تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 1137 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157197247647 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

همون اندیشه سازانو بگدری پیدا میشه.من خودم یکم گرونتر خریدم فقط فک کنم دسته بیستم بود!
    '

والا تهران نیستم نمیتونم بگردم...

اگه یکی از دوستان که داره واسم پست کنه منم مبلغشو به حسابش بریزم عالی میشه........

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    خسته نباشيد

بهترين كتاب براي آموزش حسابان / فيزيك / شيمي/ هندسه چه كتابهايي است؟

كتابهايي كه لطف مي كنيد معرفي مي كنيد داراي حجم زيادي نباشه(همانند مطالبي كه معلم ها در آموزشگاه ها تدريس مي كنند كه فراتر و گسترده تر از مطالب كتاب نيست)

فقط و فقط براي قبولي در امتحان نهايي لازم دارم
    Last edited by boeing_747; 02-07-2009 at 07:01.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

سلام دوستان من پارسال چندتا کتاب گرفتم که به خاطر بی تجربگی اشتباهات زیادی کردم حالا میخوام چندتاشونو عوض کنم
    1- تست شیمی جامع گاج که پارسال 12 تومن خریدم که امروز با کتابفروشی حرف زدم و قرار شد کتابو ببرم و تست شیمی مبتکران دسته دوم سال دوم ، سوم ، پیش1 و 2 (سال چاپ 84 ) بگیرم و 2 تومن هم بابتش بدم.
    2-کتاب تست آبی قلمچی حساب دیفرانسیل و انتگرال (توجه: این کتالب فقط دیفرانسی 1 و 2 با 10 سال و 30سال اشتباه نگیرید پارسال چاپ اولش بوده مولف فرهاد حامی) میخوام اینو هم بدم دیفراسیل اندیشه سازان بگیرم مولف رضا نونهال آذز و یکی دیگه
    به نظرتون این 2 تا تعویض ارزش داره یا نه؟؟ تستهای شیمی سال 84 مشکلی که نداره؟؟؟

داره خودمونی میشه navid_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان من پارسال چندتا کتاب گرفتم که به خاطر بی تجربگی اشتباهات زیادی کردم حالا میخوام چندتاشونو عوض کنم
    1- تست شیمی جامع گاج که پارسال 12 تومن خریدم که امروز با کتابفروشی حرف زدم و قرار شد کتابو ببرم و تست شیمی مبتکران دسته دوم سال دوم ، سوم ، پیش1 و 2 (سال چاپ 84 ) بگیرم و 2 تومن هم بابتش بدم.
    2-کتاب تست آبی قلمچی حساب دیفرانسیل و انتگرال (توجه: این کتالب فقط دیفرانسی 1 و 2 با 10 سال و 30سال اشتباه نگیرید پارسال چاپ اولش بوده مولف فرهاد حامی) میخوام اینو هم بدم دیفراسیل اندیشه سازان بگیرم مولف رضا نونهال آذز و یکی دیگه
    سلام دوست عزیز
    کتاب شیمی از سال 84 تغییر کرده و بیشتر مباحث کتاب جدید در آن وجود ندارد ...(بعضی از در سا تغییر نکرده )

اما در مورد نونهال آذر کتاب خوبیه .. تستاش خیلی خوبه .. فقط توضیحاتش خیلی مختصره (برای جمع بندی) ..

موفق باشین

5. این کاربر از navid_ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Doe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

پیش دانشگاهی از سال 84 کتابت تغییذ کرده واسه همین خیلی از تستای قبلش الان به درد نمیخوره.دوم و سومو نمیدونم ولی پیشو به خصوص پیش 1 مطمئنم[
    سلام
    خسته نباشيد

بهترين كتاب براي آموزش حسابان / فيزيك / شيمي/ هندسه چه كتابهايي است؟

كتابهايي كه لطف مي كنيد معرفي مي كنيد داراي حجم زيادي نباشه(همانند مطالبي كه معلم ها در آموزشگاه ها تدريس مي كنند كه فراتر و گسترده تر از مطالب كتاب نيست)

فقط و فقط براي قبولي در امتحان نهايي لازم دارم
    وسه امتحان نهایی کتاب درسی و سوالای سالهای قبل بسه
    Last edited by John Doe; 02-07-2009 at 16:47.

