تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 940 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157197247647 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من میگم بازی روانه شما باور ندارید
    این هم استپ کریستیانو رونالدو

2. این کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این هم یک عکس از gonzalo higuain به همراه قابلیت هاش

Last edited by B3HZ@D; 04-10-2008 at 02:30.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض نقد كلي و بي طرفانه

نقاط ضعف و غير قابل ناديده گرفته شدن:

دمو نصبش پر از ايراد و اشكال هست نصب رو پيچونده. واقعا دانلود كرده ها مي دونن چي مي گم. نصبش هم يه يه ربع 20 دقيقه اي طول ميكشه در حاليكه بعد از نصب 2 تا فايل Read Me هست يه دونه فايل exe بازي و يه فولدر كه توش ديتابيس بازي قرار داده شده اينو با يه وين رار هم ميشد پك كرد. اين كارش خيلي عجيب بود من كه سر در نياوردم. متاسفانه دمو اصلا ارزش دانلود نداره چون نميشه با رايت استيك دريبل ها و حركت ها رو اجرا كرد. در كمال ناباوري بازي قيافه اش و ظاهر و دور نماش اصلا و ابدا نسبت به 2008 تغيير نداشته حركت بازيكنان هم يك درجه نسبت به PES 2008 فرق نكرده. مسي هم قيافه اش اون طور كه توي ويديو ها و عكس ها ديديم شبيه نيست. و ظاهرا همه اون تريلر ها واسه كنسول بودن نه PC. بازي كردن توي درجه سختي Top Player رو از مغزتون خارج كنيد چون تو Beginer لوله ميشيد توسط حريف. حركت رقص پاي كريستيانو رونالدو رو مضحك تر از اين نميشد ساخت. كلا دريبل و حركت ديدني نميشه اجرا كرد دريبلهايي هم كه با تكون دادن جهت ها ميشه انجام داد موثر نيست. گيم پلي بازي همه رو ناراضي خواهد كرد اگه فرض كنيم فول ورژن هم اين شكلي باشه. كيفيت گرافيكي بازي اصلا به نكست جن نميخوره. (اينم بگم كه بازي رو روي High و 1024 در 768 بازي مي كنم. و ماكسيمم كيفيت) بازي همون ظاهر كارتوني رو كماكان با خودش يدك ميكشه و اونايي كه داشتن ميگفتن آدم حس ميكنه بازي شبيه واقعيت نميدونم رو چه حسابي اين حرف رو زدند. بازيكنان از نماي دور اصلا استيل واقعي خودشون رو ندارند مثلا شما وقتي با رونالدو پا به توپ ميشيد اصلا حس نميكنيد رونالدو هست و حركتها در نمايش هاي نزديك و توقف بازي درست شبيه سازي شده كه اونا هم ميدونيد كاري نداره اصل در هنگام بازي هست كه بايد استيل پا به توپ بودن ها متفاوت باشه. روني رو خيلي بد در آوردن قيافه اش رو وحشتناكه. شايد PES بازهاي قديمي از گيم پلي خوششون بياد چون مجبور نيستن به گيم پلي جديد عادت كنن چون درست شبيه 2008 هست. منوي بازي فقط پوزيسيونهاش تغيير كرده و همون استايل كلاسيك پلي استيشن 1 رو با خودش داره يدك ميكشه و خبري از نو آوري در اين زمينه نيست. ميني فيس هم در كار نيست طبق معمول. چيزي كه مدتهاست همه منتظر اين مسئله هستند.انتظار ميرفت كه بشه Replay ها رو با فرمت قابل پخش در ويندوز ضبط كرد.به نظر ميرسه تكنولوژي كافي رو براي اينكار هنوز به دست نياورده (PES خورهاي متعصب اميدوارم قيل و قال راه نندازن من هدفم از اين نقد آشنا كردن كساني هست كه دمو رو نديدند. و البته اينها نظرهاي شخصي من هستند و بايد قبول كنيد از طرف يه گيمر بي طرف نوشته شده. چون دوستان ميدونن عليرغم اينكه من فيفا باز حرفه اي هستم با اين همه مثله بقيه فيفا باز ها هيچ حساسيت و نفرتي در مورد PES ندارم بلكه برعكس يكي از طرفداراي شركت هاي ژاپني هستم كه هميشه آرزوي ديدن موفقيت هاشون رو دارم. و قبول كنيد به عنوان يه معتقد حق دارم نكات ضعف رو بيان كنم. البته بدون قيل و قال و با آغوش باز و صحه صدر ايرادات نقدم رو قبول ميكنم اگه كساني كه دمو رو (خدا وكيلي) بازي كردن بيان و از نقد هاي من انتقاد كنن خدا شاهده با صحه صدر قبول خواهم كرد چون من هم به خاطر ضعفهاي بازي حالم گرفته اس چون بد جوري روش حساب باز كرده بودم. و حتي خيلي سعي كردم نديد بگيرم)

