مشترکان و کاربران محترم و محترمه (محترمان ومحترمات)
لطفا وضعیت شاتل رو گزارش نمایید. ببینیم اوضاع چطوریه
با تشکر
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
مشترکان و کاربران محترم و محترمه (محترمان ومحترمات)
لطفا وضعیت شاتل رو گزارش نمایید. ببینیم اوضاع چطوریه
با تشکر
با سلام و صلوات بر محمد و آل طیبیین و طاهرینش.
سلام ایرانیان و بینندگان بخش خبری 14
توجه شما اساتید محترم را در این بخش خبری به گزارشی که هم اکنون به دستم رسید دعوت می نمایم.
طبق گزارش واحد مرکزی خبری نمایندگی لایزر شرکتی است به نام نسل آینده
128 یک ماهه به غیر از هزینه راه اندازی رو فرمودند 16 تومان ناقابل.
پیام فرت.
داداش این لایزر خیلی بیخوده! هزیه هاش هم گرونهطبق گزارش واحد مرکزی خبری نمایندگی لایزر شرکتی است به نام نسل آینده
128 یک ماهه به غیر از هزینه راه اندازی رو فرمودند 16 تومان ناقابل.
پیام فرت.
اصلا سراغش نرو پشتیبانی اصفهانش هم بیخود هست!!!
من قبلا گرفتم ازشون
بهترین تو اصفهان فن آوا هست اگه مرکز مخابراتیی شما را ساپورت کنه یه سرویس 512 نامحدود داره که میده 23 تومان سرعت هم عالیه مخصوص اصفهان هم هست تو شهرهای دیگه این سرویس نیست حیف که مرکز ما را ساپورت نمیکنه
فعلا که سرویس 128K مخابرات در حدود 1مگ سرعت دانلود داره
سلام دوستان بالاخره مخابرات اومد و Adsl نو هم راه انداخت
واقعا هم هزینش خوبه هم حجم قابل قبولی در برابر با هزینه داره...4 گیگ 10 هزار تومان
سرعت دانلودش هم در نوسانه ... گاهی با 80 می تونی دانلود کنی گاهی با 40 گاهی با 60
از اون فردی که از طرف مخابرات اومده بود برای راه اندازی سرعت دانلود را پرسیدم گفت که با 120 می تونی دان کنی..ولی من که هنوز چنین چیزی ندیدم اما من به همون سرعت 40 50 برای دانلود راضیم...اوف اوف واقعا ما چه زجری می کشیدیم با اون دیال آپ
راستی دوستان با وجود استفاده از دستگاه برطرف کننده ی نویز هنوز هم گاهی نویز دارم.البته من اون را فقط در مسیر یکی از تلفن ها قرار داده ام...برای تلفن های دیگه هم باید اون دستگاه را بخرم ؟...اگه کسی می دونه بگه،ممنون
شما قبل از هر گوشی تلفن یه دون از اون ها (اسپلیتر) باید بزاری!
سرویس مخابرات برای کسانی که دانلود ندارند خوبه!
این فن آوا که هیچ جا مناطق تحت پوشش رو نزده!!
در ضمن هزینه نصبش خیلی بالاست!!
كدام نوع سرويس فن آوا نامحدود 23000 تومان هست ؟
شما مطمئن هستيد ؟
من یه adsl میخوام که شبانش با راپید و مگا آپلود توپ باشه اگه روزانه هم نداشت هیچ اشکالی نداره--فقط یه شبانه رایگان با حداکثر ماهی 20 تومن ----اصفهان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)