7. 3 کاربر از John Doe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

پیش دانشگاهی از سال 84 کتابت تغییذ کرده واسه همین خیلی از تستای قبلش الان به درد نمیخوره.دوم و سومو نمیدونم ولی پیشو به خصوص پیش 1 مطمئنم[
    تستهاش بدرد نمیخوره یعنی احتمالا بعضی از مطالب حذف شده درسته؟؟؟ یا نکنه مطالب جدیدی به کتاب اضافه شده؟؟؟
    Last edited by rambo_1386; 02-07-2009 at 17:54.

داره خودمونی میشه navid_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تستهاش بدرد نمیخوره یعنی احتمالا بعضی از مطالب حذف شده درسته؟؟؟ یا نکنه مطالب جدیدی به کتاب اضافه شده؟؟؟
    سلام
    بعضی از جاهاش حذف شده ......
    مطالب جدید هم اضافه شده..
    موفق باشین

10. 3 کاربر از navid_ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

و اما رسیدیم به دروس تخصصی ...
    برای هر کدوم من بودجه‌بندی 88 هم اضافه کردم که البته تقریبا هر سال همین روند را داره.

◄ تذکر: در زمینه‌ی کتاب تست سعی کنید همون کتاب‌هایی که با طبع شما سازگار هست را تهیه کنید. بعضی از بچه‌ها گاج را به کانون ترجیح می‌دهند و بعضی برعکس. سعی کنید همون چیزی که به نظرتون درست هست را ادامه بدهید. شاید تنها استثناء این موضوع شیمی هست که ... خودتون بخونید

●● ریاضیات ●●
    ریاضیات رشته‌ی ریاضی 55 تست هست که تعداد تست‌های هر مبحث در سال 88 به صورت زیر بوده:
    دیفرانسیل، حسابان و ریاضیات پایه: 23 تست
    هندسه‌ پایه: 8 تست
    هندسه تحلیلی: 8 تست
    آمار: 2 تست
    جبرواحتمال و ریاضیات گسسته: 14 تست

الف) ریاضیات پایه
    شامل تابع و مثلثات و تصاعد و لگاریتم هست. اگر مسلط هستید که خیلی خوب! اما شاید بشه گفت برای تسلط بر مثلثات باید بیشتر از بقیه وقت بگذارید. البته چون مبحث مثلثات توی قسمت‌های دیگه (مثل انتگرال یا فیزیک) کاربرد زیادی داره، اگر مسلط باشید خیلی به شما کمک می‌کنه. بقیه‌ی قسمت‌ها هم که آسون هست!
    ◄ آموزش: برای آموزش کتاب سبز کانون به نظر من کفایت می‌کنه.
    البته (به نظر من) اگر در قسمت مثلثات مشکل دارید و با کتاب کانون مشکلتون حل نشد، آخر کتاب دیفرانسیل سیدحسین سیدموسوی (3000 مسئله و ...) انتشارات مبتکران جلد اول یه فصل ویژه برای مثلثات داره که به زبان خیلی ساده همه چی را توضیح داده.
    ◄ تست: همون حرف‌هایی که اول گفتم!
    البته یه کتاب هم انتشارات رمزینه چاپ کرده که احتمالا باید کتاب خوبی باشه. (میشه جلد سوم کتاب!)
    قسمتی از این کتاب را می‌تونید از لینک زیر بخونید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ب) دیفرانسیل و حسابان
    ◄ آموزش: به نظرم بهترین کتاب در این زمینه، کتاب کلاس رمزینه هست. این کتاب همه چیز را کامل، ساده و بدون ابهام با کلی مثال آموزش داده. من وقتی کتاب را می‌خونم، واقعا احساس می‌کنم که مولف با تمام وجود وقت گذاشته و نوشته. همین‌جوری جزوه‌هاش را نزده بغل هم بشه کتاب! آدم بعضی از کتاب‌ها را می‌خونه کاملا درک می‌کنه که فقط دارند برای پول یه چیزی سر هم می‌کنند!! مثلا من شخصا توی دو تا مبحث حد و مشتق‌پذیری مشکل داشتم. هر کتابی هم می‌خوندم نمی‌فهمیدم! می‌دونستم این روش‌ها و نکته‌ها وجود داره، ولی وقتی پای استفاده پیش می‌اومد می‌لنگیدم. ولی وقتی این کتاب را خوندم مشکلم حل شد و فهمیدم اون‌ها ماهی‌گیری را یاد نمی‌دادند و خواسته یا ناخواسته کتاب‌هاشون رفع ابهام زیادی نیاز داره! این کتاب ظاهرا امسال یک جلدی شده و فقط برای دیفرانسیل (1) چاپ شده. احتمالا خوش‌شانس باشید و دیفرانسیل (2) هم تا مهر به دستتون برسه.
    این هم قسمتی از کتاب دیفرانسیل1 رمزینه:
    کد:
    ◄ تست: همون حرف‌هایی که اول گفتم!
    من باز کتاب تست رمزینه را ندیدم، ولی باید کتاب خوبی باشه. البته ظاهرا فقط برای دیفرانسیل (1) آماده شده.
    کتاب اندیشه فائق هم با چاپ‌های گذشته فرق کرده. من چند وقت پیش دیدم که یه کتاب خیلی بزرگ شده بود!