نقاط قوت: سرعت بازي و تناسب سرعت بازيكن و توپ ايده آل هست و ايرادات قبلي كه حس ميشد توپ وزنش سنگين هست برطرف شده. پاس كاري بين بازيكنان بهتر شده و سانتر ها و پاسهاي عمقي نسبت به قبل بهبود پيدا كردند. قيافه ها تقريبا شبيه ساخته شدند. و نسبت به ورژنهاي قبلي بهتر هستند.حركتهايي مثل تكل زدن منطقي تر شده.

اطلاعاتي كه دمو در مورد مود جديد Became A Legend ميده در دمو (تنها دلخوشي من همينه):

اين مود اصل كاريش اينه كه 4 بار اون رو تموم كنيد. در واقع هدف نهايي اين مود رسيدن به يك باشگاه تراز اول اروپايي و فتح جام باشگاههاي اروپا به عنوان كاپيتان يا حداقل ستاره اون تيم هست. و شما اگه با 4 بازيكن دلخواه و در 4 دفعه اين كار رو انجام بديد در واقع تجربه داشتن 4 بازيكن افسانه اي رو خواهيد داشت جايزه اي كه آنلاك ميشه اينه كه شما ميتونيد اين 4 بازيكن افسانه اي رو هم زمان توي يك تيمقرار بديد و چيزي شبيه به Be A Pro بازي يورو 2008 (محصول EA Sports) بازي كنيد كه هر كار مثبت تو بازي به كسب امتياز منجر ميشه (اين مسئله نه تو فيفا 08 هست نه 09 فقط تو يورو 2008 بود) البته بايد بدونيد تو PES اين مسئله حتي بهتر و جذاب تر هم شده و نحوه امتياز دهي با هيجان و استيل جايزه مابانه اي داده ميشه كلا اوج هيجان بازي PES 2009 همين قسمت مي تونه باشه اين نظر شخصي منه.

در پايان حرفهام اگه انتقادام به مزاج PES بازهاي متعصب خوش نيومد اميدوارم به ديده اغماض بنگرند و اين شبهه رو ايجاد نكنن كه غرض ورزي در كار بوده شك نكنيد كه اينطور نيست. خدا شاهده خودم رو آماده كرده بودم يه تقدير نامه بنويسم تو اين پست ولي بازي كه برام رو نمايي شد. ديگه بايد عادلانه برداشتم رو از بازي مي نوشتم و راهي جز اين نبود باز هم ميگم خواهشا دوستاني كه واقعا دمو رو بازي كردن در مورد انتقادات من نظر بدند. شايد اشتباهاتي بوده و من متوجه نشدم.
    Last edited by Spaniuly; 04-10-2008 at 02:35.

5. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اطلاعاتي كه دمو در مورد مود جديد Became A Legend ميده در دمو (تنها دلخوشي من همينه):
    مگه این مود برای شما ازاده
    برای من فقط قسمت دوستانه اش ازاده

اخرین پچی که برای بازی اومده چی هست

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مگه این مود برای شما ازاده
    برای من فقط قسمت دوستانه اش ازاده

اخرین پچی که برای بازی اومده چی هست
    نه آزاد نيست عرض كردم اينا اطلاعاتي هستند كه به صورت تصويري و نوشتاري بعد از اتمام هر بازي دوستانه ارائه ميشه

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقاط ضعف و غير قابل ناديده گرفته شدن:

در كمال ناباوري بازي قيافه اش و ظاهر و دور نماش اصلا و ابدا نسبت به 2008 تغيير نداشته حركت بازيكنان هم يك درجه نسبت به PES 2008 فرق نكرده.

بازي كردن توي درجه سختي Top Player رو از مغزتون خارج كنيد چون تو Beginer لوله ميشيد توسط حريف.

حركت رقص پاي كريستيانو رونالدو رو مضحك تر از اين نميشد ساخت. كلا دريبل و حركت ديدني نميشه اجرا كرد دريبلهايي هم كه با تكون دادن جهت ها ميشه انجام داد موثر نيست.

گيم پلي بازي همه رو ناراضي خواهد كرد اگه فرض كنيم فول ورژن هم اين شكلي باشه.

كيفيت گرافيكي بازي اصلا به نكست جن نميخوره.

بازي همون ظاهر كارتوني رو كماكان با خودش يدك ميكشه و اونايي كه داشتن ميگفتن آدم حس ميكنه بازي شبيه واقعيت نميدونم رو چه حسابي اين حرف رو زدند.

بازيكنان از نماي دور اصلا استيل واقعي خودشون رو ندارند مثلا شما وقتي با رونالدو پا به توپ ميشيد اصلا حس نميكنيد رونالدو هست و حركتها در نمايش هاي نزديك و توقف بازي درست شبيه سازي شده كه اونا هم ميدونيد كاري نداره اصل در هنگام بازي هست كه بايد استيل پا به توپ بودن ها متفاوت باشه.

منوي بازي فقط پوزيسيونهاش تغيير كرده و همون استايل كلاسيك پلي استيشن 1 رو با خودش داره يدك ميكشه و خبري از نو آوري در اين زمينه نيست.
    دوست عزیز، بدون کمترین تعصبی، باید بگم از خوندن دونه دونه جملات بالا این شکلی شدم:
    یعنی یه جوری حس می کنم شما اصلا دموی یه چیز دیگه رو دانلود کردی! اگه کسی که رئیس کونامی، کل خانواده ش رو قتل عام کرده هم می خواست نقد بنویسه، نمی تونست اینطور بیرحمانه ایراد بگیره! من اصلا از حرفای شما ناراحت نشدم، که بخواید بگید دارم جبهه می گیرم، ولی واقعا بعضیاش اینطوری نیست، لااقل فقط می تونم نتیجه بگیرم اون چیزی که من دارم بازی می کنم، لابد با مال شما فرق داره!

دور نمای بازی از اولین صحنه که وارد استادیوم میشه، تقاوتش محسوسه. لااقل من که تا همین دیشب، روزی حداقل یک ساعت PES 2008 م رو بازی می کردم، کاملا حسش می کنم. حرکت بازیکنان هم به شکل کاملا محسوسی تغییر کرده، من نمی دونم شما چطور تغییری نمی بینی.

تو سطح بازی Top Player من بازی می کنم و گرچه با کمی سختی (به خاطر تغییرات در شیوه حرکتی بازیکنا و پاس دادن و شوت)، اما می تونم برنده باشم.

گیم پلی بازی عالیه، و گرافیک بدون تردید فوق العاده! لااقل فیفا در این دو زمینه، کیلومترها از PES عقبه! دیگه بازی کارتونی هم که از مختصات فیفاست، نه PES.

در مورد اینکه بازیکنای از دور استیل خودشون رو ندارن، و یا اینکه نوآوری در منو ها نیست، من واقعا هنوز اینطوریم: از اینکه شما چطور تونستی چنین استنباطی داشته باشی!

در هر صورت نظر هرکس محترمه، ولی شما یا به شدت با کونامی مشکل داری، یا واقعا یه چیزی جز اونکه من دارم بازی می کنم رو داری کار می کنی

من هیچ گونه قصد کل کل یا بحثی ندارم، فقط انقدر از ارسال شما متعجب شدم، که این ارسال رو کردم. به علاوه دوست ندارم ذهن کسایی که ماه هاست منتظر PES 2009 ه، با نقد غیر منصفانه شما مکدر بشه یا به قولی حالشون گرفته بشه!
    Last edited by FCBarcelona.ir; 04-10-2008 at 02:46.

9. 4 کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در مورد چهره بازیکنان کاملا باهات مخالفم
    من نزدیک 30 یا 40 عکس از صورت بازیکنان گرفتم که همگی به شدت شبیه هستند
    اگه شد چند تا از اونها رو میزارم
    .......................................
    در مورد کنترل بازی خودت همیشه گفتی با کنترل بازی pes مشکل داری....پس دلیل نمیشه که کنترل بازی بد باشه
    چون که گیم پلی فیفا و pes زمین تا اسمون با هم فرق دارن
    .......................................
    قیافه رونی کاملا شبیه خودشه....اگه شک داری عکسش رو برت میذارم
    .....................................
    قيافه ها تقريبا شبيه ساخته شدند. و نسبت به ورژنهاي قبلي بهتر هستند این جمله خیلی برام عجیبه!!
    چیزی که مشخصه اینه که pes توی طراحی چهره حرف اول و اخر رو میزنه
    انواع و اقسام چهره های بازیکنان روی چندین سایت گذاشته شده...بعد شما میگی بهتر شده
    حتما فیفا صورتها رو طبیعی طراحی کرده؟؟!!
    -------------------
    -------------------
    ناراحت نشی ولی من نمی تونم نقدت رو قبول کنم....چون خودم خیلی چیزهایی رو که مورد انتقاد قرار دادی .... تجربه کردم
    برای همین هم با نقد شما نمی تونم کنار بیام....دلیلش رو هم گفتم

11. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه من همونطور كه گفتم نه Ea رث بابامه كه بخوام ازش طرفداري كنم و نه با كونامي مشكلي دارم. تازه برعكس همونطور كه گفتم عاشق كشور ژاپن و همه چيزش هستم از جمله كونامي. در هر صورت اينا نظرات شخصي من بود و همونطور كه گفتم ميتونن سرشار از اشتباه هم باشند. باز هم منتظر نظرات ساير كاربرها هستيم در ضمن من قصدم خراب كردن ذهنيت نبود. در هر حال هيچ كس از Pes و خريدنش نميگذره حتي اگه مطمئن باشه بي فايده اس تازه من كه 100 درصد اولين كسي خواهم بود كه تو شهر خودمون مي خرم فول ورژنش رو همونطور كه ميدونيد مود جديد چيزي هست اكه ابدا نميشه ازش گذشت. ثانيه ها رو ميشمارم تا بازي انتشار بشه. شما اصلا اين شبهه تو ذهنت ايجاد نشه كه من مشكلي با كونامي و پيس دارم. اتفاقا آدم وقتي به چيزي علاقه داشته باشه ايراداش رو ميگه مطمئن باش اگه ضد پيس بودم نميومدم اين تاپيك شما بگرد ببين چند تا پست مفيد براي اين تاپيك زدم كه همگي بهه عشق بازي بود. در هر حال من باز هم منتظر شنيدن نظرات خوب دوستان هستم و شكايتي هم در مورد مخالفتشون نخواهم داشت

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من که هر چیزی رو که گفتم با دلیل و مدرک گفتم
    حاضرم برای همشون هم مدرک بذارم....اینقدر تریلر و عکس از بازی پخش شده که همه چی رو ثابت کنه
    در ضمن من هم با شما پدر کشتگی ندارم...من هم از نقد شما انتقاد کردم

14. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فاشيست جان دوست عزيز تر از جان من ... من كه گفتم قيافه هاي بازيكنان خوب طراحي شده شما با اين حرف من مخالفي؟ عرض كردم قيافه ها اكثرا خوب هست و فقط گفتم روني رو يكم بي نمك طراحي كردن البته وين روني ذاتا زشت هست و توي يه نظرسنجي اينترنتي زشت ترين بازيكن فوتبال شناخته شد پارسال. در ضمن در مورد كنترل هم من نگفتم بد هست و فيفا بهتره... من گفتم تو دمو نميشه دريبلهايي كه توي ورژنهاي قبلي اجرا ميشد با انالوگ راست مثه دريل زيداني اينا اجرا نميشه من با دسته 360 و ps2 امتحان كردم جواب نداد توي دايركت اينپوت. و xinput هم ساپورت نكرد براي دسته

يه مسئله ديگه يادته هر وقت هركي تو تاپيك از مسي عكس ميذاشت كف ميكردم؟ چون دمو رو نديده بودم درست مثله شما كه دمو رو نديدي و بازي نكردي نميدونم شايد اگه خودتم دمو رو مي تونستي بازي كني نظرت كمي فرق مي كرد در هر حال. من بيشتر منتظر نظرات كساني هستم كه دمو رو ديدن و بازي كردن

16. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •