هر برنامه یا بازی میخواین اسمشو تو سایت زیر سرچ کنید میاد:
اگه بازی خاصی خواستید و نتونستید پیدا نکردید بگید تا لینکشو بذارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر برنامه یا بازی میخواین اسمشو تو سایت زیر سرچ کنید میاد:
اگه بازی خاصی خواستید و نتونستید پیدا نکردید بگید تا لینکشو بذارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
نه والا جیل بریک کنم میگم به شما هم
اسم کامل دیکشنری تو بی زحمت بده شاید واسه دانلود گیرش اوردم خیلی لازم دارم واجب تر از واجبه برام
مچکرم
بچه ها یه سوال
الان فرم 3.1.2 رد دان کنم
برا جیل بریک اماده شه؟
چون الان adsl دارم
آيپاد 8 گيگ فقط نسل 2 داره كه قيمتش 225 هست . 16 گيگ منسوخ شده و 32 گيگ نسل دوم هم فك كنم ديگه گيرت نمياد ..چند تا سوال:
قیمت ipod touch های 2g و 3g ؟؟
تفاوت بین اونها؟(مخصوصا تفاوت در قدرت cpu و ram و دوربین؟؟)
jailbreak می شن؟
ممنون
32 و 64 گيگ قيمتشون به ترتيب 345 و 400 و خورده اي هست كه جفتشون نسل سومن ...
فقط همون ram و cpu رو بگم :
رم نسل دوم 128 و نسل سوم 256 !!!!
CPU نسل دوم 633 هست كه روي 533 كلاك شده اما توي نسل سوم در اين حد ميدونم كه روي 833 كلاك شده!!!
و نسل سوم از OpenGL|ES استفاده ميكنه ولي نسل دوم خير ...
و به همين دليل به زودي بازي هايي رو خواهيم ديد كه معرفي ميكنن و ما نسل 2 دار ها تو كفش ميمونيم اما اونايي كه نسل سوم دارن حالشو ميبرن ...
نسل 2 ها تا ورژن فريمور 3 راحت جيلبريك ميشن اما 3.1 خير فعلا" تا اطلاع ثانوي!!!
نسل 3 ها جيلبريك ميشن اما اگه آيپادشون خاموش شد بايد به كامپيوتر وصل كنن تا دوباره بتونن كار كنن باهاش ...
يا حق ...
الآن چك كردم 90 مگ بود.ببخشيد كه اشتباه گفتم!!!سلام
نه والا جیل بریک کنم میگم به شما هم
اسم کامل دیکشنری تو بی زحمت بده شاید واسه دانلود گیرش اوردم خیلی لازم دارم واجب تر از واجبه برام
مچکرم
اسم فايلش هم اينه :
Oxford 2.20 EN-EN The Concise Oxford English Dictionary
اگه ميدوني كه بعدا" هم ميتوني دان كني فعلا" دست نگه دار.شايد به 3.1.2 نياز نباشه اما اگه خيلي دوست داري يا بعدا" دانلودش برات مقدور نيست خب دانلود كن!!!بچه ها یه سوال
الان فرم 3.1.2 رد دان کنم
برا جیل بریک اماده شه؟
چون الان adsl دارم
سلام دوستان ... میتونید بگید چطوری میشه lyrics یه آهنگ رو توی ipod نشون داد ؟!؟ بطوری که های لایت نشون داده بشه ؟!؟
اصلا میشه اینکارو انجام داد ؟!؟
حالا اگه من یه نسل دوم خریدم و 3.1 بود میشه به 3 تبدیلش کرد یا باید صبر کنم 3.1 جیل بریک بشه؟
اگه یه توضیحی هم در مورد این mc و mb بدی خیلی شرمندمون کردی؟ کدومش بهتره؟![]()
این شاتهایی که زحمتشو کشیدی روی Touch 3.1 هم با این گرافیک بالامیاد ؟ اگه ردیف شه که خیلی خوفه مخصوصا اون MGS . ولی فک کنم اینا openGL داشته باشن، نمیدونم .تنوع بسیار زیاده
کرک شدش هم راحت گیر میاد
اینم چند تا بازی گرافیک بالا:
یعنی ما که 8g، ورژن 3.1.1 داریم نمیتونیم استفاده کنیم، نه ؟برنامه ي Radio FM شركت اپل تا چند وقت ديگه مياد و آيفون 3GS و آيپاد تاچ 3G ميتونن راديو بگيرن و حالشو ببرين ...
Last edited by fade2amin; 18-10-2009 at 06:27.
تو آیتونز رو هر آهنگی که میخوای لیریک رو اضافه کنی رایت کلیک کن و گزینه Get info رو انتخاب کنسلام دوستان ... میتونید بگید چطوری میشه lyrics یه آهنگ رو توی ipod نشون داد ؟!؟ بطوری که های لایت نشون داده بشه ؟!؟
از سربرگ های بالا گزینه Lyrics رو انتخاب کن و متنتو کپی کن تو اون
بعد که سینک کردی با آیپاد/آیفونت وقتی رو اون آهنگ هستی و داره پخش میشه که یه تب کنی رو Albumart متن نشون داده میشه:
تمام محصولات اپل یه کد دارن که معرفی کننده مدلشهاگه یه توضیحی هم در مورد این mc و mb بدی خیلی شرمندمون کردی؟ کدومش بهتره؟
آیپاد تاچ های سری اول و دوم با mb شروع میشدن و این جدیدا با mc
اگه آیپاد 3G میخوای که هیچی mc میگیری و تمام
اگه آیپاد ۸گیگ میخوای هم mb داریم هم mc
اینکه میگن mb بگیرین بهتره به خاطر اینه که یه ساله تو بازار بوده و سیستمش تو دست هکرا اومده و راحت جیلبریک میشه
ولی خیلی مساله مهمی نیست
بله رو همه دستگاهها (iphone 2G/3G/3GS و iPod1G/2G/3G) همین گرافیکهاین شاتهایی که زحمتشو کشیدی روی Touch 3.1 هم با این گرافیک بالامیاد ؟
فقط رو 3GS و آیپاد3G فریمریت فوق العاده بالای دارن
نه متاسفانهیعنی ما که 8g، ورژن 3.1.1 داریم نمیتونیم استفاده کنیم، نه ؟
1)اقا من دقیقاً از کجا موقع خرید اطمینان پیدا کنم که به جای iPod 3G 32GB یه iPod 2G 32GB بهم نندازه اون فروشنده؟
چطوری میشه شناختشون؟
2)من اول گرافیک MGS4 رو دیدم کف کردم، اخه خود گرافیک PS3 رو داره.
بعداً فهمیدم از قبل رندر شده هست همه صحنه هاش و Snake همیشه تو همه مراحل یک جا نشسته و فقط تیراندازی می کنه...!!!
ولی بازم ایول حال کردم باهاش.
3)منظور اون دوستمون از خاموش شدن iPod موقع جیلبریک کردن چیه؟ و اینکه اگه خاموش بشه واقعاً نمیشه دیگه اینور اونور بردش و همیشه باید به PC وصل باشه تا کار کنه؟ اینطوری که خیلی ضایع ست
Last edited by sony_W810i; 18-10-2009 at 11:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)