پ) هندسه پایه
    کتاب‌های سابق اندیشه‌سازان (مبتکران) که فکر کنم مولفش مهندس ابوالقاسمی بود را تهیه کنید. هم آموزش و هم تست داره.

ت) هندسه تحلیلی
    ◄ آموزش: در زمینه‌ی آموزش کانون یه کتاب داره که انصافا کتاب کاملی هست. کلی نکته‌ی تستی داره. مثلا برای محاسبه‌ی دترمینان و ماتریس الحاقی و ... هم نکته‌ی تستی مطرح کرده که کار خود مولف (پایافر) هست.
    البته من خودم با فصل دوم مشکل داشتم که از کتاب کلاس رمزینه استفاده کردم. به نظرم این فصل را خوب یاد داده بود. بقیه‌اش را نمی‌دونم!
    ◄ تست: کتاب‌های توی بازار اکثرا خوب هستند. گاج، کانون، مبتکران و ...

ث) آمار
    دو تا تست آسون مطرح می‌شه که وقتی تست‌های دیفرانسیل سخت باشه برای خودش نعمتی هست! از دستش ندید. یه روزه حله! گاج یا کانون بگیرید. هر کدوم با ذائقه‌ی شما جور در میاد!

ج) جبر و احتمال و ریاضیات گسسته
    ◄ آموزش: دو تا کتاب خوب در این زمینه هست. یکی رمزینه و یکی خوشخوان. البته فقط دقت کنید که یکی‌ را انتخاب کنید و تا آخر باهاش پیش برید. چون هر دو تا حجمش زیاده!
    رمزینه به زبان ساده و با اثبات و تشریح و ... مطالب را بیان کرده. اگر دبیر درست حسابی ندارید (که خودش هم بلد نیست!) و می‌خواهید به زبان خیلی ساده خودتون یاد بگیرید این کتاب به شما کمک می‌کنه. ولی اگر دبیرتون نسبتا خوب هست، احتمالا خواهید گفت که این کتاب توضیح واضحات و تکرار مکررات هست!
    اما کتاب خوشخوان نسبت به رمزینه اثبات و ... نداره و مطالب را زیاد کش‌دار نکرده. حق مطلب را ادا کرده و شما را درگیر مسائل جانبی نکرده. کلی هم تمرین تستی داره که مولف در چهار سطح رده بندی کرده. البته نظر مولف هست دیگه. شما همش را حل کنید! هر چند توی کنکور سوالات بسیار پیچیده (می‌شه سطح d) نمیاد. چون وقت‌گیر هست! آخر کتاب هم سوالات کنکور سراسری و آزاد را از سال 75 به بعد داره و یه جدولی هم هست آخرش که می‌تونید ببینید تست‌های کتاب با کنکور (از سال 84 که کتاب چاپ شده!) مشابهت زیادی (فکر کنم بالای 80 درصد) داره.
    قسمتی از کتاب رمزینه را می‌تونید از لینک زیر بخونید:
    کد:
    من جمع‌بندی کردم براتون. خودتون بهتر می‌دونید. ولی پیشنهادم خوشخوان هست!
    ◄ تست: حرف خاصی ندارم! همون حرف‌های قبلی...!

●● فیزیک ●●
    بودجه بندی سوالات سال 88 که برای رشته‌ی ریاضی 45 تست هست.
    اول: 4 تست
    دوم: 5 تست
    سوم: 13 تست
    پیش‌دانشگاهی: 23 تست

الف) فیزیک پیش
    ◄ آموزش: یکی از بهترین کتاب‌های فعلی موجود، کتاب کلاس رمزینه هست. البته حجم کتاب فیزیک (1) اون یه خورده زیاد هست و نذارید برای بعدا. ولی سعی کنید دقیق بخونید و سریع از کنار مطالب رد نشید.
    این هم قسمتی از کتاب فیزیک1 پیش و فیزیک2 پیش:
    کد:
    کد:
    کتاب انتشارات فار هم یه نگاهی بکنید (من ندیدم!)
    ◄ تست: این‌جا کتاب آبی کانون خیلی خوب عمل کرده. به نظر من جزء بهترین کتاب‌های بازار هست.

ب) فیزیک پایه
    ◄ آموزش: اگر صرفا کتاب فیزیک سوم دبیرستان نیاز دارید، کتاب اندیشه سازان واقعا کتاب خوبی هست. هم اولش آموزش تقریبا کامل داده و هم تست‌های کنکور و تالیفی داره.
    اما اگر کل فیزیک پایه را خواستید، کتاب خوشخوان را تهیه کنید. هم مفهومی آموزش داده، هم مثال‌ها و تمرین‌های جالبی داره. این هم کتاب خیلی خوبی هست.
    ◄ تست: کتاب آبی کانون

●● شیمی ●●
    اول بد نیست بودجه بندی 35 تست شیمی سال 88 را ببینید:
    دوم: 11 تست
    سوم: 12 تست
    پیش: 12 تست

روندی که هر سال هم وجود داره اینه که حدود 65 درصد تست‌های مربوط به سال دوم و سوم هست. پس اگر مشکلی دارید، پیشنهاد می‌کنم تابستون حل کنید تا با خیال راحت 12 تا تست شیمی پیش هم جواب بدید!
    قطعا بهترین کتاب شیمی، کتاب‌های مهندس بهمن بازرگانی هست که انتشارات مبتکران چاپ می‌کنه الان! چه آموزش چه تست.

فقط حواستون را جمع کنید. کل شیمی مهندس بازرگانی 8 تا کتاب هست (4 تا آموزش/4 تا تست). اگر می‌بینید مشکل اساسی دارید برید سراغ کتاب‌های آموزش. چون نمی‌تونید واقعا توی یک فرصت کم این 8 تا را کامل بخونید. سعی کنید کتاب آموزش را در حد نیاز تهیه کنید و در عوض کتاب‌های درسی را خط به خط حفظ کنید!
    یه مورد دیگه این‌که شیمی پیش (2) یه خورده از سایر مباحث دشوارتر هست (از الان نمی‌خوام شما را بترسونم! گفتم شاید یکی این پست را اواخر سال بخونه!) در این مورد مستحب هست که کتاب آموزش را تهیه کنید. انقدر عالی توضیح داده که حرف نداره!
    Last edited by mehdi_7070; 29-12-2009 at 23:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

مهدي جان ممنون

اين كتابها كه معرفي كرديد داراي حجم كمي هستند؟
    چون من فقط واسه قبولي در امتحان نهايي مي خوام

آموزش حسابان انتشارات فاطمي و ژرف دارم ولي بدليل حجم بسيار زيادش اصلا نمي خونم

اگه كتابهايي كه معرفي كرديد داراي حجم كمي نيستند لطفا كتابي معرفي كنيد كه صرفا واسه قبولي در امتحانات نهايي باشه كه داراي حجم كمي باشد

ممنون
    Last edited by boeing_747; 02-07-2009 at 20:36.

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

مهدي جان ممنون

اين كتابها كه معرفي كرديد داراي حجم كمي هستند؟
    چون من فقط واسه قبولي در امتحان نهايي مي خوام

آموزش حسابان انتشارات فاطمي و ژرف دارم ولي بدليل حجم بسيار زيادش اصلا نمي خونم

اگه كتابهايي كه معرفي كرديد داراي حجم كمي نيستند لطفا كتابي معرفي كنيد كه صرفا واسه قبولي در امتحانات نهايي باشه كه داراي حجم كمي باشد

ممنون
    خواهش می‌کنم دوست عزیز.

تقریبا اکثر کتاب‌ها حجم چندان کمی که احتمالا مدنظر شماست ندارند!

از طرفی من فکر می‌کنم برای قبولی در امتحان نهایی جواب شما همین بوده:
    وسه امتحان نهایی کتاب درسی و سوالای سالهای قبل بسه
    الان می‌شه کتاب‌های کمک آموزشی هم معرفی کرد که حجم کمی‌ دارند، ولی فکر نمی‌کنم مشکل شما را حل کنه. مثلا شما کتاب‌های آموزش هندسه و فیزیک سبز کانون را ببین. این‌ها حجمش کم هست. حسابان سبز کانون (فرهاد حامی) هم چندان حجم کمی نداره. ولی خوب فکر نکنم از این کمتر بشه دیگه! مگه این‌که نکته‌ها را خلاصه کرده باشند که به‌درد امتحان نهایی نمی‌خوره!

امیدوارم جواب سوالتون را گرفته باشید!

14. 4 کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •