکت کننده داشت اونم یه آزمونش
    بچه ها شما ها عربی رو در چه حد بلدین ؟!؟!؟!
    از چه منبعی استفاده میکنید.؟
    من که عربیم بد نیست
    واسه عربی هم یه کتاب نحو عربی به نام شرح نموداری صمدیه و یه کتاب صرف از دوستان گرفتم
    چیز خوبیه و تنها مشکلش اینه که بیش از حد نیاز کنکور توضیح داده
    اگه این رو خوب متوجه بشم عربی میشه 100%
    اگه تموم کردم یه سر هم به کتاب ایاد فیلی میزنم
    البته همه اینا با کتاب خوبن
    بذار کنکورتو بدی اونوقت بهت میگم سنجش مضخرفتره یا قلمچی!
    هیچ کدوم هیچ تاثیری جز اینکه با جو امتحان خو بکنی ندارن
    این بستگی به خود شخص داره
    من میشناسم که خرخون بوده با قلم چی پیش رفت امید زیادی هم داشت اما گند زد در صورتی که اگه با برنامه خودش پیش می رفت به نتیجه دلخواهش میرسید
    من سربازیم تو خود تهرانه . از صبح می رم اونا و تا ساعت 5 اونجام . از ساعت 2 تا 5 می رم کتابخونه ای که اونجا هست . ساعت 6 می رسم خونه . از 6 تا 12 شب هم برای خودمم . البته با کمی خستگی . البته از صبح تا ساعت 2 بعد از ظهر هم باز وقت خالی بین کارها گیر میاد . . یعنی فکر کنم در روز 5 ساعت مفید برای خودم باشم
    اوخ اوخ اینکه بد شد
    ولی اگه برنامه داشتی باشی و توکل کنی میتونی یه کارائی بکنی
    اصلا کاردانی بخون بعد برا کارشناسی تمام سعیت رو بکن بهترش کنی
    مبتكران براي فيزيك 2 و پيش براي رشته رياضي-فيزيك
    پرسش هاي 4 گزينه اي نداره ؟؟
    اگه كسي اطلاع داره ممنون ميشم راهنمايي كنه
    سوم و پیش رو ندیدم جایی
    فیزیک2 رو هم مطمئنم که نمیزنه یعنی اندیشه رو نمیزنه وگرنه خودش داره که بدرد نمی خوره
    مولفش هم محمود زاده هست
    ولی خدا رو شکر توی کتابخونه اینجا همش هست
    یکی 2-3 تا هم هست
    كتاب تست تاليفي خوب براي فيزيك 2 و فيزيك پيش (1) كسي ميشناسه ؟
    من نمی دونم ولی اگه اندیشه گیرت بیا فکر کنم خوب باشه
    خودم هم همین سوال رو دارم
    دوستان شما کتاب آموزشی تستی یا آموزشی خوب برای فیزیک 3 و پیش سراغ ندارین؟
    اندیشه سازان رو در دسترس دارم ولی مخوام بدونم چقدر میشه بهشون اعتماد کرد و بهتر از اینا وجود نداره؟
    همچنین کتاب آموزشی تستی یا فقط آموزشی برا حسابان و حساب دیفرانسیل چی خوبه که بگیرم
    فقط چیزی که میگید روش توضیحش خوب و قشنگ باشه
    طوری باشه که برا من که توی اینا به خصوص حساب ضعیفم خوب باشه بتونم یاد بگیرم

3. 4 کاربر از seyyedi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

swamp جان خوشخوان سطحش زیاد بالا نیست؟
    چون من تو نظریه اعداد تقریبا تو تست اطلاعاتم صفره
    به نظر من برو گسسته رمزينه بگير(من به همه اين پيشنهادو دادم چون من كه از گسسته متنفر بودم الان كلي دارم باهاش حال ميكنم)
    خوشخوان واسه تست خوبه ولي آموزش رو زياد روش تكيه نكن چون به صورت نكته اي هست(توصيه يكي از دوستام كه پارسال توي كنكور موفق بود)

5. 2 کاربر از mohsensoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lomon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام....

پروفشنال pooyahacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

جناب seyyedi‏ جامعه آماري سنجش بالاتره آيا ؟! تا اونجايي كه من اطلاع دارم سنجش اول كمتر از 31 هزار نفر شركت كننده داشت ؛ تو هر درسي هم كه ماشاالله 4-5 تا اشتباه رو داره ؛ با اون برنامه مزخرفش !

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

swamp جان خوشخوان سطحش زیاد بالا نیست؟
    چون من تو نظریه اعداد تقریبا تو تست اطلاعاتم صفره
    چرا یه کمی سطحش بالا هست ولی اگه درسنامه هاشو بخونی بعد تستاشو بزنی اطمینان داشته باش تو کنکور راحتترین درس برات گسسته میشه
    در تستاش 4 تا سطح داره a.b.c.d که سوالات کنکور اکثرا در سطح a.b هست به ندرت در سطح c هم میاد ولی سطح d برای المپیاد هست
    باز هم انتخاب با خودت

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

چرا یه کمی سطحش بالا هست ولی اگه درسنامه هاشو بخونی بعد تستاشو بزنی اطمینان داشته باش تو کنکور راحتترین درس برات گسسته میشه
    در تستاش 4 تا سطح داره a.b.c.d که سوالات کنکور اکثرا در سطح a.b هست به ندرت در سطح c هم میاد ولی سطح d برای المپیاد هست
    باز هم انتخاب با خودت
    راست میگه فوق العادس این کتاب
    من با یه دور خوندن جبر کانون رو تو اولین آزمون 100 زدم گسستمم مثل امروز اکثرا 90 میزنم

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راست میگه فوق العادس این کتاب
    من با یه دور خوندن جبر کانون رو تو اولین آزمون 100 زدم گسستمم مثل امروز اکثرا 90 میزنم
    احتمالا شما سالی واحدی برداشتی و گراف تو امتحانت اومده
    منم گراف رو 83 زدم ولی نظریه اعداد زمین تا آسمون فرق داره با گراف.
    به نظر من برو گسسته رمزينه بگير(من به همه اين پيشنهادو دادم چون من كه از گسسته متنفر بودم الان كلي دارم باهاش حال ميكنم)
    خوشخوان واسه تست خوبه ولي آموزش رو زياد روش تكيه نكن چون به صورت نكته اي هست(توصيه يكي از دوستام كه پارسال توي كنكور موفق بود)
    باز هم انتخاب با خودت
    یه دنیا ممنون بچه ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام بچه هاي كنكوري من هم اووووووووووووووومدم

من براي سومين بار ميخوام كنكور بدم (عجب پشتكاري)

امروز درس خوندن براي كنكور 88 رو با روزي 13 ساعت شروع كردم . البته سال هاي قبل به خاطر بعضي مشكلات رتبه خوبي نياوردم يه وقت فكر نكنين مغزم تعطيه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه pesarebaba2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    2/1 جهان

پيش فرض

سال دومی هستم و به همین خاطر زمین شناسی رو خیلی بد زدم.چون نمیخونم.ولی بقیه که در حال تحصیل هستن باید بخونند و به همین خاطر خیلی ترازم رو کشید پایین.
    خوب دیگه چه میشه کرد...
    Last edited by pesarebaba2006; 15-11-2008 at 18:51.

13. این کاربر از pesarebaba2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •