من خریدم حالا حال میکنم.
من مونده بودم اینو بگیرم یا کال آو دیوتی 5 که آخر هم اونو گرفتم![]()
Last edited by peymansh; 12-09-2009 at 23:56.
تو CRYSIS چمن ميكنه بعد 2روز رشد ميكنه سايه ابر ميوفته رو زمين و زلزله و بهمن مياد.طوفان و هاك و ... پيشكش ولي كسايي كه سيستمشون CRYSIS رو نميكشه ميگن FAR CRY بهتره خجالت بكشيد CRYSIS شده افتخار كامپيوتر بعد شما ميگين FAR CRY خوبه
الان منظورت چيه بلاخره farcry خوبه يا بده ؟؟؟
دوستان لصفا این بحث بین این دو بازی را تمومش کنین بیش از نصف پست های این تاپیک مربوط به مقایسه این دو بازیه هر کسی از یه سبکی خوشش میاد مثلا خود من من با Far Cry 2 بیشتر حال کردم تا کرایسیس و هیچ وقتم نیومدم بگم Far Cry 2 بهتر از اونه پس این بحث را تمومش کنید.
سلام دوست عزیز
از اولشم قرار نبوده بحث اینجوری شه!
ولی شما ببین کسی که تاپیکو ساخته چه نظرسنجی جالبی گذاشته!!!
ولی در کل حق با شماست! بهتره در این تاپیک در مورد خود بازی بحث شه تا بخوایم یه مقایسه بین 2 تا بازی مقایسه نشدنی راه بندازیم...
---
ویرایش:(بدون شرح!)
رفتم اولین پست و سازنده تاپیکو دیدم کیه(محض کنجکاوی)
دیدم خود شمایید!!!!
من ميگمFARCRY خوبه ولي خوب برا كسايي كه سيستمشونCRYSYS رو نميكشه OOOOOOOOK
يعني ما كه مي كشيم نخريم از call of jigooli هم كم كيفيت تره ؟
تاپیک رو خود S A A M زده دستش هم درد نکنه همه بازی ها خوبن هم Farcry2 هم کریسیس هم CoD چه گیری دادین این دو تا رو مقایسه می کنین اصلا این دو تا بازی برای هم رقیب نیستن به اون صورت هر کدوم یه حال و هوای مخصوص خودشون رو دارن مثلا میشه فیفا و PES رو به جای همدیگه استفاده کرد ولی فارکرای 2 و کریسیس رو که نه من به نظرم آدم اگه هر کدوم از اینا رو بازی نکنه نصف عمرش بر فناست یعنی این دو بازی طوری نیست که یکی بیاد بگه من فارکرای 2 بازی می کنم پس چرا باید کریسیس بازی کنم اصلا شرایط و داستان و جریان و گیم پلی یکسانی ندارن این دو بازی که ما بخواییم یکی رو بازی کنیم و به اون یکی ترجیح بدیم. عجیبه که بعضیا میان به این بازی گیر میدن عین اینه که بخوای بگی وقتی آدم می تونه بتمن آسایشگاه آرکام رو بازی کنه چرا باید بره GTA IV بازی کنه؟ آخه چه ربطی داره هر بازی زیبایی های خاص خودش رو داره فقط تعداد کمی بازی هت که شما می تونی به جای یکی دیگه بازی کنی نمونه اش همین فوتبال هست یا بازی های ریسینگ که توی یک سبک هستند. یا بازی های فول اکشن شوتر که خط داستان ثابت و یکسان دارن. کریسیس که اصلا نوع داستانش و نحوه پیشرفتش با فارکرای 2 فرق داره. بهتره دیگه اینقدر مقایسه نکنید چون جایی برای مقایسه نداره نظر سنجی هم به خاطر این نبوده که این دو بازی باهم مقایسه بشه فقط یک نظر سنجی ساده بود که زننده تاپیک S A A M عزیز خواسته بدونه چقدر از گیمر ها از این بازی استقبال می کنن و این استقبال آیا بهتر از کریسیس هست یا بدتر. حالا این دلیل نمیشه ما بیاییم بگیم کافیه یکی از این دو بازی رو انجام بدیم هر دو ارزش بازی کردن دارن و گیم موفق محسوب می شن.
موفق باشید دوستان
دوستان عذر منو بپزيريد من نبايد به طرفتارهاي FARCRY 2 ميگفتم CRYSIS قشنگتره پشيمون شدم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)